Göra en nyckel hängareVad du behöver

Plywood eller någon bit av trä

Bild/s för dekoration eller måla

Kommandot krokar,

Häftapparat (valfritt)

Trälim,

Lina eller sträng eller tråd,

Pensel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spånskiva nyckel hängare

Jag behövde ett sätt att hänga nycklar och andra små föremål, och jag kunde inte hitta något som var passande. Detta var avsedd att vara ganska robust och tar en anständig belopp av vikt. Det var hederliga från en gammal spånskiva bokhylla som jag ha...

Magnetiska nyckel hängare

detta är en användbar, lätt-till-göra, kul projekt. Det är också en billig och anpassningsbara present, perfekt för fars dag.Steg 1: material Material.En bit av trä som är din favorit formFlera sällsynta jordartsmetaller magneter (så många magneter s...

Nyckel-formade nyckel hängare

min vän Steve efterfrågades en nyckel-formade nyckel hängare till jul, (och jag avslutade det precis i rättan tid). Det är ett ganska lätt projekt om du har en borr-press och rulla/band såg. Totala kostnaden för projektet var $1,73 för viktiga hängar...

Trä magnetiska nyckel hängare

Idag jag visar du en annan pärla i vår delad lägenhet.Som inte behöver ett ställe att lägga alla sina nycklar, särskilt de delade nycklarna i en delad lägenhet ;-)Ett par veckor sedan, jag beställde en hög av dessa neodym magneter och medan vi tänkte...

LEGO nyckel hängare

denna hängare fungerar bra, eftersom när du går för att lämna huset (bör) du aktivera belysningen av och kan ta dina nycklar. Det löser två saker på en gång!Steg 1: material det är mycket enkelt, allt du behöver är:-en nyckel-en liten ansluter kedja-...

Hylla förändrade - spargris & nyckel hängare.

Alla har hyllor i sina hem, och jag hade en rätt genom entrédörren som hade en hel röran ovanpå den. Nycklar, förändringar och mycket mer. Så jag försökte lista ut ett sätt att göra det lite mer användbar och snygg och denna vad jag kan upp med - en...

Nyckel-hängare

Steg 1: material Först måste du en styrelse spelar ingen roll hur stor men min nyckel i slutet var 19x8inFör det andra behöver du ett sätt att skära i styrelsen kan du använda bläddrar såg sticksåg eller bandsåg du kan även använda en coping sågNästa...

Regenererat trä nyckel hängare

Jag använde återvunnet trä från när jag tog ut en vägg i mitt hus som jag älskar att använda återvunnet trä eftersom skönhet och åldern utseende, jag uppmuntrar alla att använda återvunnet trä.Steg 1: Skär trä och borra hålklipp ut virket till vad nå...

Akryl netto nyckel ram

Okej så här "affären: Jag bor i ett student studenthem på uni. och vi får inte spika grejer på väggarna lämna drill märken och spika märken och vad inte.Men mitt problem är att mitt rum är nästan alltid en röra och jag alltid tappar bort mina nycklar...

Top-hängare

Du gillar att göra egna saker? (Ja du göra eftersom du är på "instructables" ;))Har du en hel del öl eller läsk toppar?Du kan göra en nyckel-hängare med dem.Kan återvinnas!Saker du behöver1 spikSaxHammareTångEn pad1 ring±30cm av tråd (det ingen...

Multi-användning magi hylla-Qi-aktiverade, inbäddade magneter

Denna mångsidiga hylla har ett inbäddat nyckel hängare och en trådlös telefonladdare gömd inuti toppen. Den har även plats för något annat du vill av din säng.Steg 1: Skära din hyllaFörst skapa den övergripande formen av din hylla. Jag valde en minim...

Hack Lego för vardagslivet

Hej där!LEGO, inte bara praktiskt att skapa drömmar, kan det bli mycket användbart för vardagen!För att lagra saker som: dina nycklar, TV-Controller, små lego bitar (som du inte vet var att sätta dem!)Också en smartphone dockningsstation eller en vag...

Puzzle nyckelhållare

Gör detta enkla och eleganta nyckel hängare!Kom ihåg att rösta om du gillar detta projekt! ;)Steg 1: 3D-Design. 3D-design är gjord med ScetchUp 2015 som finns här. Programmet är gratis för hemmabruk.3D-filer finns från Redpah. Alla dessa filer är gjo...

Lätt att bygga High powered solfångare från C-bandet skålen

denna bygga kan delas in i några enkla steg eller delkomponenter. Skålen, uppföljningssystemet och värmeväxlare/samlaren.Detta är saker du behöver för detta bygga1. en gammal C-bandet satellit skålen. Dessa fortfarande flyter runt i folks gårdar och...

Glas damejeanne hängare

jag letade efter ett bättre sätt att lagra mina glas Damejeanner för bryggning. Jag gillar att hänga saker som stegar, 2 x 4 lagring, pipe lagring i takstolarna i garaget och jag tänkte det kan vara en bra lösning för Damejeanner också. De hänger lit...

Boll och kedja nyckel kedja

detta instructable visar dig hur man gör en nyckelring som liknar bollen och kedja som används för att bäras av fångar.Min vän och hans fru började ett produktionsbolag tillsammans kallas "boll och kedja productions". Jag ville ge dem en gåva på...

21 användningsområden för en tråd klädhängare

Wire galgar är billiga och lätt att hitta. Visst de fungerar bra för att hänga din Kemtvätt men det är bara början. Här finns 21 sätt att upcycle ödmjuka tråd hängare.Steg 1: Razor arrangör Detta håller din nya disponibel rakhyvlar uppradade i en org...

16-nyckel knappsatsen avkodning med en AVR MCU

detta instructable visar dig hur gränssnittet en 16-nyckel knappsats till din AVR microcontroller och läsa nyckeln när en tangent är nedtryckt. Jag ska presentera knappsatsen först, sedan 74HC922 16-nyckel dekodern IC som pin-saving mekanism, sedan s...

Lätt tangentbord hängare

Detta projekt är en trevlig lätt som du kan fylla på en eftermiddag. Och en stor start projekt för trä brännaren om du är en nybörjare (som jag!)Vad du behöver:Trä brinner verktyg (lokal järnaffär $25-$35 för en billig en)Timmer styrelse (du kan anvä...