Billiga Mini StormkökNär jag paddla kajak vill jag inte bygga en eld så jag forskat en kompakt kamin eftersom jag inte ville att ta upp mycket utrymme. När jag fick reda på att en bra spis kostar göra över 200 dollar beslöt jag att min egen av vanliga hushållsartiklar tills jag kunde köpa ett bättre. Men efter att jag gjort spisen jag ville ha ett enkelt sätt att värma upp ugnen snabbt så hittade jag ett enkelt sätt att göra det också. Jag vet inte säkert hur mycket det kostar men jag är säker på att det kostar mindre än 200 dollar och hittades i en kommande apokalyps situation.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billig Mini turbin

Att känna en lärare eller två och med Momma kattens bean counting problem, vi trodde att vi bättre kommer med en extremt billig turbin. Detta sätt böna disk och lärare i alla av oss kan vara lycklig :-)Varför bygga en av dessa mini turbiner? Jo är de...

Billiga mini microdermabrasion

jag fick denna idé ett tag sedan när jag var med en av de ansikts skurborstar. De startar på $15 och gå därifrån. Jag vill ha fin hy, men låt oss inse det, jag är billigt. Plus, sådana som var alldeles för stor för min största "problemområdet" a...

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

Hur man gör en billig, mini robot av kartong

Tja, detta är mitt senaste projekt, återigen gjort rent av tristess. Men på en annan not, jag ska försöka göra något ännu större, badder och bättre för Gorilla lim tävling. Flytta på!Steg 1: leveranser Tejp,sax,två ljusa röda LED-lampor,Kartong, natu...

Min första hydroponiska anläggning (Nybörjarguide)

starta din allra första miniatyr hydroponiska anläggning! En rekommenderad guide för nybörjare som båda älskar plantering och teknik. Jag ska visa dig hur man gör en på mindre än 15 minuter, av hushållens material! Vår lilla "hydroponiska System"...

Intro till programmering (med en miniräknare)

detta Instructable ger dig grundläggande färdigheter till programmet enkla ekvationer i din miniräknare. Jag kommer att använda en TI-84 Plus-räknare och jag vet att detta kommer att överföra rakt över till TI-83. Vissa miniräknare får använda ett nå...

MINI TESLA COIL

detta är en mycket billig mini-teslaspole gjort saker jag hade liggande.hur det fungerar: "El går in i C1 tills en hög spänning ses över G1. När denna spänning är tillräckligt hög, en gnista hopp över klyftan och tillåter C1 till utsläpp i L1 och L2....

Mini DMM enhancement

shoppare i Australien och Nya Zeeland Jaycar elektronikaffärer har nyligen upptäckt deras söta nya orange QM-1502 mini DMM (digital multimeter) och undrade om sådan kasta bort prissatt "leksaker" kan vara allvarliga! På det har pruta ~ Aust $5 ä...

Mini-USB-powered Tiffany lampa

gör du egna miniatyr tiffany lampa att lysa upp din PC-tangentbord i stil, från en pingis boll, några gamla mynt och metall slutet av en konstnärer pensel. Det är mycket lätt och ganska snabbt. Plus när du har gjort basen, du passar alla slags små la...

Hur man gör en mini kamin (penny spis)

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en mycket fin men enkel och billig mini kamin eller som vissa kallar det penny spis som du kan se de blå lågor som innebär att det är så effektiva som möjligt.Steg 1: material Här är de material du b...

RC Mini Rover

Jag är värd en jr robotics sommarläger där barnen ska lära sig om mekatronik och bygga denna mini rover som slutprojekt. Min design criterial var hålla den liten, billig, enkel och avlägsen kontrollerade. Samtidigt letar efter en billig spårade platt...

DIY Mini Xmas Tree från Palm förfölja

jag ville göra en billig mini julgran i år. Och när jag kom över fallna palm stjälken i exakt form av en julgran, jag trodde det skulle vara perfekt.Vid första jag tänkte klä det med mini julgran bollar, men när jag såg priset ($5) jag bestämde mig a...

Lasergravyr QR & NFC WiFi Access Card

Snabb, namnge värsta med att ha gäster över till ditt hus. Nope, är det inte människor röra dina saker eller att sätta sina äckliga fötter på det grymhet-fri, handsydda, Himalayan yak-läder ottomanskt. Det är att behöva berätta varenda en av dem det...

Paracord överlevnad Dogtag halsband: Eld/Signal

alla försöker göra en lätt, liten survival kit. Vissa människor gör dem i form av halsband. Även om ca 90% av tiden, detta betyder bara hängande bildar allt ditt kit av ett enda hårstrå paracord. Detta ser ut udda, bära omkring på alla dessa konstiga...

Gandalf den grå guiden personal

på min födelsedag, jag bestämde mig för att jag ville ha en photobooth med LOTR-relaterade rekvisita för gäster att leka med. Gandalfs personal är perfekt för reenacting "Du skall inte passera!" stunder, och jag tänkte det skulle vara lätt att D...

Superhjälte Hooded handduk

Jag syr sällan något för min stackars försummade son, som gav mig en skuld resa om det häromdagen... sheesh. Han är besatt av alla saker superhjälte just nu, så jag bestämde mig att gå i den riktningen. Han är också besatt av sin systers rosa Björn h...

Bil-konsolen Burkkylare!

Länge köra? och vilja till hålla din drink eller andra objekt cool? inga problem, med denna enkla och mycket billiga mini kylskåp för konsolen centrum!Steg 1: material behöver du:-En behållare-Super lim-Bärbara fläkt-Batteri-Schweiziska armékniven-tå...

S.P.R.E.E. (Solar solceller förnybar elektron Encapsulator), en kompakt, tålig och bärbar sol energi Generator

för under $160 kan du konstruera en S.P.R.E.E. för att utnyttja ren koldioxidfri Sol-elektricitet för att driva din bärbara elektroniska apparater.Projekt: S.P.R.E.E. (Solar solceller förnybar elektron Encapsulator), är ett experiment i alternativ en...

Böja trä med ett bildäck

Används böjda laminering för att böja några lönn med ett bildäck som en form:) Kul. Akta att få trä fast i däcketSteg 1: Vad du behöver Detta är böjda laminering; där många, tunna trälister limmas ihop i en krök. För detta projekt som jag använt någr...