Fylld zucchini halvorna på en mediterran tomat-vete sängslutligen här är det: min första Instructable!
Jag hoppas ni gillar det, dela vänligen din åsikt i kommentarerna!

Jag kom med detta awesome och lätt måltid som jag ville göra fyllda zucchini
och kombinera dem med en ny produkt som jag hittade:

Här i Tyskland är det känt som "Ebly".
I grund och botten kan dess förkokt vetekornen och du använda den som sida skålen som ris
eller göra något annat ur den.
Om Ebly inte är tillgängliga i din region, prova något annat (kanske quinoa?) och berätta om det i kommentarerna!

Efter att ha köpt det för första gången, jag bestämde mig att koka det först ta reda på vad till gör med det...
Tja, på egen hand smakar inte det så mycket, så jag beslöt att sätta den i tomatsåsen.

Här är en lista över de ingredienser jag använt (det visade sig vara nog för 6 personer):

-250-350g Ebly (förkokt vete)
-3 400 g burkar köttiga tomater (jag använde dem med örter)
-1kg zucchinis (försök köpa mindre, jag tycker de smakar bättre och är mindre vattnig)
-600g köttfärs (nötkött och griskött blandat)
-en handfull Oliver (gröna och svarta sådana)
-några paprika
-lök
-ost för toppning (jag använde Gouda)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fiori di Zucca ripieni ~ fylld Zucchini blommor

barndom minnen... tillbaka till min första tid äta Fiori di Zucca.Det var en het sommar i Italien, på min mödrar familj hem. Hon skär blommor av zucchini växterna i deras trädgård och jag blev chockad. Växterna kommer nu inte att kunna göra zucchini....

Ugnsbakad zucchini med fetaost, tomat, mint & mejram

Eftersom vi närmar oss slutet av sommaren skörden här i Limousinen är det dags att använda upp det sista av våra aktuella säsongens grönsaker och råvaror. En härlig gåva av hem odlad zucchini från våra vänner på Chez Jallot inspirerade detta recept.M...

Ugnsbakad ZUCCHINI FYLLDA med RICOTTAOST & italiensk varm korv

När du tar en "tour" i mitt kylskåp, undrar vad man ska äta till middag i går kväll upptäckte jag lite ricottaost som hade att använda innan det bortskämda, plus 8 uns av rå italiensk varm korv kvar från en tidigare recept, och ett par Zucchini...

Bita storlek Caprese med tomat och balsamico "Kaviar"

detta recept är ganska enkel. Jag är en amatör när det gäller molekylär gastronomi men fortfarande har möjlighet att göra detta recept också. Jag har haft denna idé för ett tag och jag hoppas ni alla njuta receptet.Steg 1: ingredienser Ingredienser3...

Pimentones Rellenos (fyllda paprika)

Esta receta es muy facil de hacer sv casa, es saludable y super rico, espero que les guste :)Ingredientes:2 tazas de arroz perla (arroz Redondo)10 pimentones1kg de carme molida2 lata de salsa de tomate¼ tazas de aceite de oliva2/4 cucharadita de pimi...

Slå din mat på en svarv! (Tillverkad av en drill press)

Är du någonsin frustrerad av bristen på rotational symmetri i några av dina grönsaker? Nej? Hmmm... Har du någonsin drömt om att äta en mer spännande morot pinne? Fortfarande ingen? Har du en längtan att äta dopp salladsskål? Inte dip, men skålen? Ne...

Vegetabiliska lager/Bullion

hur man gör homemade lager eller ädelmetaller från köksrester och matrester. En riktigt grön idé!Steg 1: Köp inte några speciella ingredienser! För att detta är ett grönt recept, måste du begränsa dig till att använda köksrester.Börja samla småsaker...

Grillad sommaren Veggie Pizza

Massor av ny sommargrönsaker göra denna pizza gott och bra för dig.Steg 1: ingredienser6 Rhodes™ middag rullar eller 4 Rhodos Texas™ rullar, tinade till rumstemperatur2-3 msk krossade tomater1/2 kopp riven mozzarellaost1/2 kopp kokta och smulad korvg...

