Enkla lera mögeldetta är en mycket enkel och snabb form för gjutning gips eller epoxi. Jag är säker på att bilden förklarar allt, men för att göra det allt bra och korrekt, jag ska gå igenom det steg för steg.

Obs: Detta är inte min idé, jag remailing bara det, eftersom jag tror att det finns många fler tillämpningar för denna teknik. Idén kommer från Hirst Arts Fantasy arkitektur. Om du är intresserad av detta projekt, föreslår jag att du går att se det på www.hirstarts.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemmagjord lera mögel från grunden!

Detta innehåller hur jag gjorde en mögel för Sugru eller lera. Dess mycket enkelt att göra och kostar mycket lite.Du behöver--Lera eller Sugru-Kniv eller lera kniv / razor-Ugn-TålamodTack och jag hoppas du njuter. Ursäkta alla studders eller dåliga i...

Enkla lera T-Rex

Jag gjorde en enkel att göra lera T-Rex. Njut!Steg 1: Börja med fyra bitar av lera. Börja med att få fyra bitar av lera.Steg 2: Bilda kroppen. Rulla en bit lera till en boll och sedan rulla stjärtparti av gallring ena sidan och bildar nacken genom at...

Lera fågel man vid lu jimenez

man med vingar från lera...

Rainbow pastell Macaron Polymer lera armband

Inspirerad från Alice i Underlandet, detta armband är färgglada, söta och enkla lera-projekt. Anpassa det med ditt namn eller få kreativ omväxlar upp färgerna.Steg 1: material Polymerlera. (Ugnsbakad modellera. Jag använde Premo av Sculpey. Färger: v...

Lera pumpor

en tutorial om hur man gör super lätt polymerlera pumpor! De är penny storlek och bedårande! Dessa kan vara bra säsong dekorationer och ett roligt hantverk runt hösten semester.Steg 1: material För detta instructable, du behöver:Orange leraGrön leraT...

Hur man gör masker (Tokyo Ghoul Cosplay)

Detta är en enkel instruktion om att skapa twin masker från Tokyo Ghoul. Du kan använda denna teknik för att skapa någon form av mask. Om du vill ta reda på hur man gör smink, kolla in min andra instructable på det: Twin makeup.Steg 1: Skapa formenDu...

Öde - högtalare masken

När jag gick med på att göra min son en högtalare mask för Halloween förstod jag inte vad jag fick in. Den stora utmaningen var att göra det ser ut som digital karaktärens full vitt ansikte mask och ändå kunna se. Det fanns mycket lite referensmateri...

Brain Slug

den som är ett fan av Futurama vet vad en hjärna snigel är! I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör en hjärna snigel blommig skumgummit. Som en varning, blommig skum är otroligt aducerade, men det också kommer att få bucklig/repas mycket lätt o...

Gör en tvål stämpel

om du gör tvål kan du anpassa det med ett stämplat intryck. Detta instructable visar dig hur man gör en kåda stämpel! Det fungerar på skär färska hemgjorda barer, men fungerar inte på köpta tvål eller barer som har åldrats. Jag fick min inspiration f...

Proteshand (TfCD)

Vårt mål för denna prototyp var att skapa en personlig proteser som kan ersätta ser och och superabsorbent funktion av den ursprungliga handen. För att få en bra protes det finns flera sätt att kopiera 3D ytan av en hand. I vår DIY använda modell vi...

DIY klättring Hand håller

Östra Mountain Sportsfinns planerar alla över internet om hur man bygger ditt eget inomhus klättervägg gillar över på östra Mountain Sports. Men det finns bara några väldokumenterade sätt att göra egna innehar och väl köpa dem kan vara dyrt! Plus att...

Garn och varma smälta limmet Mask

detta är en ny teknik för att göra anpassade montering masker av heta smälta limmet och garn. Basen är en huvud form i samma storlek som mitt huvud, att se till att mitt huvud senare passar in i masken. (Basen själv kommer att vara en annan instructa...

Anpassade keramiska textur formar för smält glas

Denna handledning kommer att förklara hur jag gör anpassade keramiska textur formar att skapa smält glaskonst.Artiklar används i denna tutorial:1) bränning av lera och glas:Ugn: Jag använder en Paragon Janus 23 multi-purpose ugn (kan avfyra glas elle...

DIY Xena Krigarprinsessan kostym

Aiyiyiyiyi!Styrka. Intelligens. Ululations. Vad är inte för att beundra? Om du någonsin velat vara som Xena, här är den enklaste delen av processen: outfit.Lär dig att utforma din egen chakram, kjol, stövlar och rustning. Du ska vara klädd att impone...

Gråtande Angel

detta är en gråtande Angel jag gjorde, med hjälp av lera till mögel och efterbehandling i kådaSteg 1: Material du behöver: 1) molding clay2) flytande Latex3) harts4) färgSteg 2: jag gjorde en hel del Sculpting, jag använde en bild på internet för att...

Utdragbara hem trädgård lösning

tanken bakom designen är att skapa ett bevattningssystem för en hem trädgård. Systemet kan anpassas till utrymme och behov av användaren. Denna vertikala trädgården är en utrymmessnål lösning för inomhus och utomhus. Det kan vara spikade mot väggen e...

Nik Nilsson Lip St Patty's Day Edition

Obs: detta projekt tog vägen längre än jag trodde det skulle... och det är lite mer utmanande då jag väntat... men det var verkligen roligt att göra.Jag ändrade upp namnet lite för att undvika komplikationer från företaget skull.Jag är säker på att d...

Hur man gör faux porslin från bröddeg

knåda vitt bröd och Aleenes ursprungliga Tacky lim tillsammans med en droppe färg. Det är allt du behöver för att skapa denna enkla lera. Fina rosorna i smycken som kommer att inspirera dig att prova alla typer av former med denna enkla recept.Design...

Prescious Metal Clay (PMC) gjuter att göra

detta instructable är hur man skapar en ädelmetall lera (PMC), metall lera (koppar och brons) eller polymer lera mögel som att kasta ett ekologiskt udda-formade objekt.Detta Instructable kommer inte att omfatta hur man använder eller brand ädelmetall...