Dutchwarlord's Knex snäsa Pistol Lancer Modnär jag byggde dutchwarlords pistol jag börjat titta på bitar jag kunde buid off. Jag har alltid velat en lancer så jag dock Hej varför inte bygga en? Den kan fortfarande skjuta (otestade men möjligt) och motorsågen fungerar inte men jag är mycket pround av mig själv för att bygga detta: D
Relaterade Ämnen

Knex RBG Plasma Pistol (bättre instruktioner)

detta är en KNEX Halo Plasma Pistol. Kom ihåg att jag inte gjorde detta. Denna pistol är egendom av Halo 123 kanoner. Han skapade denna pistol från Halo 3. Återigen, är det en redskap RBG (gummiband gun) plasma pistol från träffen shooter spelet Halo...

Michiels Knex Shell utmatning pistol

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex gummiband med Ammo pistol:Detta är min Knex Shell utmatning pistol.Den använder "TheDunkis" mekanismen för Shell u...

Knex Semi Automatisk pistol

här är det: min knex semi automatisk pistol. Instruktioner kommer inte att publiceras....

Knex Walkie-Talkie pistol.

jag har gjort en knex walkie-talkie pistol.Du behöver inte någon gummi band.Steg 1: Viktigaste Walkie - Talkie Follow pics.Steg 2: Utlösare och grejer. Again, follow the pics.Steg 3: Bränning och omlastning. Följa vad? ...Bilder!Steg 4: klar.Yay du k...

Shotgun kulor, kan användas i varje knex pistol! (mod)

jag var en arbetande på tunga stöd splodie gevär, och halvvägs där jag fick reda på att denna kanon kunde alos stödja andra typer av ammunition! Så jag spelade ganska med routerns oodammo och då jag även av en instructible jag sa för några månader se...

Knex AR-12 prototyp ll Modded

Hey guys detta är Flatout kommer till dig med den Knex AR-12 prototyp ll! Detta är Beanieostrichs och jag byggde det så jag ger kredit till honom men jag har några mods till den.(Detta är handledning om tillämpningsområdet stort tack till dinnertime8...

Knex RBG: Plasma pistol

A Knex repeater RBG, som liknar Halo Plasma Pistol.Plasma RifleFördelar:-Halvautomatisk-Bekväma-Ser och bränder som Halo Plasma Pistol-Liten och lätt. Gömma den i en urholkad lärobok :DNackdelar:-Inte riktigt semi-auto eftersom det kan ibland brand e...

SUPER HÄFTIGT KNEX WII ZAPPER PISTOL LJUS PISTOL MED ENDAST 1 RUBBERBAND!!!

IM GONNA visar dig hur man bygger en KNEX WII ZAPPER!!! VERYSIMPLE, FÖLJ BARA BILDERNA!!!MATERIAL:1 WII REMOTEGUL KNEX CONNECTOR-10GRÖNA KNEX CONNECTOR-14BLÅ/VIT SNÖFLINGA-4ORANGE-KONTAKT-6GRÅ-KONTAKT, 1 PLATS-14GRÅ-KONTAKT, 2 PLATS-2RÖD CONNTOR-2BLÅ...

Knex 10 skott pistol + montera

detta är den modded versionen av 5 skott pistol av Legofanatic.Jag ger honom 98% av sådana krediter för denna pistol.Jag gjorde längre handtaget, ersatt gröna stavarna på avtryckaren för vita stavar, gjorde en större mag (nu 10 skott) och gjorde ett...

Knex SP-6 Pistol

denna pistol är succesor till redan tillförlitlig SP-5 Pistol här pistolen har vinklat handtag / mag och har makt att det.Fördelar:Kraftfull (för en pistol)Utbudet är ca 25-35 ftHantera dubblar som en magSer ut som en M9Sanna triggerNackdelar:Mag är...

Dubbel Knex marmor, Penny eller Knex bit skytte pistol. av bannana uppfinnaren

begäran jag postat detta en dubbel shooter typ av knex pistol. Den kan skjuta kulor, slantar, knex bitar eller något annat som passar i skytte facket.Steg 1: Att bygga den första delen av handtaget. Bygga den första delen av handtaget för pistol, du...

Knex armén Pistol AP-03

den sista block trigger som jag någonsin gjort. Alla som gillar denna pistol vet inte vad en riktig knex pistol är eller om de är en komplett n00b....

Knex motorsåg pistol

jag gjorde en motorsåg och jag beslutade att det skulle vara en bra idé att fästa en pistol till den, så här är det. Motorsågen är min design, men vapnet är TeacherOfTheWays' FMG-9 med min mods och utan lager och handtag. Det bränder ganska långt....

Knex hänga pistol

Knex hand pistol som har en bild åtgärder som låter din tändstiftet dra tillbaka och ladda. Det ser också ut som en cool hänga pistol.Steg 1: Handtaget på pistolen Detta gör den mycket stark och lätt.Steg 2: Fat pistol Denna Bit är lite svårt du behö...

Knex skurkrollkanoner riktar skytte ammo mod

kolla min double barrel break action hagelgevär också!Hej alla, detta är en instructable att visa dig hur man gör en knex tung kanon mål ammunition! Detta är att se till att när du skjuter på mål, din kanon ammunition inte är sprida runt ditt hela hu...

Knex M9-S Pistol

denna M9-S är en kort fat version av en verklig M9.Fördelar:Ser ut som en M9KraftfullBra räckvidd 25-35 ftBränder OodammoPålitligNackdelar:Enda skottUnderpoweredBehöver mods att han en handtag magInte i metallicI alla är detta en stor pistol att bygg...

Knex ingen gummiband Pistol!

Hej instructable medlemmar! Detta är min första instructable. Det är en knex pistol som kräver ingen gummiband. Dess en sann utlösare (himla för inga band) och det går ca 15 fot max PTG (parallell till marken) och 20 fot ATG (vinklad till marken) i c...

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

Knex bild Action Pistol

länge sedan i en avlägsen sovrum, långt, långt borta jag gjorde en bild action pistol men jag hade problem med i bilden faller av, och sen en natt fick jag en enorm belastning på knex, hittade jag den ursprungliga magazine och sedan VOILA! detta född...