Cool Kazoo/munspel ThingieDenna leksak är mycket roligt och lätt att göra och använda med små barn och vuxna! *** ha kul spela "Mary had a Little Lamb" och "Twinkle Twinkle Little Star" på din nya, superenkelt för att göra, DIY, Cool Kazoo/munspel Thingie!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Kazoo munspel

jag kommer att visa dig hur man gör en liten, behändig kazoo som är formad som ett munspel. Det har många användningsområden, inklusive irriterande din fiends och för ljudeffekter i en video, du väljer. Göra säker du använda den klokt.Jag är inte ans...

En kazoo från en glasflaska

Hey idag vi kommer att göra en kazoo! Anledningen till att jag bestämde mig att visa detta var eftersom kazoo är så under fått och för att också gnista idéer om vad du skulle kunna göra av dessa några verktyg och förnödenheter! Låter komma igång!Förn...

QS'S Blinkie Thingie

väntan på att kontrollera resultatet av min sol laddare, jag börjar funderar på sätt att använda det fulladdat CR2 litium uppladdningsbara batterier jag hade.Jag kom upp med denna "sak", som bara sitter där och blinkar, så jag kallar det mitt &q...

Jag-Mic munspel mikrofonen

detta är hur man bygger en enkel harpa mic som baserades på imic design. Jag sprang in på andra ställen på webben men ser inte det här och trodde det skulle vara en bra passform. Det är enkelt och billigt att bygga och ger en chans att få riktigt kre...

Hur man spelar munspel

efter att ha sökt runt på instructables, jag hittade inte någon komplett munspel tutorials. Det finns en hel del bra sådana runt på internet, men jag trodde att det bör finnas en instructable.Så. Munspel är ett av de enklaste instrument att spela, de...

Super Cool flyga Propeller

jag blev inspirerad att göra detta eftersom en gång var jag kliade mitt huvud och tänka "Vad fan kan jag göra för att hålla min klass 8 metall arbete studenter intresserade av?" Jag gör ofta detta kanske för att hålla mig intresserad, alltför.Ja...

VortoLight - Internet of Things lamp with spark.io

Hi fellow makers!Alltid velat styr dina lampor och färg på dina lampor över internet? Detta är den instructable för dig!VortoLight är en öppen källkod Sakernas Internet lampa med personlig ljusförhållanden och anmälan. Automatiskt perfekt ljusförhåll...

DIY "bullet" stil munspel mic!

i detta instructable, jag ska visa dig hur man bygger din egna "bullet" stil munspel mikrofon. Du kommer att få att cool bullet-mic titta med sprita ut 100-tals av $$$ som du skulle betala för en riktig vintage bullet mic. Tone? Att allt beror p...

Super Cool 3D tryckta provrör vas!

3D-utskrifter är cool. Och med FDM (brända Deposition Modeling) 3D skrivare blir billigare och billigare, husen av nördar världen fyller upp med massor av coola lite plast prydnadssaker. Men få människor som försöker göra nyttiga saker ibland hängde...

Cool utsatt Retro Flip klocka

Ända sedan tittar på LOST, har jag alltid varit intresserad av att äga mitt eget flip klocka, som den i Swan stationen. Split lock visar har funnits sedan 1960-talet och som fortfarande används i många tågstationer visas i tågtidtabellen.Jag tror des...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...

5 cool projekt med en General Transistor

I grund och botten älskar jag att göra projekt som är mikrokontroller med. Men en av min vän från Etiopien sade nyligen att han ville göra något som inte innehåller en mikrokontroller eller arduino men fortfarande värt att göra i en helg och även i e...

En 1 * 1 * 1 fot evaporativ kylare (Swamp Cooler)

jag är tonåring och gillar att göra saker detta är min första Instructable. Jag kom upp med detta om i sängen eftersom det var så varmt. Jag skulle köpa en fönster air conditioner ovanpå våra vanlig luftkonditionering. Sedan gick jag till ett svalare...

Air Cooler/värmare

för varmt eller för kallt? Gör det bara rätt (och göra Guldlock stolt) genom att bygga enheten dual-purpose.Här, nere i Arizona har vi några ganska varma somrar, på runt 120 grader. Och inuti, det blir upp till om 88, vilket är lite varmt för min sma...

Kanadensiska Cooler kylning grej

okej... så jag vet att det finns som en miljon av dessa plats kylare här på Instructables (eller minst 10 eller så) och det är vad gjord jag vilja till göra en.(Bara för att nämna några)Jag tror att detta är en stor liten bygga och ville ge det en ch...

Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask

När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste fi...

Öppen källkod Green cool hat

Vi skapade denna design i en workshop på Fab11 Boston på Design från tillverkning. Vi skulle vilja ha denna design öppen källkod av följande skäl:Öppen hårdvara bör inte begränsas till elektronikDigital tillverkning bör vara grön eller det kommer int...

Där Wild Things Are Max kostym för alla storlekar

Huvudpersonen, Max, i Where the Wild Things Are verkar vara en populär kostym för barn i år men när noclothes ville vara vara Max för Halloween, hon kunde inte hitta en kostym för en vuxen och bad mig att göra en för henne. Självklart sa jag ja!Det k...

Carol kostym från Where The Wild Things Are

detta är en Instructable för Carol från Where The Wild Things Are kostym jag gjort. Gärna meddelande mig några frågor eller lämna dem i kommentarerna, snälla rösta på mig!Eftersom detta är min första Instructable jag försökte göra det detaljerade, me...