En omfattande Bail Out BagEdit: Jag har lagt upp denna väska till YouTube! Känn dig fri att kolla in min kanal på: http://www.youtube.com/user/BudgetBugout

Om Altoids överlevnad burkar är kompakt, ännu till stor del ofta bristfälliga och bug-out väskor är besvärliga och oftast av nå... Vad är svaret? Ange: den "bail out bag".

Borgen ut påsar är den perfekta kompromissen mellan en mini survival kit och en stor bugg ut påsen. I själva verket kan du överraska dig själv hur lätt det är för din överlevnad behov utan behov av en gigantisk påse.

För att förtydliga, jag håller en omfattande Altoids survival kit på mig hela tiden [se min andra instructable] och jag håller också en 60 liters Osprey Aether ryggsäck i baksidan av mitt fordon full av SHTF redskap som min 72 timmars få hem väska. Men om jag är plötsligt kastas in i en överlevnad situationen - som en rattfyllerist knackar mig bort av en bro i mitten av ingenstans - då jag endast har en kort fönster att nå för överlevnad redskap innan bilen fyller med vatten. Också, om jag bilpool med en kompis på en roadrip jag kan ta denna väska med mig eller om jag är i en dubbel överlevnad situationen jag kan ge denna väska till den andra personen och jag kan bära väskan 72 timmars. Jag kan lista av andra slumpmässiga användningsområden, men jag tror ni fattar poängen. :)

Först upp: påsen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Make a Grey Man Bug Out Bag

En grå Man är någon du aldrig märker. Någon som inte sticker ut. Någon som inte ser ut som han bär en $12,000,000.00 diamant i rockfickan inconspicuous eller kanske en ovärderlig Picasso i sin ytterst genomsnittlig portfölj.Särskilt när han är.En BOB...

VIKTIGASTE objekten i en bug-out-bag

Hej stötarna Im in detta instructable för apokalyps beredskap tävling. Så kommer jag att berätta alla de viktigaste posterna i en bugg ut påsen. Och vissa valfria saker att ha för komfort.Steg 1: Plocka rätt påsen Om du är en stor buff kille som inte...

Den ultimata buggen ut Bag

Wikipedia definierar en bugg ut väska som:"En bug-out bag är en bärbar kit som normalt innehåller de objekt som man skulle kräva för att överleva i 72 timmar, när evakuera från en katastrof, men några satser är utformade för att pågå längre tid än ba...

10 minuters Pop-kan Penny spis

Hälften av min senaste instructable förslag till utplånat rättvis sig själv medan du arbetar på den. Istället för att gråta över spilld megabyte, har jag beslutat att instructify en annan snabbprojekt från förra veckan.Full information: Jag vet fakti...

Kommunikation / power box

Så det finns massor av motordrivna lådor där ute och det finns massor av Ham radio gå Kit (radio i en låda) detta kit blandar dessa tillsammans tillsammans med en iPad och Bluetooth-högtalare för extra flexibilitet. Jag nu har en bättre organiserad u...

Aktiemarknaden projekt

under loppet av 3 månader spårade mitt Team 6 olika företag genom att köpa materiel.Steg 1: Autozone(AZO) Autozone, är en auto-delar butik och inom sektorn för "Tjänster". Som säkerhet, vi trodde att det var ett bra val på flera anledningar: det...

Fallskärm Jumping

det finns några handlingar som styrker att kinesiska akrobater fallskärm-liknande enheter 1306.Steg 1: Riktig montering av selen Selen är utformad för att distribuera den inledande chocken jämnt i hela kroppen, om en lämplig passform har uppnåtts. En...

Giant 555 Timer Chip ryggsäck

För den blivande ingenjören, göra denna coola integrerad krets formade ryggsäck att bära din sortiment av små elektroniska godsaker. Detta kan också användas som en debug-out bag med väsentligen som en multimeter, 30 watt lödkolv, lödtenn, löda pump,...

Den Insiders Guide till efterlevande i slutet av världen, och behandling av skador längs vägen

Det kan vara skrämmande när du är fångad i en nödsituation, särskilt när någon du känner eller älskar är skadade, sjuka eller i smärta. Lära sig grundläggande första hjälpen kan hjälpa lugna dig i en situation som dessa, och kan ge dig sinnesro att v...

Pocket arrangören - mikro

OK, så inte en Bug-Out bag, men en $10 dollar dragkedja upp mäns plånbok, (ala Walmart) gör en stor EDC Kit. Slänga i några essentials och hålla detta med dig när du går ut. Det kan bara komma till hands!MaterialBlixtlåsförsedd läder plånbokElastiskt...

Hur man överlever totalt krig i Amerika

JAG BLEV INFORMERAD OM MINA MISSTAG PÅ ATT GÖRA DETTA OCH JAG MENADE INTE ATT FÖROLÄMPA NÅGONen terrorist är en person som är inblandad i någon av de saker som anges nedan och en terrorist kan vara någon kropp det första som kommer att tänka på när o...

Bug Out/In Bag

traditionellt en bugg ut väskan är för SHTF så att du kan ta tag i det, hoppa in i din 4 x 4 och kör till din stuga i skogen. Medan städerna är mörk och gatorna är våldsamma, lever du lyckligt ut resten av ditt liv äta hjort och dricka din 25 lbs av...

Bean bag soffa / säng

jag började tänka på bygga en beanbag, men att vara prototypically sprudlande mannens man som jag är tänkte jag: "jag ska gå enorm! Varför göra en beanbag precis som alla andra? Jag ska göra den största, baddest beanbag evah! "Väl i slutet jag g...

Förbättra styrka, tonen muskler, och öka flexibiliteten + explosivitet: handtag vikt Bag

när forma, folk brukar ta en trehövdad strategi: öka styrka, att höja basal metabolic rate (BMR) och ändra kost.Styrkan kan åstadkommas genom styrketräning med fria vikter; att höja BMR genom konditionsträning.Men lika viktigaDetta Instructable komme...

(Ficka storlek) Messenger bag anti bild rem

aka ficka storlek Messenger Bag rumslig orientering stabiliserings enheten, eller PSMBSOSDOm, som en stor andel av befolkningen av Instructables, du bär en messenger bag och cykla, blir du bekant med problemet med väskan glider av din rygg och hamna...

Kompakt bugg ut Bag

Jag blev kontaktad av en vän som bad mig att undersöka de olika "komplett bugg ut väskor" finns på marknaden idag och se vilket som, enligt min mening var den bästa kompakt väskan. Jag tittade på, och testade, många "från hyllan" Bug u...

DIY plattform säng och madrass substitut - Out-Of-The-Box, bärbar, lätt, billig

Någonsin behövt släpa en madrass, en madrasser eller en tung, clunky trä eller metall säng upp eller ner några flygningar trappor eller läsa in den i en bil eller van? Eller orolig över att behöva kasta bort en annars perfekt användbara och dyra madr...

DIY madrass suppleant - Out-Of-The-Box, Portable, Lightweight, billiga, maskin-tvättbara

någonsin behövs för att släpa en madrass och / eller en box våren upp eller ner några flygningar trappor eller läsa in den i en bil eller van? Eller orolig över att behöva kasta bort en annars perfekt användbara och dyra madrass på grund av vägglöss?...

Göra ett Gig Bag för en gitarr bas Ukulele Banjo

denna jul bestämde jag mig för att göra gig väskor för min frus och dotters nya instrument. Min fru spelar sin blanka jul-för närvarande-öppnade-tidig baryton ukulele i Diamond Harbour Ukulele Orchestra. Hon hade tränat på en restrung gitarr för ett...