DIY 5500mW Laser gravör / Cutter[Spela Video]

Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.

Två år tillbaka, jag letade igenom en tidning och kom över en intressant artikel på gravör/laserskärare. Från den tiden tänkte jag på allvar, en av dessa maskiner. Jag sökte några gånger på eBay och Amazon veta priset, men de var fortfarande dyrt. Jag kunde aldrig riktigt motivera bekostnad. Nu har priserna kommit ner till den punkt där de nu är överkomligt för DIY entusiaster.

Efter att ha väntat på länge, fick jag ett erbjudande från GearBest för att se över sina 5500mW Laser gravör.

Gravören har följande funktioner:

1. kan gravera objekt inklusive trä, plast, bambu, gummi, läder

2. kan klippa papper, skum och tunt läder

3. gravyr yta: 15 x 20 cm

4. kör av Arduino Nano

5. kompatibel med programvara med öppen källkod

6. arbetar Power: 5500mw

Jag var ganska spännande att montera kit och också nyfiken på att se resultaten. Men produkten var kommit några månader tillbaka, men tack vare ihop mitt fullspäckade schema inte kunde jag det.

I februari-2016 fick jag av gravören i stor kartong. Förra veckan jag öppnade lådan, delarna är fint förpackade och organiserade. Den största nackdelen är att den har ingen instruktioner manuell i rutan. Jag var tvungen att se massa webbplatser och YouTube-videor till få idéer för montering och hur till hämta och konfigurera programvaran. Efter några timmar lyckades jag ändå göra det.

I detta Instructable vill jag dela min erfarenhet på monterings Laser gravör, om användning av gravör/laserskärare och vad du kan göra med den. Jag tror att det kommer att vara mycket användbart för andra DIY hobby att skala upp deras arbete.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ännu en DIY Diode Laser gravör

Jag har alltid älskat CNC-maskiner! De är framtiden sedan de uppfanns först! Jag anser fortfarande att CADing och CNCing är mirakel. När den första skrivaren kom hem till mig (jag var ca 10) fick jag verkligen fascinerad av det faktum att jag kunde s...

Laser gravör/cutter

Detta instructable handlar om att använda en gravör/laserskärare. Vad kan du göra med det? Gravera något på din anteckningsboken, plast, telefon fall, plånbok, trä, kartong och skära papper och skum. Max gravyr storlek: 38 x 38 mm och laser power är...

DIY Arduino Laser gravör

Jag började detta projekt eftersom första gången jag ville bygga något liknande vad jag hittade på Internet inte innehåller alla information var tvungen att leta efter fler projekt att sätta ihop dem för att förstå något och jag ville vara så enkelt...

GearBest laser gravör DIY Kit monteringsanvisningar

Jag har alltid hävdat att församlingen byggsatser för 3D-skrivare, laser gravörer/fräsar och mal maskiner har inget att avundas till mer expansiv enheter - baserade på samma principer och tekniker - säljs monterade och förmodligen med mer curerad des...

Arduino Laser gravör trä Design!

Hej alla, mitt namn är Michiel och jag ska visa dig hur man gör en awesome letar laser gravör!Ett par månader sedan, det fanns en CNC utmaning här på instructables, medan kolla uppgifterna i denna tävling, jag såg några ganska cool gravyr-maskiner oc...

Pocket laser gravör.

jag har försökt att få mina händer på en laserskärare en tid men de verkar alltid utom räckhåll. Alla bra saker som kan göras med en riktig laserskärare kittla fantasin.Jag tycker det är dags att dela mitt senaste projekt - en låg kostnad laser gravö...

Anpassa din anodiserad ficklampor med en laser-gravör på TechShop

Någon kanske har ficklampor eller andra anodiserad aluminium saker de vill gravera. Detta Instructable visar hur man Markera eloxerad aluminium ficklampor - både planglas och böjda.Detta arbete gjordes på TechShop, i Round Rock, Texas!Steg 1: Skapa f...

CNC Laser gravör med GRBL och Arduino

I denna serie videoklipp kommer jag visa dig hur jag gjorde min egen CNC laser gravör med en Arduino laddad med GRBLSteg 1: HårdvaraVarje bra projekt kräver viss maskinvaraHär är några länkar för denna del:Arduino-R3-UNO:http://www.banggood.com/Ardui...

Arduino Laser gravör

jag började detta projekt eftersom jag ville göra något som hade mekaniska, elektriska och programvarukomponenter. Efter att ha tittat på Instructables, tänkte jag att en Arduino baserade laser gravör skulle vara en intressant maskin för att göra, oc...

3D tryckt Laser gravör

Hej gott folk!Jag byggde min egen laser gravör och vill dela den med dig i denna "kompatibel"! Jag gjorde det med hjälp av min 3D skrivare.Jag såg här en http://www.banggood.com/500mW-Desktop-DIY-Violet-L... och tänkte jag kunde skriva ut akryl...

Benbox med Eleks Laser gravör (GearBest /Banggood)

Figur: Gearbest.com Laser gravyr maskin (baseboard ingår ej)Hårdvara konstruktionDetta dokument expanderar på detaljerna i Instructable nedan:"Hur till: Laser gravör!" av MakerBoxAtt lägga några extra tips på konstruktion, samt att ge mer detalj...

Hur till: Laser gravör!

Vi har alla sett filmer eller instructables visar upp laserskurna objekt och projekt, och jag är också säker på att de av oss som är beslutsfattare har undrat hur mycket en av dessa maskin skulle kosta. Tråkigt nog någon form av kraftfull skärare sku...

Design med Neje laser gravör på Mac OSX

Lång tid letar efter en liten och bärbar laser gravör för skriva och design på plast, läder och papper. Jag vill ha en laser som kan gravera också lite PCB, och jag vill använda den här på min mac. Jag har valde den lilla laser gravören Neje. Denna m...

Frankenstein Laser gravör

Detta Frankenstein laserskärare var byggd av en gammal scanner och skrivare.Hela utvecklades runt instructable av Ingela och hans "Pocket Laser gravör".Detta är en Making-Of. Även om många, om inte allt, av stöldkoden konstruktionen kräver påhit...

Mini XY Laser gravör

Som en av de mest praktiska kit i Makeblock plattform, XY Plotter fungerar som en ritning robot i sin ursprungliga form och en laser gravör efter tillägger en add-on pack. Makeblock XY Plotter har varit mycket hyllad i olika utställningar, till exemp...

Laser gravör 2.5W A5

Hej låt killar, mig presentera för er denna kinesiska laser maskin som Gearbest skickat till mig.Huvudsaklig dragen:● Stöd GRBL / Benbox programvara.● aluminium struktur som gör det starkt.● Kan huggen poster ingår: trä, plast, bambu, gummi, läder, s...

Att göra ett medeltida spel (drag eller pjäser) på Laser gravörens

detta är som snabb och smutsig som de kommer, om du behöver mer information om hur du använder filer jag tillhandahålla gå titt på mitt inläggpå att göra 9 mans morris, det är effektivt identiska utom verkligen utskrift på laser gravör.Vara medveten...

Laser gravör Auto fokus Probe - rengöring

Det finns många underhåll jobb som måste slutföras på din laser gravörer. En viktig uppgift är att hålla din bil focusen ren och flytta enkelt. Denna sond uppgift är att ställa in brännvidden av din laser till höjden på din arbetsstycket. Det gör det...

LEGO NXT Laser gravör

Efter att ha sett några laser gravörer på Instructables och deras intrikata resultat bestämde jag det skulle vara värt att bygga min egen maskin för att göra några trä skyltar och konstverk. Jag bestämde mig också jag ville att det skulle vara lätt a...