Enkel DIY viktoriansk stil paraplyjag en gång gjorde en gjorde en kostym och gjorde ett paraply som tillbehör som förgyller det. Jag thouht jag skulle dela min process med dig. Dess mycket enkelt jag hoppas du njuter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY koppar stil LED målning Illuminator

har du en tavla eller ett fotografi, som du vill belysa? Varför använda en gammal, tråkig lampa, när du kan göra en mycket mer energi effektiva belysningsanordning, som är ett konstverk av sig själv.Koppar är en riktigt snygg metall. Det är sällan an...

Enkel DIY Gåvaidéer

Från smycken lär innehavare penna hållare göra några av dessa snabb och enkel DIY gåvor, precis i tid för alla hjärtans dag! Inget säger jag älskar dig, här några grejer jag samlat från mitt hus och limmas ihop.Steg 1: VideoSteg 2: Gåvor1) vin kork h...

Handgjorda gåva idéer: Hur man gör en enkel DIY pappers korg

När det gäller handgjort Gåvaidéer, tror jag du ska definitivt försöka utforska så många idéer som möjligt och bara inte begränsa dig till att göra gratulationskort. Hur omkring om du lära sig att göra en enkel DIY pappers korg. Det finns så många sä...

{JOSHUA} Hur man gör en enkel diy ring bärare kudde

www.diyweddinggowns.comEn enkel diy handledning om hur man gör en enkel ring bärare kudde för det bedårande lilla herrar. Njut! Thank You för besöket:)...

Lägga till glam i din tråkiga håraccessoarer med enkel DIYS

Är du uttråkad av plain svart och vitt hårtillbehör? Idag delar jag några lätt DIYs att piffa upp tråkiga hårtillbehör till glamorös och kära. Rhinestone håraccessoarer kan kostar mycket men när du DIY dem är det bara en bråkdel av pengarna. Dessa id...

Enkel DIY elektrisk motorcykel konvertering

vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Efter samråd med några planer tillgängliga online som krävde hugga ramen betydligt, beslutade vi att räkna ut det själva. Beväp...

DIY rustik stil soffbord med återvunnet trä

Att göra en rustik stil soffbord med återvunnet trä är mycket roligt. Detta är en stor möjlighet att använda upp skrot trä, eller att gå till en återvunnen timmer butik och köpa några olika bitar. Detta projekt handlar om kreativitet och skapar ett m...

Viktoriansk stil longboard dansare "Victoria"

(Men jag inte fångas varje steg när jag gjorde denna styrelse och det har varit ett bra tag en gå jag gjorde det, jag kommer att försöka beskriva steg som möjligt)För några år sedan jag verkligen ville ha en longboard dansare. Om du inte är bekant me...

Problemet med grön energisparande - enkel DIY elektrolys

Där kommer vår energi ifrån när solen inte skiner och det inte blåser?Detta är en av de viktigaste frågorna när det gäller de nya teknikerna och den genomsnittliga medborgaren kanske tror batterier. Var annars skulle du lagra energi rätt?Fel!Jag mena...

Skär upp baksidan av din T-Shirt-enkel DIY handledning

rekonstruera gamla, tråkiga t-shirts av skära remsor till en "V" form på baksidan av din t-shirt och göra en sexig V. Bara lära sig grundläggande väven och det är super lätt! Din egen diy stil skjorta :)Ingen sömnad krävs, du behöver bara ett pa...

Bygga din enkel Diy-tabell

Jag tycker alltid själv gong tillbaka och framåt för mina projekt eftersom jag inte har allt på mitt bord.Så jag byggde denna Diy-bord av en kabel trumma jag bredvid en byggarbetsplats och lagt till 4 hjul.Nu det kan rulla överallt och när jag sitter...

Snabb och enkel DIY gåva påsar | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är sådana en snabb, enkel och rolig liten DIY gåva påse göra för mindre gåvor. Med bara ett fåtal saker från runt ditt hus!Kom ihåg att vara listig med din ge!Tack för att titta på, Danrie från Craft för att ge xxx_______________________...

DIY fri stil ring

Hej alla! Här är min fri stil ring handledning. Det är steg för steg men Huvudtanken är ringen bas som kommer att vara basen för att fri stil ringen. Så som du lär dig basen då du kommer att bara lägga till bas ringen någon random pärlor du har att d...

DIY shamballa stil armband med spikar!

På dag video jag vill utställning du hur till göra denna coola Shamballa stil armband med pärlor och spikar, även om det ser komplicerat, det är verkligen lätt så om du vill veta hur man gör det, håll å tittar.Allt vi behöver är:Svart läder som sladd...

Intellekten Galileo projekterar: Enkel DIY väderstation

Hej världen! Jag är en tinkere och maker alla sätt Kenya. Jag älskar att göra elektroniska DIY projekt och jag är en ivrig beundrare av utveckling styrelser, särskilt Intel Galileo, så se till att de flesta projekt kommer jag att dela med dig kommer...

Enkel DIY GoPro sug fäste för $3!

GoPro. Även känd som världens mest mångsidiga sport kamera. Men vad gör det så mångsidig och populär? Visst, den största orsaken är dess storlek och kvalitet, men en annan viktig faktor är de många officiella och inofficiella fästen tillgängliga som...

Krang hatt - enkel DIY dräkt

Jag gjorde först denna Krang hatt för ett TMNT Galleri år sedan (2: a pic) och nyligen beslutade han är en bärbar innebar att dela med världen! Om du inte har sex månader att döda bygga något som en jätte främmande drottning, men vill inte helt telef...

Golv & mattor i din RV eller resor trailer sett bättre dagar? Försök den här enkel DIY lösning!

Om du har en "vintage" RV eller släpvagn med slitna golv, kan det vara en skrämmande uppgift att dra ut den gamla golvet/mattan och helt ersätta den. De flesta av dessa golv var fabriks. Golv/mattan lades ner först och partitionering väggarna pl...

Elektrisk cykel till elgenerator - enkel DIY mobila interaktiva vetenskapsmuseet

jag hör och jag glömmer. Jag ser och jag minns. Jag gör och jag förstår.Tillskriva Konfucius (~ 500 f.Kr.). Fortfarande är sant 2500 år senare.När jag var 7-8 år gammal på en eländig kall grå dag i februari mina föräldrar släppte min bror och systrar...