Coin Sortering maskin (körningar på allvar)Trött på sortering mynt manuellt? Coin sortering är ett tröttsamt arbete. Låt oss göra en trä mynt avgränsare av vanliga material! Sorteraren använder vanlig gammal gravitation för att separera mynt för att deras utsedda behållare. Vet du vad det betyder! Inga fler batterier!

Vad fick mig att bygga denna?
Varje gång jag går hem från skolan, får min ficka alltid full av mynt. När jag kommer till mitt sovrum, sortera jag mynten till min 3 enorma sparbössor. Det är ganska tröttsamt att jag gör det dagligen. Så tänkte jag bygga en enkel grej som sorterar mynt med hjälp av gravitation. Idén är ganska gammal, BTW.

Varför finns det bara 3 fack?
Det finns sex filippinska mynt: 10 php, php 5, 1 php, 25c, 10c, 5c. I mitt sovrum 10 & 5 peso mynten dela samma spargris, båda mynten är lika i storlek förresten. 1 peso mynten har egen spargris eftersom det är myntet som har den högsta kvantiteten & det är ganska vanligt. 25, 10 & 5 centavo (cent) mynt också dela samma spargris eftersom jag knappt få dessa.

Full Video Demo + förklaring:

Demovideo:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Rod sortering maskin

Detta är ett spö sortering maskintillverkade mig och Black Panther Knex. Om du prenumererar på en av oss så se till att prenumerera på den andra! Känn dig fri att fråga om du har några frågor! :) Kom ihåg: Detta är del 1 av 2. Del två är kontakten so...

Vermicompost mask sortering maskin

Varje år vi sortera, för hand, tusentals maskar och natt sökrobotar för våra fiske bete business. I år bestämde jag mig för det kommer att vara året vi rädda våra ryggar och händer.Maskinen är ganska enkel i konstruktionen. Det finns en låda som har...

LEGO Coin Sorter

detta är en super enkel LEGO coin sorterare maskin.UtformningenJag var inte alltför glad över hur fallet kom ut men jag var nöjd med den mekanism delen. Många av LEGO coin sorterare jag sett kräver att hela enheten vinklas som jag tycker ser lite kon...

Definiera en ny sortering algoritm baserad på parallella avkodning och kodning av efterföljande

En sorterings algoritm är en algoritm som placerar element i en lista i en viss ordning. De vanligaste orderna är numerisk ordning och lexikografiska ordning. Effektiv sortering är viktigt för att optimera användningen av andra algoritmer (som Sök oc...

Brunt papper paket bundet upp med snöre

Om du växte upp med Postman Pat vet du hur mystiska och inbjudande en traditionell bruna paketet ser ut. Moderna sortering maskiner har drog sig tillbaka dem till tecknade filmer och låtar från klassiska filmer, men som inte vill ta emot ett paket so...

THE BED

IdénSängramar är ofta dyra och hade en dålig kvalitet. Om du bygger upp eller bryta ner har ofta en mer än ett par gånger det brutit. Dock med denna anvisning löst är problemet.Tanken är att bygga en säng utan spikar eller skruvar, lätt att bygga upp...

Ocean Plastic Sensor

Sedan 1940 har vi producerar och göra sig mer och mer plast i havet. 2013 ensam uppskattar vi om du vill har producerat ca 300 miljoner ton plast - samma vikt för hela mänskligheten (kött och ben) i plast, bara på ett år. Plast är giftiga. Plast inta...

Nyårskort för år av draken

nyårskort för året för dragon(龍)Det är året för dragon i år i Japan. (Kanske i Korea, Kina också?)Så gjorde jag ett nyårskort som representerar 龍, kanji (kinesiska tecken) av dragon.Jag gjorde det med en japansk Hagaki (100 * 148mm vykort),men det är...

Knex Coin Sorter V2

Hej alla! Jag har planerat detta projekt ett tag nu: Coin sorterare Version 2! Denna sorterare har många nya funktioner och förbättringar över Version 1, inklusive:Snabbare sorteringLättare att justera för olika myntVal av hur du tar mynt innehavare...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Kritor maskin

För när du är 7 år gammal, är att hålla kritor organiserade en stor stressfaktor i livet. Det är sant när du är fullvuxen, alltför. Utom kanske då har du blivit mindre särskilt om ordningen av kritor. Då igen, kanske inte.Steg 1: Vara sju år gamlaTyv...

PCB isolering spår fräsning med MyDIYCNC Desktop CNC maskin

Hej där,Tory @ MyDIYCNC här igen för att visa dig en annan cool projekt som är mycket lätt på din desktopen CNC-maskin. Vi ska vara fräsning ut isolering spår till Tom PCB material till manliga rapid prototyping mönsterkort. Med alla de rätta verktyg...

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

Bygga maskiner från Gem

Flera månader sedan vaknade jag en morgon med en idé för ett projekt. Jag hade gått till säng funderar på en presentation som jag ska göra till en grupp mitten och teknik lärare i ett par månader. Jag ville komma med en enkel och billig projekt som d...

Barn trä mynt-Gumball maskin

Min dotter var cirka nio år gammal när hon ville ha en gumball maskin. Jag bestämde mig för jag kunde göra en från trädelar och en gammal ättikslag burken. På tiden fanns det några billiga gumball maskiner för barn som ut en tuggummi när en stor plug...

Coins Tree

Vem sa att pengar inte växer på träd?!Som är falsk! För att bevisa det, behöver du 2 stålplåt och ca 50 magneter.Här är en sammanfattning av handledning till expain hur man bygger ditt eget magnetiskt träd.Steg 1: Rita ditt trädFörst måste du rita di...

12-sidiga tärningar lampskärm

Flytta in i min nya lägenhet, det var några saker jag behövde – var en lampskärm en av dem. Varför köpa en och nöja sig med vad som finns när du kan bygga en? En icke-cubic tärningar (populariserades av roll spelar spel som Dungeons & Dragons) kom at...

Arduino klo maskin

Vad?Maskinen är om 1:4 scale, perfekt för godis och andra små leksaker/priser. Fotavtryck är ~ 20 x 26 x 19 tum, tillverkad av aluminium extrudering, anpassade laserskurna akryl/trä, stegmotorer (Nema17) och en Arduino Mega. Stegmotorer flytta utlast...

Anti gravitation Eddy Current maskin!

Min pappa har en fantastisk bakgrund av vetenskap, när jag såg vetenskapen tävlingen jag bad honom om idéer på vad man ska göra - resultatet är virvelströmmar.I detta "kompatibel bör du lära dig vad en Virvelströmmen är och hur de uppstår och hur man...