Förvandla ett litet utrymme med mosaik (del 2 av mosaik utrymme)Har du ett utrymme i källaren eller kanske en gammal stökigt garderob som du vill omforma eller fixa upp?

Vi gjorde, och det var under våra källaren trappor. Medan min man hade förvandlade de flesta av våra källare i en vadderad lekplats för våra två flickor, hade vi fortfarande denna fula garderobsutrymme att hantera. Vid ett tillfälle, det inrymt oanvända byggmaterial, men en natt, beslutade vi att fixa upp detta utrymme!

Jag kommer att ge dig en översikt av det arbete som gick in i detta projekt, och på begäran av några av er, jag kommer dela med mig av de specifika stegen för mosaicing trappa ryggen (detta var min del av jobbet)!

Om du gillar detta Instructable, rösta för det i Fix och reparation tävling!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Strykjärn Station för ett litet utrymme

bor i ett litet utrymme kan vara en organisatorisk utmaning, men när du arbetar i det utrymmet, det blir ännu svårare att hålla det snyggt och välordnat. Jag ogillar verkligen att ha min full storlek strykbräda sitter mitt i mitt vardagsrum medan jag...

Grape berså med bänk för ett litet utrymme.

Litet utrymme Grape bersåJag har beslutat att prova några vinrankor i min lilla trädgård. Jag köpte två druvsorter växter på postorder. Med hus och träd runt min egendom är nära jag var tvungen att placera den nya grape bersån mitt i min trädgård att...

Storstädning: Organisera dina saker i ett litet utrymme

Min dotters toalettbord har några hyllor, men de är alla fyllda. Nu travar hon ofta begagnat i det lilla utrymmet nära väggen. Det är våren... tid att rensa upp. Vi beslutade att välkomna våren genom att städa de spridda sakerna i tabellen dressing.J...

Pepper's Ghost Illusion i ett litet utrymme

Hej hauntersna!En Pepper's Ghost är teater illusion som ursprungligen utvecklades under 1800-talet så att det visas som om verkliga livet spöken var på scenen med aktörer. Den har sedan använts på gång att glädja och intriger tittare. Framför allt är...

Hur man gör ett litet rum se stor

en fråga upprepade gånger hört av inredning och designproffs är hur man gör ett litet rum ser större.Oavsett hem inredning – om samtida eller land - håller de flesta villaägare; mer utrymme skulle vara bra. Oavsett house storlek eller layout är ett e...

20mm litet utrymme skor hyllan (vik kan)

Det finns ett litet utrymme mellan väggen och dörren.Utrymmet är ca 20mm, jag gör en PVC struktur (20mm PVC slang) för att hänga "våta" skor och enkel lagring. (som paraply och toffel)Jag gör hela rektangeln strukturera det insatsen in i detta l...

Hur att bygga din egen kemilaboratorium från Scratch och ett enkelt Experiment med det att göra!

Tror du inte att ha ditt eget kemiskt laboratorium är en riktigt cool sak? Är det inte?Som vi alla ser i filmer, ser vi alla dessa forskare och superhjältar i deras källare som arbetar hårt i någon form av lab, gör några riktigt coola typen av grejer...

Floorbed med en bokhylla (och ett hemligt utrymme)

Efter att jag avslutat den instructable för ett dockskåp som jag gjorde för min dotter, ville jag göra något nytt. Praktiskt nog, hennes födelsedag kom upp och hon också kommer att behöva en större säng. Kombinera dessa två saker, med det faktum att...

Stora matlagning i ett litet kök

Åka utomlands var något som jag hade inga betänkligheter över. Annan kultur? Eh, fina. Annat språk? Jag ska räkna det ut. Men på något sätt har olika kök var vad kastade mig ut. Efter ha tillbringat månader och månader omorganisera, svärande lim och...

DIY hylla ovanför spisen = extra lagringsutrymme i ett litet kök

när du har ett litet kök som jag gör, du behöver använda varje tum av utrymme som du har. Jag maximerad användning av utrymmet ovanför min spis genom att lägga till en enkel DIY hylla. Det är en perfekt plats för extra stor kryddan behållare och köks...

Litet utrymme lever ört/veg garden

Hej tog där jag inte bilder av steg för steg eftersom jag har gjort det ett tag sedan...Bra utrymme sparare!Du kan även lägga dem ovanför varandra om du vill ha mer växter...Steg 1: objekt1) längden på semi rond avloppsränna leda i rör.2) två slut la...

Hur man gör en Bento låda (japansk lunch Box) för ett litet barn

A Bento Box är en traditionell japansk lunchlåda. Bento lådor kan innehålla valfritt antal livsmedel och typer. Traditionell Bento lunch lådor är fyllda med en 4:3:2:1 servering mellan. 4 ris, 3 kött, 2 grönsaker (vanligtvis inlagda grönsaker. De beh...

Bygga ett Portal torn med rörelse kontrollerade ljud och belysning

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gick om att bygga min egen liv storlek talar Portal torn från början till slut. Detta är ett ganska ingående projekt som kommer att omfatta varje konstruktionsfasen samt alla tekniker jag använde längs vä...

Hur man gör ett hemligt utrymme i en bok - det enkla sättet!

jag diskuterade möjligheten att urholkningen ut en bok med en klasskamrat till mig, och hon tyckte att det enda sättet det gick var med ett rakblad och en linjal, för att inte nämna timmarna arbete och tålamod. Jag hade just köpt en oscillerande skär...

Ett litet sängkanten soffbord i betong

Arbeta med betong är kul. Du kan kasta något i betong, förutsatt att du har rätt verktyg, material och know-how.Här är en steg för steg Instructable att göra ett litet sängbord soffbord i betong, med lätt tillgängliga material och verktyg hemma. Du k...

Stor garderob i ett litet hus

Bor i en liten platt verkligen innebär att du måste ordna förråd. Skåp, hyllor, lådor, pentryn - allt som samtidigt letar fortfarande classy. Detta är en trevlig utmaning för alla som älskar designa sitt eget hem.När jag och min flickvän avslutat gym...

Att ändra ett spädbarn är Hooded Pram kostym till ett litet barn jacka och tossor

Vi hade köpt en spädbarn Hooded Pram kostym till min dotter förra vintern. Jag älskade bara materialet. Det är sådan en tjock mysig fleece att det verkligen håller hennes varma men nu hon har vuxit större och kan inte passa in i det. Men jag hatade v...

Göra ett 2D spel med Unity

I detta Instructable visar jag dig att göra ett riktigt enkla 2D spel. Det är en oändlig löpare stil spel, liknande "flyga med mig" eller "DoodleJump".Prova det här ute!Jag har lämnat en zip för exe av spelet jag kommer att visa dig hu...

Hur man gör ett bälte med silvertejp

jag kommer att lära dig hur man gör ett bälte med silvertejpSteg 1: Steg ett:Du behöver.två av er favorit duct tape färger eller ensinge hole punch (eller genomföring press)saxmåttbandBältesspänne (från gamla bälte som DOS inte passar dig längre)skär...