DIY ljuskrona - LED blomma blommar (kontrolleras med Arduino)detta är en steg för steg på hur jag gjorde LED blomma blommar. Jag gjorde 30 av dessa för att skapa en ljuskrona.
Detta var en workshop som hölls på Edge i Brisbane som ingår i State Library of Queensland.

Du kan driva ditt ljus från ett batteri men min har 30 lampor på tre kretsar av tio lampor styrs av en speciellt framtagen arduino ombord skapad för workshop. Observera: detta instructable kommer inte vara någon djupdykning i ljuskronan eller Arduino skiss.

Jag har alla bilder på min flickr: Kassandraphotography
Jag har också andra bilder på min blogg: kassandradesigns
Du rör video av den arbetande: LED blomma blomma

DU BEHÖVER:
falska blommor
Lysdioder - jag har använt 10mm klart i rosa, blå, grön, gul och vit
"bilda" tråd - så din blomma är aldrig slokande
Avbitare
Wire strippor
tråd om du vill köra makt genom - på vilken längd du mår bäst
grön värme krympa 5mm - detta heat shrink blir "stjälken"
Heat shrink (färg inte viktigt) du har minsta - eller andra alternativ så att du kort inte din LED
Lödkolv (och andra tillbehör du se passform - jag använde en tredje hand)
Sax
Varm luftpistol
tuschpenna

Se Steg
Relaterade Ämnen

RGB LED kontrolleras med arduino

HejDetta är lite instructable att visa hur man gör RGB (röd grön blå) Led kontrolleras med arduino. Den innehåller scheman för kretsen och ett litet C# program som låter dig ändra färgen på lysdioden.Steg 1: Gör kretsen Du behöver:-Arduino: Jag använ...

Scanner Rgb Led lampa Pwm kontrolleras av Arduino Nano

Återvunnet scanner rgb led lampa pwm kontrolleras av Arduino NanoSteg 1: SlutresultatetDetta är vad du får om du följer detta instructable.Steg 2: Hitta en skrivareLeta efter en bruten hp allt i ett-skrivare. (Andra märken kan också ha delarna, men j...

DIY RC bil kontrolleras med Arduino

Följande steg hjälper dig att göra din egen RC bil kontrolleras av Arduino förhoppningsvis.Steg 1: Ta isär RC bilDu måste ta isär din RC bil och ta IC av kretskortet. Du kan göra detta med ett par Tänger, lödkolv eller en löda remover.Steg 2: Anslut...

PHloat2 DIY surt vatten testning skulptur & kit med arduino

pHloatpHloat är en DIY kit som är gjorda för att användas tillsammans med en pre-ägda / befintliga arduino mikrokontroller. Dess syfte är att testa pH-nivåer i lokala floder, sjöar och vattendrag på grund av inflödet av luft- och vattenföroreningar s...

Hur man gör en LED 7-segment display med Arduino

Jag ska visa dig hur man gör ett 7 segment visas med lysdioder. Kombinera med Arduino att skapa nedräkningen timers, enkel text och mycket mer. Jag gillar att göra ursprungliga projekt. Jag sökte hela instructables och hitta inte en så här. I själva...

Enkel LED Cube 4 x med Arduino / 328p

Hej!Detta är min första Instructable om min 4 x 4 x 4 LED Cube. Hjärnan av kuben är Atmega 328p. ATmega 328p är mikrokontroller används i Arduino Uno. Så antingen kan du använda Arduino eller bara Atmega 328p.Detta instructable kommer att förklara kr...

LED Strip maneter kostym med Arduino & LPD8806 ledde remsor

det hela började när jag såg en BBC-dokumentär 2002 om oceanens djupa vatten. Det var en biolimunescent Manet i dokumentären, antagligen av arten "salper" som tog tag i min uppmärksamhet så under senare år bestämde jag mig för att använda den so...

