Bygga en garderob dörr dammdetta ovan marken behållare damm kan lätt göras att bygga en damm eller en uppvuxen trädgård låda. Tillverkad av gamla förvaring garderoben dörrar, är det vackert efter allt är sammanställts.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en garderob Office

det är ingen hemlighet att arbetsplatsen har upplevt en revolution. Istället för att tjäna en lönecheck i ett kontor, är det ofta mer praktiskt att arbeta där du bor.Om du tror att du inte har en plats för ett skrivbord, fil lådor och några hyllor, ä...

Hur man bygger en trädgård damm

lägga en trädgård damm till ditt landskap är ett effektivt sätt att öka egenskapen värde och estetiska överklagande till din bakgård. Ljudet av rinnande vatten är naturligt lugnande och har visat sig minska stress och förbättra den allmänna hälsan. S...

Hur Rock en garderob Cosplay! (Juuzou Suzuya)

Hej, tillbaka killar jag är med ännu en annan Cosplay Instructable. Den här gången, ska jag visar hur du kan klippa en garderob cosplay. Låter ansikte det inte alla har den tid, pengar eller energi att göra en cosplay från grunden. Saker hända; budge...

Bygga en land keramik lera fasthållning tabell

att börja alla keramik projekt du har att villkora din lera innan du tar den till hjulet.thi kallas Wedging, det är en tråkig långtråkig och arbetskraft intensiva företag.om leran är för blöt kan behöva du knåda leran på en absorberande yta att arbet...

Hockeyklubba bänk

min son spelar hockey och jag ville skapa något speciellt för hans hockey-tema sovrum. Hans rum är inrett med hockey minnessaker från professionella idrottsmän och från hans ungdom hockey prestationer. Hans sovrum har plats för honom att skjuta inomh...

Katt fönster sittpinne

vår katt gillade att få på en soffa att titta ut genom ett fönster. Nämnda soffa började bli katt päls över och klöst upp. Gjorde vår katt hennes egna personliga fönster abborre för billiga.Steg 1: Lång historia och delar används.I vardagsrummet finn...

Backyard Pond

I början 2016 planerar jag att dekorera trädgården av mitt hus. Jag har en bakgård med en storlek på 7,5 x 3,5 m. Jag hade en idé att göra en fisk damm i trädgården.För uppteckningen har jag inte kompetens att bygga en damm alls. Jag är bara ute efte...

Svävande provisoriska lägenhet garderoben

Gamla byggnader som nu hus lägenheter göra vackra, intressanta platser att leva, även om de ofta inte är utrustade med korrekt lagring. När du flyttar in i ett gammalt viktorianskt hem (ombyggda lägenheter), var vi tvungna att leva i skam med en prov...

How to Make a Closet Organizer Out of PVC

I detta instructable du kommer att lära dig hur man bygger en garderob arrangör av PVC. Detta är tänkt att passa i genomsnitt college studentrummet room garderoben med måtten är höjd 80", bredd 36", och djup 24 ". Denna garderob arrangör be...

Efterbehandling & möblera en källare med reservdelar förändring del 1: Closet Space

En källare är nog inte många människors topp val när det kommer till en plats att leva. de tenderar att vara fuktiga, spider angripna, svampen gårdar. Med lite arbete och uppfinningsrikedom, kan de göras till relativt fin lilla boningar. Okej, trevli...

Skåp för amerikansk tjej dockor

mina döttrar älskar deras American Girl dockor och tumme genom katalogen tills den faller isär. Både mormor har sett till att dessa dockor är grundligt utrustade med hattar, skor, klänningar, skrivmaskiner, hårspolar; stort sett allt som de kan behöv...

Closet Arrangör - del I

Tänk dig det här... du städa upp din barn leksaker i vardagsrummet och du går för att införa dem i garderoben. Du går till deras rum, öppnar garderoben dörrar, slänga leksaker i, stänga dörrarna och hoppas de organisera sig medan du sover på natten....

Bygga en förvaring garderob damm

kan du bygga en container damm av nästan vad som helst. Detta är en damm som jag byggt av en gammal plast förvaring garderob.Steg 1: Pop av dörrar och hyllor jag råkar ha en plast förvaring garderob att jag var redo att slänga. Detta gav mig en idé!...

Hur till bygga naturlig trädgård ström med vattenfall + ljus + CROSS bana + block + LINER + damm-PUMP + funktioner

Hej killar, här är Carl landskap killen. Idag vill jag visa dig steg för steg hur man bygger en 18 meter lång ström. Jag hoppas du gillar min video och att det hjälper dig med ditt eget projekt. Jag skulle dock uppskatta en "tummen upp" och en k...

Bygga en Armoire (aka garderob)

filippinska huset April och jag delar (när inte jag i Afghanistan) har ett antal trevliga funktioner. Här ingår inte garderober. Tydligen är de, som utländska militärbaser, förbjudna här.Så frågade April mig att bygga henne en Armoire för henne att h...

Hur man bygger en fiskdamm eller trädgård damm

jag tänkte jag skulle dela hur jag byggt vår damm i fall du vill replikera det själv. Jag är ingen expert på landskapsdesign så jag inte kanske kunna svara på frågor om det ingår inte här. Jag började läsa en massa saker på internet och det finns så...

HUR MAN BYGGER ALLA NATURLIGA DAMM UTAN FODER | LÅG KOSTNAD + UNDERHÅLL | DIN egen stor BAKGÅRD vatten livsmiljö

Hej där, jag är Carl landskap killen och idag vill jag visa dig hur jag omvandlas denna bakgård vatten grop till en 3000 kvadratfot alla naturliga damm. Nu i en damm vill du försöka hålla vattennivån så konstant som möjligt. Vattennivån i denna grop...

Damm eller vatten trädgård - hur man bygger Backyard Pond

Hej, sedan 6 år jag byggde ett stort projekt: damm eller vatten trädgård på min bakgård. Jag gjorde en gratis guide till att visa hur jag gjorde det. Här når termometern-43 F under vintersäsongen. Därför gjorde jag en damm AVISARE system.Gratis guide...

Hur till bygga vatten trädgård eller koi damm är mycket användbara

Olika metoder för att göra vatten trädgård eller koi damm är mycket användbaraKanal: vacker KOI fiskhttps://www.youtube.com/Channel/UCY_AQ5kz11gOcFM93uuguxATwitter: https://twitter.com/Carollarue01Facebook: https://twitter.com/Carollarue01Fanpage: ht...