Billiga touchpad del II.Obs: alla cloude tjänster har spärrats för kamrat. Kolla http://hackaday.com/2013/07/25/making-a-dropbox-with-a-chumby-and-bittorrent/ för ytterligare alternativ för kamrat. En bit outdted, se http://forum.chumby.com/viewtopic.php?id=6411:

Ville testa den nya firmware insignier Infocast är något förenligt med Chumby 8. En av de saker som drog mig till det var en inbyggd i webbläsaren med en på skärmen tangentbord. (Jag har sagt att du kan nedgradera tillbaka till den ursprungliga firmware om du vill. Inte provat det ännu men).

Chumby 8 har en lite större skärm än Insignia Infocast men fortfarande påstås säljer för över hundra dollar, utom den större skärmen kan du få en uppgradering av programvaran gratis! vid denna tid.

Obs: (Varning: prova detta på egen risk! Jag skall inte hållas ansvariga för några problem vad så någonsin.) www.Chumby.com med Best Buy stöd har tagit över nätverksstöd från insignier (inte längre på webben) för "Insignier Infocast". Så CES din enhet och reauth din enhet på www.chumby.com.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga touchpad.

Vi tänkte om att få Ipad eller en klon men alla verkade vara nära en halv en grand. Bara inte i vår budget. Mestadels vad vi ville ha det, var för att kunna fjärrstyra min hemautomation webbserver mycket snabbt och enkelt trådlöst. När jag såg de ins...

Binn-E: den återvinningsbara återvunnet recycler

detta är ett roligt projekt för en töntig familj att engagera sig i återvinning ansträngning. Vi ska bygga en papperskorgen från återvunnet delar och använda den för att återvinna återvinningsbart avfall!Den instructable är i två delar:1. grundläggan...

Acer Extensa 5620 Laptop Hotrod översyn Guide

vår lilla Acer Extensa 5620 har varit bra för oss de senaste två åren, va? Det är en trevlig nog maskin... men... du känner det också, eller hur? Kör lite långsam, hårddisk göra något buller, batteriet varar mindre än tjugo minuter... är det dags att...

Ersätta luft intag Gummistövel på BMW M50 motorer (E34)

gummi slangar och andra delar, särskilt sådana som utsätts för extrema temperaturer eller vibrationer, tenderar att förlora deras flexibilitet och spricka eller riva. Därför är det viktigt att hålla ett öga på de på äldre bilar. Den här gången hittad...

Hur man ska anpassa en Door Viewer "Fish-eye lins" till en Full-size kamera

vi sett tutorials på denna webbplats som visar dig hur en billig dörr tittaren kan användas som en fish-eye lins på en enkel punkt och skjuta digitalkamera, men vad händer om du vill prova effekten på en kamera med en full storlek objektiv? Detta Ins...

Underwater hölje för miniDV

Jo, jag tog en ordentlig titt på möjligheten att jag skulle dyka igen när som helst snart och tänkte att eftersom jag redan sålt av alla mina dyk redskap, denna bostad var bara på hyllan på grund av att pride. I ett försök att få några av min skräp u...

Duplicera leksaker genom gjutning plast harts

detta instructable visar hur du skapar dubbletter av leksaker och delar utan dyra material.Du bör inse att när du gör formar och kastar dem, du får vad du betalar för. Om du vill ha hög kvalitet exakta kopior måste du punga ut för de högre prissatta...

Optimera CNC foder priser

CNC är en lång men givande resa. Jag har gjort det för lite och började inse att vissa projekt ta från en till några timmar till maskin delen.Sedan började jag undra hur man hedra namnet på "Höghastighetsbearbetning". Verkligen på mer avancerade...

Bygga en grundläggande MIDI-Controller del 1 - lätt 3 effekter Pot (Potentiometer) Arduino Uno MIDI-Controller (Serial-USB)... Snabb, enkel och billig!

Hej alla,Jag är relativt ny på Arduino och så har kämpat mitt sätt att göra min egen MIDI-controllers. Det finns en enorm mängd information runt om men jag kunde inte hitta en enkel handledning för sådan en enkel enhet; så här går.Min ursprungliga av...

Billiga Dell notebook power jack reparera

istället för att betala över $100 att ha en ny DC kraft i jack installerat på min Dell bärbara dator jag tänkte att ett sätt att göra det själv för nästan ingen kostnad. Det kräver inte någon demontering av datorn. En i min guide genomgick en video k...

Hur dela upp två rum med en billig gjorde shoji vägg

Jag köpte 4 x 4 - 2 x 4: s - 3/4 x 1 1/2 trä remsorna - bly ankare - hex huvudet släpa skruvar - brickor - fläcken/lack - och cedar plankor från våra lokala Lowes butik. Jag beställde shoji skärmen avdelare från Amazon.com och bort sina gångjärn för...

Billiga Fix för ett kvartsur

detta är min Seiko quartz analog klocka. Det är nästan 19 år gammal... Under de senaste månaderna har jag märkt det långsamt sänker sig ett par minuter från rätt tid. Jag kollade priserna för rengöring och smörjning genom en on-line urmakare. När all...

DIGITAL WORD CLOCK från A billiga PHOTO FRAME

jag har tagit 2 bra idéer och sätta dem tillsammans.Jag ville ha en super cool "ordet klocka" som kan ses här:Men jag har inte de redily tillgängliga resurserna.Men jag har en billig fotoram och lite tid. Så jag använde denna idé:http://www.cibo...

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på solenergi--del II

Vi har uppnått mycket med en enda 2 Volt solcell laddning en super kondensator delvis jag men att gå vidare måste vi lägga till fler solceller som i sin tur tar på behovet av extra kontroll i laddningskretsen.Här i Cornwall i sydvästra England mycket...

Bygga en billig Ikea NAS/dator

NAS: Network Attached StorageIKEA: Leverantörerna av snygga och billiga saker.IKEA NAS: Sätt-Cool, låg effekt, hög kapacitet, nätverkslagring eller allmän användning dator.Uppdatering: Lite mer kan hittas på min hemsida-post: http://aaroneiche.com/20...

Billiga High Speed videoinspelning för analys i fysikexperiment

Video analys har blivit ett bra verktyg för fysikexperiment från klassrummet till utforskning av rymden.Förra året gjorde jag ett experiment för forskning och det stora problemet var att räkna ut hur till protokollföra hög hastighet video för billiga...

Del ett, en bra grund att bygga ett fack bil spår -

Slot car racing har varit i mitt blod i nästan sextio år. Det är väldigt roligt, Billigt och säkert. Det har också klimatpåverkan av mygg. Alla åldrar kan tävla, så det är bra för fäder och söner att göra något tillsammans och lära sig en mängd kunsk...

Vindmätaren på billiga (lindar hastighet mätaren)

Denna hemlagade konstruktion är lättoch billig, nästan gratis.Αll material använde jag hittade i mitt hus.Nästan alla, eftersom allt jag köpte var behållaren för akvareller.Den grundläggande idén är DC-motor som vridning på grund av vinden producerar...

Billig mobil batteri vägguttag

jag gjorde en billig mobil eluttag så jag kan driva många saker på språng. Det skulle vara bra för camping eller när du behöver driva på språng.Jag använde 18650 battericeller (9) från begagnad laptop batterier och en 75 watt bil inverter. Cellerna k...