Easy Tomato Sauce

Tjena, gillar Arthur och jag att göra minst ett projekt över helgerna han besöker. I helgen var tomatsås. Liksom de flesta 4 yr. olds han älskar Spaghetti och hans pall är inte lika avancerad som min så det är ganska lätt på kryddor men när du gör di...

Indiska Aloo Tikki Chaat (med Mette)

Chaat (Hindi/Nepali: चाट, Urdu / Punjabi: چاٹ) är en term som beskriver salta snacks, vanligtvis serveras vid vägkanten spår från stånden eller mat vagnar i Indien, Pakistan, Nepal och Bangladesh. Med sitt ursprung i Uttar Pradesh, har chaat blivit o...

Uppvuxen trädgård

Först vill jag be om ursäkt för bristen på bilder medan projektet var i processen. Jag tror alltid jag kommer att ta lite och sedan få uppslukad i projektet och helt glömma. Hur som helst, min fru och jag ville verkligen en trädgård på vårt nya hem m...

Från trädgård till Grill: grillning runda Zucchini fyllda med Heirloom Tomater

runda zucchini smakar precis som vanlig grön zucchini du har ökat. Det gör en stor skål för fyllning med din favorit ingredienser. Det kan vara bakade eller grillad. Grilla grönsaker ger en annan djup smak du inte kan få från en ugn. Videon visar du...

Grillade fyllda kycklingbröst med Zucchini och aubergine

det finns få saker bättre än mat som tillagas på grillen och nu när sommaren äntligen har kommit det är dags att brand upp. I denna artikel kommer jag att visa hur man förbereder en fyllda kycklingbröst med zucchini och aubergine medaljonger på grill...

Ugnsbakad zucchini med kött, ris, torkade tomater och persilja fyllning

Om du har:-zucchini / squash-malet kött (jag föredrar fläsk)-ris-torkade tomater (jag använder torkade tomater säljs i burken i olja och örter)-persilja-vitlök-1 äggDu kan kanske överväga att äta det enligt receptet av kvinnan som fick mitt hjärta ge...

RECEPT | VITLÖK tomat ZUCCHINI PASTA

Innan min resa att äta ren, jag brukade tänka zucchini nudlar var "alltför vegan" för mig men jag blev påmind om att säga "slå inte det förrän du har provat det". Denna maträtt är beroendeframkallande. Zucchini nudlar är ett spel växla...

Cheesy tomat Zucchini Gourmet smörgås

Steg 1: Steg 1: få din ingrediens tillsammans 1 zucchini1 tomatSpenat2 skivor Cheddar ost2 skivor pumpernickelbrödOlivoljaSaltAluminiumfoliePlåtSteg 2: Steg 2: segment Skiva din zucchini och tomater.Steg 3: Steg 3: förbereda din Zucchini Placera din...

Fyllda tomater & paprika - Gemista

Fyllda tomater och paprika, är friska, kan ätas varmt eller kallt, och är underbara för en office lunch. De är godaste dagen efter de har gjorts, och kan vara tillsammans med en klick grekisk yoghurt.Steg 1: ingredienser: 6 stora paprika6 stora tomat...

Hur man bakade "fyllda Lean marken fläsk tomater"

måste du först tvätta dina tomater och skär ½ tum från toppen av varje tomat. Gröp ur fruktköttet.Nu låt komma igång:Lägg smör i en stor kastrull, kombinera fläsk, lök och vitlök och koka på medelvärme i 10 minuter.Tillsätt persilja, 2 msk ströbröd.T...

Fyllda tomater i mikrovågsugn

Fyllda tomater är mycket olika tilltugg som serveras tillsammans med huvudrätt.Ingredienser:Tomater-3 st (ta bort kärnor och frön från center) hackad lök – ½ kopp Ärtpurésoppa ost – ½ dl Salt, röd chilipulver, Garam Masala, kummin frön pulver – enlig...