DIY stryker manen Mk. 1 bågreaktorn (gjort super billigt, förstås...)

Här är min egen ta på att bygga en Iron Man bågreaktorn prop. Det är ingalunda dimensionellt korrekt, men jag försökte vara trogna utseendet av den ursprungliga film prop.

Som är typiskt med mina bygger, undvek jag spendera pengar på något annat än verktyg. Detta gjordes från grunden med ingenting men kärlek (eller sinnessjukdom) och armbåge fett. Jag tror verkligen inte köpa VVS delar eller hacking en tap/pucken ljus är nästan lika cool som crafting varenda bit. Totala kostnaden för material för detta bör under $10 om du kreativt återvinna och planera framåt.

Jag startade detta projekt över två år sedan men glömde det genom mina sista år och första året av grad skolan. Jag fick verkligen uttråkad nyligen, och med min egen lägenhet (och arbetsplats) beslutat att sluta vara en slacker och börja sätta mina verktyg där min mun var.

Om du vill att jag ska göra en show-and-tell video som förklarar några av de finare detaljerna i min bågreaktorn, låt mig veta i kommentarerna nedan. Jag borde ha ett blogginlägg om detta projekt i ett par dagar... /weeks... dock så kolla på winstonmoy.com någon gång för varorna.

Musik används: landet i guiden av Machinimasound.com

UPPDATERING: Jag har en video av mig bär detta för att illustrera hur det ser ut--> http://www.youtube.com/watch?v=U9atTRTdl3E

Dubbel uppdatering: Instruktions Video följeslagare inlägg som innehåller mer information än vad jag skulle få plats i anteckningarna här: http://www.winstonmoy.com/2013/03/arc-reactor-construction-montage-instructional-companion-post/

Relaterade Ämnen

DIY stryker manen bågreaktorn

detta är en mycket billig och mycket rolig, cool, och bara awesome bygga så kan se vad vi kommer att behöva bli Tony Stark Arvidsson Iron ManSteg 1: Få huvuddelen byggt Först skaffa dessa 2 delar av och gamla eller nya stepper motor (finns i gamla VH...

DIY stryker manen Arc Reactor(first generation)

detta är min steg för steg Tony Stark alias Iron Man bågreaktorn. Nu beviljade jag gjorde detta i mitt rum och inte en grotta och tack och lov jag har inte ett hål i mitt bröst, men syftet är bara att göra detta ser ut som Iron Man bågreaktornSteg 1:...

DIY stryker manen Arc reaktorn översikt

redigera: snabb uppdatering killar jag in detta instructable i halloween rekvisita tävling så jag uppskattar om du skulle rösta för:) tackJag vet att du alltid velat vara en superhjälte och medan Iron Man inte nessesarily har befogenheter är han fort...

DIY billiga Arduino kompatibel Flex/bend Sensor gjort utan statisk påsar, av hushåll objekt: D

Detta är en intructable där vi ska bygga en flex/bend sensor som är kompatibel med en arduino ombord och kräver inte statiska väskor eller något ovanligt, kan du göra detta just nu från saker du har runt huset. : DLycka till!Steg 1: Vad du behöverDet...

Lätt DIY stryker Wall Art!

Ta en bra titta på bilden... Vad ser du... En vacker metall väggkonst...Rulla ned till finna ut hur man gör denna super super lätt vägg art... :-DSteg 1: Ta en ordentlig titt Gotcha! Berätta sanningen... du kom till nästa steg tänker detta är metall...

DIY stryker Man kostym

Min 4-åring ville bli Iron Man för Halloween och jag gillade inte någon av affären kostymer, så jag bestämde mig att göra det själv. Det var verkligen inte så svårt och jag fick de flesta bitarna från dollar store.Steg 1: Gå till dollar store Jag gic...

DIY tablet: kraftfull, lätt att göra, (relativt) billigt [Del1: modet]

Hej alla! Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att dela den med er! Nu, med tanke på att du är på denna webbplats eller app, jag skulle gissa att du troligen skulle ha minst en tanke som slog du som ett basebollträ och sedan oc...

DIY - Super billigt och Super cool båge reaktor

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du kan göra extremt billiga bågreaktorn hemma.Kan komma igång.Totala projektet kostade mig mindre än 1$ ans jag bara var tvungen att köpa lysdioder och varje LED kostade mig 2,5 INR och jag använde 25...

DIY telefon fall: geometriska print & dubbar! (LÄTT & BILLIGT)

Hi!!Idag vill jag ge dig denna coola DIY. Det är super enkelt och billigt, som alltid.Du behöver:-En klar/vit telefon fall (Sök på ebay)-Nagellack eller akrylfärg-Vissa dubbarKänn dig fri att skapa den design du: ändra färgen, formen... Denna handled...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Hur till - bågreaktorn från Iron Man (lätt bygga, studio finish) + 3D tryckt version

Som en del av min prop att göra initiativet, som inkluderar en hjälm och iron man gatlopp-arc reaktorn.Kolla också in min järn handske/gatlopp härKolla också in min Diy stryker manen telefon fallet härEftersom jag hade nyligen byggt en 3d-skrivare, b...

Iron Man DIY PCfall

Trött på din gamla PC tornet?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:Gamla datornDremel verktygSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort sidopanelen av PC Ta...

Iron Man MkV bågreaktorn

Denna reaktor, som min tidigare reaktorn, finns att köpa, besök min hemsida och e-mig därifrån, paypal länkar finns nu tillgängliga för båda stilar av bågreaktornhttp://sites.Google.com/site/msraynsford/ironmanarcreactorsFeb 2012 gröna Arcs Kit och m...

IRON MAN BÅGREAKTORN (MADE IN CHINA)

Hi guys, jag är från Kina. Förra månaden gjorde jag tre BÅGREAKTORN. Detta är först. Vänligen frrgive min brutna engelska.Steg 1: PlanenDetta är planen, det är inte mycket pricise, men det är nog för görs.Steg 2: LJUSRING Göra ljusringen och lägga ti...

Bilder av min BÅGREAKTORN... mycket lätt att göra...!!!

Detta är en bågreaktorn gjort av mig...Det tog bara en timme att göra... med bara enkla verktyg... smått n gott...Ive gjort det som arc reaktorn i den andra iron man filmen...Jag vet ljust av båge är blå men vit fortfarande lookes cool...är som är en...

DIY Eco-vänlig kalkylator batteri

Detta projekt är mycket miljövänlig, eftersom det tar ett dött batteri och förvandlar dem till en ny, förhindrar skapandet av elektroniskt avfall. Möjligheterna är oändliga på detta begrepp (starkare batterier, små batterier) och Tänk bara på hur det...

DIY 10" hem Subwoofer

Jag ville ha ett billigt och kraftfull subwoofer för mina högtalare och istället för att sprita ut £ 100-tals jag gick för DIY rutt efter att hitta en 10" Pioneer TS-W255C för bara £10 används. Jag ska komma på hur dess drivs senareFör att göra det d...

DIY Bärbar Bluetooth högtalare 30W, BT4.0, passiva radiatorer

Hej alla! Så i denna tutorial ska jag visa dig exakt hur jag byggde denna (sant) 30W RMS bärbar bluetooth högtalare! Delar till denna högtalare får du ganska enkelt och billigt, och det kommer att finnas länkar till allt som behövs. Allt i detta proj...

DIY astronomi ficklampa

medan stuyding astronomi diagram du inte vill förstöra din night vision med de vita tänder så här är enkla ficklampa som kommer att bevara ditt mörkerseende. Vår astronomi ficklampa använder röda lysdioder istället för vit som hjälper dig att bevara...