Bygg en fjärrkontroll Deadboltdetta instructable visar dig hur man bygger en fjärrstyrd dörr låsa ut av valfritt antal 110V solenoider, solid stål pluggen, några olika småsaker och en X10 remote apparaten kontroll. Jag byggde detta för min garageport för mindre än $30,00, men dina resultat kan variera eftersom jag kunde få ett par magnetventiler fri från arbete.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygg en fjärrkontroll Tank på molnet med LinkIt 7688

Hej alla!Har du någonsin velat bygga och köra runt en tank som byggdes av dig själv? Jag slår vad ja.Utan en hel del skicklighet och utrustning krävs, låt oss börja att bygga en dag och ansluta den till molnet och styra den från någonstans.Steg 1: Sa...

Hur man bygger en DIY RC Jeep med fjärrkontroll mini missile launcher och inbyggd HD kamera

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man bygger en fjärrkontroll RC Jeep med mini missillauncher. Alltid bära skyddsglasögon och göra experimentet utanför. De...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

E-avfall återvinns fjärrkontroll bil

Vi gör dessa hemmafixare återvunnet material kit. De är somåtervunnet maker kit som är roliga projekt att människor gör som vanligt har teknik och Light Emitting Diods (LED) med satsen. Läs mer på www.gejcutie.wix.com/remakers.Det här är instruktione...

Bygga en Arduino Gripper Robot med en DynamixShield.

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du snabbt och enkelt bygga en fjärrkontroll gripdon med hjälp av robot och Arduino noll och en DynamixShield. DynamixShield är en ny tillägg för antingen Arduino Due, noll eller Mega som jag är att frä...

ARGA svin: Real Life turneringsbord

miljontals människor älskar att spela de mest populära App genom tiderna på sina mobila enheter. Föreställa sig hur roligt det är att spela detta spel i verkliga livet?? Men denna gång... svinen är ute efter hämnd. De har tagit alldeles för mycket mi...

Världens första fjärrkontrollen mänskliga via Internet

Jag har nyligen studerat denna sak kallad elektrisk muskel stimulering (EMS) som i grund och botten använder el för att orsaka muskler att flytta. Efter att lära om detta bestämde jag mig att införliva detta i mitt dorisholmats I.O. projekt genom att...

Remote control färgskiftande pumpa

Halloween är bara några dagar bort. Vi får in andan genom att bygga en fjärrkontroll färgskiftande pumpa. Kanalknapparna 0-8 på fjärrkontrollen växla färgerna i regnbågen. Knapp 9 aktiverar ett "arg pumpa"-läge som blinkar en skrämmande röd stro...

Infraröd Quiz summern (trådlös)

Hej gott folk!Gör dig redo att utforska skrymsle och vrå av IR-signaler och briljera Arduino koderna. IR summern använder en krets som liknar en TV-fjärrkontroll (bryta öppna fjärrkontrollen och titta!). Vi har en sändare och en mottagare. Kommunikat...

Kul med PIC församling - Episode 14

Som jag nämnde i ett tidigare avsnitt, jag volontär på en ideell återvinningscentral. Vi fixa mestadels datorer och LCD-skärmar men nyligen jag har tagit på sig uppgiften att få vissa äldre Dell 5650 subwoofer system körs. Svåra var först räkna ut hu...

IPod Touch Spy bil

Med Ipod Touch Spy bil, kan du spionera på någon eller spela in bilder av ett okänt område med din alldeles egna ipod touch! Nästa gång du behöver ta reda på vad som händer i källaren när du är på övervåningen, bara facetime din ipod touch, satte den...

IPod Touch Spy Rover (Version 2)

Detta är ett viktigt verktyg för alla spioner att ha. Oavsett om du använder det för hemsäkerhet, är titta på din hund eller rädda världen, denna rover en stor leksak för någon! Min vän har en Brookstone app-kontrollerade rover och han betalt $100 fö...

RC bil kontrolleras av gamla handske

I detta instructable vi bygga en fjärrkontroll bil med Arduino och nRF24L01 + sändare för trådlös kommunikation / kontroll av bilen. Att för att styra denna bil vi inte kommer använda klassiska joystick, utan istället en gammal handske! Handsken komm...

Remote control gräsklippare

detta projekt föddes efter att ha talat med några vänner en kväll. Bygg en fjärrkontroll gräsklippare med som många hyllor delar som jag hade och köpa minst.Denna gräsklippare har framåt - bakåt - vänster - höger kommandon, skära höjd anpassning och...

Småbarn Video Remote för PC Video Player

jag bygga en fjärrkontroll som ansluts till en PC med USB. Med stora fjärrkontroll kan mitt barn välja och spela upp videor på en gammal dator.Detta är ett relativt enkelt projekt. Kärnan är antingen en USB-tangentbord eller en trådlös USB-tangentbor...

LEGO fyrfotingen Robot

Visa på robot släpvagn video här eller se robotarna fullständiga video från min webbplats i avsnittet robot, källkoden finns även i det här avsnittet.http://www.itsalmostgenius.comEfter att ha avslutat en enkel baserade Arduino bil inom veckor var de...

WW1 1/3 flygande museikvalitet 1/3 skala Sopwith Pup

Detta är en fullt fungerande flygande fjärrkontroll 1/3 skala kopia av WW1 Sopwith valp.Den drivs av en 60cc twin cylinder fyra slår bensin motorn spännvidden är över 100 tum.Denna modell visar hur 3D-skrivare kan användas för att tillverka högkvalit...

Hur man bygger en RFID Deadbolt Controller

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Denna guide kommer att gå igenom hur man bygger ett elektronisk deadbolt lås ställdon som kan kontrolleras via en RFID-kort och lä...

Bygga din Xperia Z3 kompakt trådbunden fjärrkontroll

Jag kan inte hitta remote ledningarna för min Xperia Z3C efter att göra lite forskning på internet. Jag behöver denna fjärrkontroll att använda mina hörlurar när kör och att kunna styra musiken när telefonen är i min ryggsäck.Jag vill inte mikrofonen...