Excellent & lätt trädgård lagring bänknär jag satte mig för att utforma denna bänk, jag tvingade mig att göra det så enkelt som jag möjligen kunde samtidigt hålla den attraktiva och bekväma. Det var tvungen att ha en vinklad rygg, eftersom jag hatar straight-backed obehag. Det var tvungen att ha en liten hylla på baksidan, eftersom jag behöver ett ställe att lägga min öl. Bygga-i isen skopan för vitt vin, å andra sidan, ansågs överflödiga.

Detta är en extremt lätt träbearbetning projekt. Det finns inga skarvar. Hela hålls tillsammans med trall skruvar. Det är osofistikerade, enkelt och snabbt att bygga. Det är lättare än en Ikea garderob. Ett barn kan bygga denna sak, som ni ser på bilderna.

Ännu, se charmen! Om denna trädgård bänk var en kvinna, skulle hon vara en bondens dotter heter Daisy. Hennes proportioner är attraktiva, sin plats är djupt, hennes rygg är lätthet inkarnerade.

Jag har byggt en 120 cm bred tvåsitsiga bänk och en 149 cm bred 3-sits. Mätningar för båda ingår.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Universal Analog hårdvara testbänken

en $35 PEDAGOGISKT hjälpmedel för grundläggande elektronik och en OVÄRDERLIG experiment för elektronik hobby.Undervisning i grundläggande Analog och Digital elektronik på grundnivå består av teori klasser med hands-on-utbildning på genomfördes i ett...

Billigt "Trådlösa" Data loggning alternativ

denna invändning är specifikt inriktade utmaningen föreslås av Vilda djur i våra hem projektet att ge 1000 billigt trådlöst klimat dataregistreringsutrustning som är en kategori i Citizen Science tävlingen.Naturligtvis finns det kommersiella produkte...

Hur man genomsnittliga uppgifter på Excel

Microsoft Excel är ett mycket användbart verktyg när det gäller att samla in data, kombinera data och analysera den. Få människor inser att Excel kan även göra ekvationer med data du har ingång, för att hitta medelvärdet, medianen, spänna, och mer my...

Grundläggande makroexempel i Excel

Excel har ett elektroniskt kalkylbladsprogram som tillåter användare att lagra, organisera och hantera data. Den har en mängd användningsområden både kollegialt och professionell världar. Många arbetsgivare använder excel och det är bland de viktigas...

Hur man gör ett diagram i Excel

Microsoft Excel är ett kraftfullt matematiska verktyg som används för olika statistiska analyser. En av funktionerna i Excel är som kan göra grafer att analysera data. Vi kommer att använda detta program för att göra en enkel linje graf att Visa geno...

Live data till excel från en Arduino ljussensor

Jag började denna lilla projekt häromdagen när jag såg att Instructables hade postat en konkurrens för användning av sensorer, men dess visat sig vara lite mer intressant.Min ursprungliga idé var att ta ett mycket enkelt projekt (exempel i en eller a...

Skapa mål typ frågor i Excel

jag använde denna typ av fråga papper för att skapa exempel på frågor för ISTQB prov papper för kandidaterna att testa deras aptitude. Samma mall kan användas för att göra många andra frågan papper på samma sätt. Du måste bara använda samma mall och...

Diesel lagring

Jag experimenterade med några diesel lagringsalternativ, och en som fungerat väl är mylar vatten lagring väskor (i pappkartonger)FÖRSÖK INTE DETTA FÖR BENSIN! Det brukar fungera!Steg 1: Stärka pipenJag använde en liten hård-styrelsen för att förstärk...

4WD fiskespö lagring mod

Dagens projekt: fiskespö lagring för 4WDOK, så lite av en backstory bakom varför jag ville ha en av dessa. Jag för närvarande bor i Perth, Western Australia och nyligen funnit att spöhållare som går på bull baren av din 4WD är snart att bli olagligt....

Lätt DIY PVC fiskespö hållare & arrangör för lagring

Vad vi behöver: sex T bitar av PVC, fyra hörn bitar av PVC, tio fot långa PVC rör (vi använde 1,25" PVC pipe), PVC pipe lim, en sågKlippa tio, fyra tum, bitar av dina tio fot PVC rörSkär sex, åtta tum, bitar av din PVC-rör (nu blir det kortare än 10...

12 lagring Tote hyllsystem $50.00

Hej alla! Idag ville jag dela med mig av hur jag gjorde min lagring bin hyllsystem för mitt garage. Det rymmer 12 totes! Här är en kort berättelse varför jag gjorde detta istället för att köpa en.Jag har över 40 totes i mitt garage. Jag behövde en ro...

Badrum Undersink låda--Hår hårtork lagring

Syftet med detta Instructable är att flytta en hårtork till en dold plats som är ur vägen. Hårtork är skrymmande och tenderar att vara lite problematiskt att sätta i en normal låda eftersom de är en udda form. Under vasken är en perfekt plats att sto...

12 volt Travelmate - en kylare som tillhandahåller lagring och Power

Som kan ses från min profil info till höger, leverera jag e-post för en levande längs småvägar i en liten stad i Massachusetts. Dess ett bra jobb, ro, och för det mesta jag ensam med mina tankar - vilket är där de flesta av mina idéer kommer från.Hur...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Dolda vapen lagring - ser ut som en gammal tabell!

Det finns fördelar och nackdelar för varje metod för att säkra dina idrottsliga armar eller andra värdesaker. För en ansenlig mängd pengar, kan du köpa nästan ointaglig kassaskåp. Jag betonar ordet "nästan" här eftersom varje kassaskåp kan knäck...

DIY semester lagring behållare från resväskor

här är ett annat projekt från något som bott nästan ute det är användbart och jag kredit som min syster för detta projekt. Hon gjorde en liten resväska för mig några år tillbaka så jag kan lagra en del av min julgransprydnader. Jag gillade det så bra...

72 öl flaska Homebrew torkning och lagring Rack

Vi kommer vara att bygga en torkning/lagring rack för din tomt homebrew ölflaskor med hjälp av en tråd, bakom-den-dörr skoställ, kunna köpas för billiga från målet, Home Depot eller någon annanstans. Detta är ett enkelt jobb som kräver endast racket...

Hur man kan lagra en pistol säkert

för de som äger skjutvapen, säker förvaring är viktigt. Du vill inte din 3 år gamla ha tillgång till matcher och bensin. Du skulle inte ha en brottsling att ha tillgång till dina bilnycklar. Vapen är på samma sätt. Korrekt lagring techniqes (tillsamm...

Lätt paracord penna/penna lagring

detta instructable kommer att vara en enkel en som alla kan göra. Det gör att en kompakt lagring av paracord runt en penna eller penna. Detta kan vara användbart för camping och du måste skriva redskap du kan linda in dem i paracord.Steg 1: Vad du be...