DEN enklaste iPod / iPad / iPhone laddare kretsOk, så du har vissa delar hängande runt, och kanske försökt att göra något för att ladda upp din iPhone eller iPod/iPad men ingenting verkar fungera rätt. Du fortsätter att få detta meddelande som säger att laddningen inte stöds med denna enhet- eller några sådana liknande budskap.
Ja, är detta min super enkel lösning på problemet alla alltför vanligt.

Tanken här är sätta vissa uppladdningsbara batterier i en projektet låda, eller få ett batteri fall eller ett förseglat bly syra uppladdningsbara eller vad - kretsen är nyckeln.

Bygga in det i en ficklampa, AM / FM-Radio / ghetto blaster eller andra batteri drivs enhet som du kan ta camping eller någonstans du kanske inte har en strömkälla.

Gå runt själv är där geni. Jag vet har ingen annan gjort banan denna väg.

Video av den slutliga produkten jag gjort är nedan. Jag beslutade att inte redigera bort de inledande Oj där jag inte riktigt få växeln helt vänt... Lol. Sånt händer!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt trådlösa iPhone laddare & Case

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Inget mer irriterande laddare kablar anslutna till din iPhone! Denna trådlösa iPhone l...

Li-Ion batteri laddare krets med IC 555

Följande inlägg förklarar en enkel men ändå exakt Li-Ion batteri laddare krets med den allestädes närvarande IC 555.Ett Li-ion batteri som vi alla vet måste tas ut under kontrollerade förhållanden, om det är laddat med vanliga medel kan leda till ska...

Den enklaste och bästa iPhone / iPod Touch stå

i detta instructable, skapar du den enklaste och bästa iPhone/iPod Touch stå. Du kan göra det på mindre än en minut!Låt oss komma igång!Steg 1: Samla material Material:1 kassett låda1 iPhone, iPod Touch, etc.Steg 2: Ställa upp! Öppna rutan kassett he...

Ansluta en trådlös mikrofon till iPod, iPad eller IPhone

Tricket är den 2,2 kOhm parallellt med indata till iPod, iPad eller IPhone...

Den enklaste uppladdningsbart batteri krets (och rädda planeten alltför)!

Hallo alla...Idén kom till mig när jag var redo att ersätta en battericell i min väckarklocka bredvid min säng. Även använder jag de senaste 5 år endast laddningsbara batterierna av de flesta typer jag övervägt hur många battericeller människor värld...

4.0 och 4.0.1 iOS lätt 2-steg Jailbreak för iPhone/iPod/iPad

detta är den mest enkla jailbreak för alla firmwares.Element, som krävs:1. iPhone/iPod/iPad2. InternetanslutningSteg 1: Jailbreak! Enkelt navigera till www.jailbreakme.com på din iPhone, iPod Touch eller iPad. Skjut jailbreak och du är klar! Detta fu...

Apple iPod iPhone laddare!

Detta är inte min DESIGN! Detta är matt.e.jenkins design. Bara så ni vet...Detta är min Altoids USB-laddare. Jag gjorde det så det går på ett 9V batteri och avgifter iPod en iPhone. Det är mycket effektivt, men det är mer en nödsituation laddare. Jag...

Den enklaste, billigaste, enklaste iPod Amp någonsin

detta är den enklaste och billigaste amp någonsin. Bara två material och är din iPod (eller mp3)! Kvaliteten kanske inte är lika bra som de andra Instructubles som tar en massa komplicerade material eller lagra köpt högtalare men det är bra och billi...

LED Iphone laddare

Detta är en iphone 4 / ipod laddare som är kopplad med en EL-tråd. När nätansluten, tänds EL wire upp med det för lätt att hitta särskilt i mörker.Steg 1: Material lista- IPhone laddare-EL Wire batteribox ( http://www.amazon.com/Blue-Neon-Glowing-Str...

Så byggde jag en Solar iPhone laddare för under $50.

För att se min personliga sida med dessa tutorials och nyheter, besök http://www.BrennanZelener.com** VARNING **Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du kan orsaka att din iPhone eller någon enhet som du använder med denna laddare. Jag kan i...

R15 V2 Iphone laddare

ett mycket nyttigt experimentera... n dnt oroa dig arbetar helt bra som jag dnt publicera tills jag få tillfredsställande resultat... ive varit använda diz från 5 månader inga prob itz fortfarande fungerar bra och avgifter welll min iphone 5s... tym...

Billiga solar powered iPhone laddare

i detta Instructable, eleverna lära sig om grundläggande elektronik och förnybara energikällor genom att bygga en solar powered mobiltelefon laddare. Samtidigt som befintliga laddare kör från $70 - $90, kosta komponenter för detta projekt bara runt $...

Hand-vev iPhone laddare

Jag hade alltid velat göra något som konverterade mekanisk till elektrisk kraft. Så när jag räddade en high-torque motor från trasiga mikrovågsugn, visste jag exakt vad jag skulle göra med den.Detta Instructable detaljer att man gör en hand-vev iPhon...

Ansluta en Ipod eller Iphone till min 2003 Prius

Detta är min första Instructable, och beskriver hur jag anslutit min Ipod till min 2003 Prius. Den information och de alternativ som jag hittade bör hjälpa andra lägga till MP3-ljud i någon bil. Jag kommer presentera flera lösningar, tillsammans med...

Hackat IPhone laddare

Först måste de 3 sakerna ovan1. en 10 volt apple iPad stickkontakt (du kan få detta på ditt lokala mål eller online)2. laddaren som följde med din iPhone/iPad3. en strömkabel som de som kommer med kamera batteriladdare eller playstationSteg 1:10 volt...

9V batteri laddare krets med LM311

detta är Kopplingsschemat hos batteri laddare krets med LM311 och SCR. Det fungerar på principen om kontroll av växlingen av en SCR baserat på den laddning och urladdning av batteriet. I denna krets fungerar SCR som en likriktare som en switch att ti...

Hur man gör en NiMH, NiCd batteri laddare krets

Ett state-of-the-art chip, en transistor och några andrabillig passiva komponenter är de enda material som krävs för att göra denna enastående, själv reglera, över kostnad kontrolleras, automatisk NiMH, NiCd batteri laddare krets. Låt oss studera hel...

Den enklaste elektronisk kretsen

Enklaste elektronik kretsHej killar, här är den enklaste kretsen; Det är bestod av en resistor, en LED och ett batteri.Beräkning ges nedan.Vs: 9Vdc.Spänning till LED, låt oss säga 3Vdc,Strömmen genom LED 20mA.Genom resistor spänning ska brytas: 9-3 =...

Re purposing en iPhone Unu till en extern iPhone laddare

nyligen min iPhone Unu fallet bröt efter, ja... släppa min telefon. Fallet inte längre höll ihop men det fungerade bra som en batteriladdare. Jag kände att det skulle vara synd att kasta ut så, så jag beslöt att re-syfte laddaren till en extern iPhon...