Julgran med LED och musik, kontrollerade med Arduino

i den här julen, nästan alla har gjort sin julgran i ditt hem, liten eller stor. I denna post, kommer vi se hur man skapar en julgran med några €, använder Arduino. Genom denna microcontroller kommer att kunna välja mellan flera olika profiler, som d...

DIY motoriserade glidande timelapse kamera dolly med Arduino

detta är mitt försök att göra en dolly för en kamera. Ärligt talat min kunskap om fotografi är begränsad men jag har vänner att hjälpa till med denna del. Vad beträffar den byggnad delen går jag kan hantera det. Jag såg först en rörlig video time-lap...

Humanoid Robot tonande kontrolleras med Arduino Mega, raspberry Pi och 1Sheeld

Humanoid Robot är en robot som formas i form av en människa. En humanoid robot används inom många olika områden såsom utbildning för små barn, på området marknadsföring för företag, forskning och utveckling verktyg, underhållning och för uppgifter so...

Ledde matrisen IR kontrolleras med Arduino för Saint Valentines

Jag gjorde detta hjärta med lysdioder när jag såg detta instructable.Den största skillnaden är att jag har gjort som en matris "7 x 6" även om det finns några hål i matrisen.Steg 1: materialAllt jag behövde var:27 difused röda lysdioder.2 protot...

Att man gör en DIY borstlös Gimbal med Arduino

Detta är en berättelse om mitt tredje projekt med billiga gyro och Arduino.Efter de tidigare två projekt, Lätt inverterad pendel och 3D kalligrafi, jag har tänkt på att göra Kameran Gimbal med Arduino. Då hade jag tre principer för projektet.Utrustad...

Kom igång med Arduino och Codebender

Arduino är en öppen källkod prototyping plattform baserad på lätt-till-använda maskinvara och programvara.Arduino uno, Arduino mega och Arduino nano är några populära Arduino styrelser och kan läsa ingångar och förvandla dem till utgångar, till exemp...

Kontrollera en LED med arduino och Wifly sköld

För att visa hur du kan styra enheter via wifi med hjälp av arduino wifly shield, kommer jag slå på och av en LED genom att skicka en http-begäran från webbläsaren till wifly sköld.Krav:1. Arduino uno2. Wifly sköld3. ledde4. 220 ohm motstånd5. ett pa...

Kontrollera enkelt LED stapeldiagram med Arduino

i denna tutorial jag ska visa dig hur du styr enkelt 10 LED stapeldiagram array med Arduino eller Arduino klona MCU och MAX7219 (fungerar även med MAX7221) LED controller chip.Här är video av den färdiga produkten i aktionOm LED stapeldiagram matrise...

DIY Bluetooth telefon kontrollerade BB-8 Droid med Arduino UNO

Jag är ett stort Star Wars fan och när jag såg Star Wars: The Force vaknar tänkte jag att jag behöver en BB-8 droid. Det var häftigt hur detta lilla område flyttade i filmen. Så jag bestämde mig för att jag ska göra denna droid som baseras på Arduino...

Super Spooky onda LED ögon av Doom med atTiny85 och Arduino IDE

det finns några kusliga ögat instructables där ute. Till exempel finns det en som bygger på en 555 timer, en som bygger på en on/off knapp, en som bygger på Arduino och en baserat på band.Jag ville göra en uppsättning kusliga onda ögon som uppfyller...

Kontrollera en Arduino med kakao (Mac OS X) eller C# (Windows)

nej jag pratar inte om att kontrollera en Arduino med en chokladkaka eller kakaopulver. Jag talar om programmeringsspråket Objective-C. Så vad är kakao? Kakao är ett ramverk skrivet i programmeringsspråket Objective-C för Mac OS X. Nej det är inte et...

AtoZ av RC hobby + DIY radio med ARDUINO

Wikipedia definierar RC-fordon somEn fjärrkontroll fordon är några fordon som kontrolleras distans ett sätt som inte begränsar sin rörelse med ett yttre ursprung till enheten. Detta är ofta en radio kontroll enhet, kabel mellan kontroll och fordon, e...