Dollar Store glödande ögatHalloween, en bra tid att utforska din kreativitet. Dollar Store är ett underbart komplement till din Halloween projekt, prisvärd och troves av möjligheter att skapa något nytt som är överkomligt.

I detta instructable jag ska visa dig hur man bygger en glödande ögongloben med komponenter som finns på dollar store.

Dessutom ska jag visa hur ta isär en krånglande värmeljus för återanvändning.

skapats med instructables för android

editied på en PC, inte kan tyvärr göra allt som jag vill med droid plattformen vid denna tid

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dollar Store glödande ögon

glödande öga dekorationer för Halloween för $8 plus moms per dussin.Steg 1: leveranser 12 plast ögonglober.12 batteridrivna värmeljus.SuperlimPå min lokala Dollar Tree jag hittade dessa plast öga bollar sex till ett paket och ledde värmeljus två till...

Dollar store Halloween uppgradering

Trött på att betala en förmögenhet för Halloween inredning jag bestämde mig att komma med en $3.00 show stopper från Dollar store delar. Här är instruktionerna Happy Halloween. VARA SÄKER!Steg 1: Vad du behöverHär är allt du behöver. Varje bit är en...

Tetraedrisk Kite från Dollar Store!

Detta instructable inspirerades av en av mina favorit historiska siffror: Alexander Graham Bell. Detta är inte en hyllning eller en historielektion, så om du vill veta varför han är så awesome, google honom! Det räcker med att säga replikerar att det...

Navagating en Dollar Store för Instructables Hacks!

Naturligtvis surfar dollar butiker är inte helt ny för många Instructables användare - men kanske du aldrig har angett att en av dessa budget vänliga platser för leveranser.Detta är Instructable för dig!Såg du något på Instructables eller Pinterest d...

Att lägga till din egen konst till Dollar Store pussel

Flera år gjorde tillbaka jag en hel del konstmässor och trottoaren visar. Jag hade gott om målningar, men de var inte prissatt med webbläsare i åtanke. Jag behövde mindre, mer prisvärda objekt. Jag hade en vän som sålde böcker av hans konstverk och t...

Dollar Store ram Makeovers

Ta utsmyckade, plast dollar store ramar och ge dem en dyr antik känsla med kalkhaltig finish färg och vax. Skapa en hel vägg av dem för väldigt lite pengar och enorm inverkan!Steg 1: Se video tutorial här!Steg 2: Du behöverPlast dollar store ramar el...

Hur att Linda en julstjärna gryta med Dollar Store omslagspapper

Efter att din julstjärnor eller blommor, dekorera potten är viktigt att göra det komplett.Steg 1: Hur att Linda en pott med dekorativa förpackning papper Vad du behöver:En kruka (du kan avgöra om det är en plast vas eller porslin som)Omslagspapper (h...

Att göra Jalapeno och Cheddar majsbröd i Dollar Store ljus ugnen

Jag såg en annons för en HERC ugn en kort tid sedan, det är touted som en nödsituation eller överlevnad ugn som kockar med Teljus. Jag trodde det var verkligen intressant men ganska stor, kan du förmodligen laga ett Turkiet i det! Jag trodde jag kund...

Dollar Store parabolisk mikrofon

detta är ett löjligt enkelt sätt att bygga en mycket funktionell parabolisk mikrofon med mestadels varor köps från en av de butiker där allt är en dollar. Kolla in den ursprungliga designen på:. Dollar Store parabolisk mikrofonSteg 1: Samla ditt mate...

Dollar Store skalle

Steg 1: materialDollar store dödskallarSprayfärg-Använd "hamrade" färgen från Walmart-röd-svartTidningen - billigt drop dukarSteg 2: målning jag började med drabbar skallar med den svarta färgen från långt bort så det blir bara stänk av färg. Nä...

Dollar Store pumpa

varför betala överpris för kitschig Halloween dekorationer när du kan göra din egen snabbt och billigt?Detta instructable kommer att visa hur man gör en enkel Jack o ' lykta genom att använda material som endast finns på Dollar butiker.Vi ska börja m...

Dollar Store Spell bok

billiga och roliga Halloween projekt!Steg 1: jag gick till spararna häromdagen och skannade deras "vägg-o-saker-i baggies" och kom över denna härliga uppsättning 3 trä böcker (den största av tre är 6 "x 4") för endast $2.99!Steg 2: Jag...

Firefly lyser med Dollar Store värmeljus

Här är ett enkelt sätt att få dessa cool tema park eldflugor i din tillhåll i år. De tar ca 10 minuter att göra och effekten är fantastiskt. Du behöver:Värmeljus från en dollar store1 meter CAT5 kabel (eller andra tunna 24AWG kabeln)Wire stripporLödk...

Förvandla billig Dollar Store plast skallar till hög kvalitet, realistisk letar Halloween rekvisita

i detta instructable jag visar dig hur man förvandlar låg kvalitet Dollar store skallar till hög kvalitet, dyra snygga halloween rekvisita.Jag kommer att redogöra närmare två metoder du kan använda för att uppnå dessa effekter.Steg 1: Samla material...

Dollar Store Joule tjuv!

Viktig anmärkning * om du börjar att läsa detta och undrar vad är så cool om att förvandla en ficklampa in i en annan ficklampa Google "Joule tjuv". Detta är en instructable för att förvandla en ficklampa till en låg källa spänning mer komplicer...

LED ljuskrona - Dollar Store Chic!

De tråd växt korgar träffa i hyllorna på dollar butiker erbjuder några intressanta alternativ för ljusdesign. Jag bestämde mig att ta några av dem på en tur och se vad jag kunde komma på. Det första projektet är att göra den mest lyxiga utseende LED...

Hur man "Steampunk" en Dollar Store lykta för Under $10

Hur man Steampunk en Dollar Store lykta för Under $10.Detta Instructable ingår en introduktion, en föreslagna material lista, några instruktioner och förslag och bilder av min 'steampunked' läger lykta. Jag har tagit en 99 cent hantverk lykta och rek...

Att göra Survival Kit från Dollar Store...

Min fru skickar mig till Dollar Store när vi är låg på ett objekt i huset... och vi har inte fått våra Social trygghet kontroller så kan inte gå till Super marknaden. Jag får henne en rulle av vax papper eller en liten behållare kaffe tills vi kan gå...

$4 spetsade skor (för målning) från Dollar Store

Jag är redo att bli matta i mitt hus och refinish plywood undergolv med Sanitred (vilket är det billigaste och enklaste sättet att skapa hållbara slät yta golv jag hittat efter viss forskning). Detta handlar främst om att måla plywood med flera lager...