CNC biträdd Cast aluminium knogarnaJag började med gjutning ett block av gips av Paris och låta det torka ca 2 veckor. Jag utformad form och bokstäver i Adobe Illustrator, hackad i G kod med http://www.JSCut.com och ange filer till min Shapeoko 2 med http://www.JSCut.com jag använde en 1/8" rak 2 räfflad lite för att göra styckning. Jag visste inte hur det skulle fungera men det kom ut perfekt. Jag smälte ner några skrot aluminium, hällde den i formen och stack in hela formen i ugnen för att se till att det var ordentligt flytande. Jag rengjorde det på bandslip efter bankande den ur formen.

Lagarna i Kanada är mycket tydlig om sånt här. Något av metall som går runt knogarna anses förbjudna vapen. Jag hade inte för avsikt att använda dessa, var det bara en cool bevis av begreppen så jag fyllde 3 av de 4 hål med epoxi så jag kan hänga upp. Dess i grunden en ful, dåligt utformad ring inte så dess 100% lagligt.

Relaterade Ämnen

Bygga ett gjuteri och sand-cast aluminium.

Hej instructableers DIYers och Internet människor överallt! Välkommen till min debut instructable!!!(Whooo, vi älskar dig Fenrir! Du klippa! Ge mig dina strumpor för min creepily besatt samling av saker om dig!).Tack, tack! Men egentligen, jag måste...

CNC maskin kontroll uppgradering på en Budget

Har du en gammal hobby malning maskin sitter sysslolös på grund av låg prestanda eller ens en ny maskin som inte kom med en handkontroll? Eller vill du bara din maskin att köra snabbare eller styra den med en stationär Macintosh? Med detta instructab...

Hemgjord trä metall Mini Mill svarv av aluminiumlegering och CNC bild

Hemgjord trä metall Mini Mill svarv av aluminiumlegering och CNC bildFler steg för steg hemgjord Mini svarv DIY trä fräs CNC Router här:Funktioner:Motor är från gamla handborr med hjälp av mer kraftfull motoreffekt 144WSpindelhuset 80 mm (mycket på E...

Gjuten aluminium iPhone kedja

Jag har alltid vill göra egna iPhone fall, plasten är alltför lätt att bryta, det finns andra trä, Lasergraverat fallet men det var inte imponerande. Så jag bestämde mig att göra en over-the-top ibland opraktiska cast aluminium iphone fall.Lion head...

CNC ur en scanner (billigt)

du kan rädda delar från skannrar och skrivare att bygga en billig CNC-maskin. Stegmotorer och linjär guider (stavar) har tagits från skrivare och skannrar.De saker du behöver köpa är aluminiumprofil, stepper controller, Arduino, gängad stång, nötter...

Zolterno: En Animatronic, brand baserade Fortune Teller

nästan alla som har bott för tid förstår popkulturen referenser från Tom Hanks classic: stor. För att undvika mobbning, barn hittar en mystisk fortune teller ("Zoltar"), och vill växa upp. Mycket till sin förvåning blir hans önskan sann. Jag vil...

Farma: ett hem bioreaktor för läkemedel

ÖversiktSyntetisk biologi har snabbt utvecklats från en vetenskaplig disciplin till en stor industri. Många nya företag utforma mikrober som producerar värdefulla kemikalier, läkemedel och dofter, i mycket stora jäsning reaktorer.Idag, är vi på väg a...

Pilen soffbord

Välkommen till denna tre legged soffbord bygga. Varför tre ben? Jo främst för att jag ville prova det, och jag var attraherad av minimalistisk estetiska. Också, den kan placeras på mycket ostadig ojämna golv och ändå sitta nivå utan gunga. Nackdelen...

Bakgrund: Prototyping strategier för mögel blåst glas

Mögel blåst glas har varit en grundläggande strategi för produktion glastillverkning särskilt i Tjeckien och andra skandinaviska länder. Även om tjeckerna har blivit särskilt bra på denna typ av glassworking och trä mögel beslutsfattande med en svarv...

Avfall oljebrännare

Jag har varit smide i min trädgård på och av för lite mer än ett år nu. Jag har haft någon framgång med propan och träkol verkligen blir inte tillräckligt varm. Min smedja själv är lite mer än en hög med tegelstenar. Efter ett tag bestämde jag mig fö...

Färg söker speglar

Färg söker speglar är en installation som består av en matris med 30 x 30 små speglar återspeglar det omedelbara utrymmet. I huvudsak fungerar matrisen som fysiska pixlar där normalt pixlar är helt åtskilda från den fysiska världen. Framför denna sam...

Låt oss göra en vintage kamera till en dekorativ webcam och ljus!

Jag var på min fars hus nyligen och han hade en låda med grejer som han hade bort ur sitt garage. Att veta att jag är en sucker för skräp, erbjöd han den till mig som min fru sköt honom smutsiga ser ut. Det fanns ett par gamla Sony tre vägs högtalare...

Compound båge från PVC-rör:

denna instruktions video visar steg för steg hur man gör en sammansatt båge från innexpensive, lättillgängliga material. Alla kan göra det om du har lite tålamod och är villig att prova. Detta är ett bra projekt för alla som vill komma in i bågskytte...

LED Light base w / USB förmåga tillförsel

Hur man bygger en mångsidig LED ljus bas med en USB-Smartphone laddare som strömförsörjning.Efter jag slutat min senaste Instructable (Back-to-the-Future-Plutonium-Fuel-Cell), behövde jag en tillräcklig belysning. Bränslecellen har en diameter på 80m...

Hur man skapar en låg budget film

Funderar du på att göra en film men inte har budgeten eller nr-hur. sedan läsa denna instructable, full av alla tricks måste du starta om en film.Steg 1: tänkande tid steg 1 är att tänka på en tomt. kommer det att vara en krigsfilm eller en zombie. V...

KRAFTFULL bärbar ljudanläggning!

Letar du efter en kraftfull audio system att spränga på en fest?Vill ha HiFi?Bas?Lätt att bygga och prisvärt?Det här projektet är för dig!Tack för billbob och hans handledning som hjälpte mig få grunderna ner för detta projektbillbob's projekt!Steg 1...

Att göra metalldelar med skrivaren 3d

3D-utskrifter är cool, men plast kan vara känslig och 3D-utskrifter med metaller kräver maskiner till dyra för hobby. På Pikes Peak Makerspace, har vi funnit ett sätt att göra våra 3D-konstruktioner av aluminium, mässing, tenn och zink med klubbens L...

3D-skrivare Bed uppgradering/ersättning

Glas sängen på Taz 3 skrivare på Milwaukee Makerspace gjorde vad glas gillar att göra - det bröt efter någon tryckt på den med lim direkt på glaset. Jag var inte där när det hände så jag inte vet om kyla, krympande print orsakade det att bryta eller...

"Solar Baby 2" Solar ugnen.

Detta är en större version av The Solar Baby som var i en annan instructable jag gjorde ett tag tillbaka. Här en kockar bättre än den förra och kan laga större måltider. Det tätar bättre och har bättre isolering. Det har böjda tillbaka och svängbara...