Halloween miniatyr scenHappy Halloween alla! I år ville jag göra något extra speciellt till klä upp min kegerator så jag bestämde mig att klä upp med en detaljerad miniatyr Halloween scen.

Jag använde en mycket enkel uppsättning av material och snidade mesta ur skumgummiplattan. Siffrorna jag plockade upp från Michaels när de var på rea förra året och ville piffa upp bakgrunden.

Jag tog bara detaljerade bilder för att skapa den första en, men de var alla gjort på samma sätt. Jag satte också LED lampor och temperaturgivaren visas i Gravestonen men jag kommer inte att gå över Arduino koden används i denna tutorial.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du uppnå miniatyr effekt via Photoshop

Tilt-shift fotografering hänvisar till användning av kamerarörelser på små och medelstora formatkameror, och ibland specifikt hänvisar till användning av tilt för selektiv fokus, ofta för att simulera en miniatyr scen. Används ibland begreppet när gr...

Hur man bygger din Pop Diva sin egen scen

VälkommenI detta instructable min dotter, Holly, och jag kommer att visa hur man bygger en mycket trevlig, fullt fungerande, miniatyr scen för vill vara pop-stjärnor. Kostnaden för detta skede endast $35, med nästan inga bortkastade material. Storlek...

Hyper Terra

"Hyper Terra" är en projektion-mappade skulptur med en integrerad projektor, dator och strömförsörjning. Skulpturen är ett berg med simulerade solar och lunar belysning som kan ställas in med någon lat/long på jorden och en punkt i tiden. Grafik...

Litet är vackert: Micro-Carving och Micro-målning en Robot som står på ett knappnålshuvud.

Vilka är gränserna för mänsklig skicklighet? Hur liten kan en carving göras med endast handverktyg? Jag var nyfiken. Som en robot builder, se: Vem är intresserad av att lära sig hur man gör mikro-maskiner, jag undrade vad som kunde göras helt för han...

Halloween kyrkogård scen, snabb och billig

Halloween rekvisita behöver inte kosta en arm och ett ben. Med material om runt ditt hus eller i din papperskorg skapa din egen kostnadseffektiv halloween rekvisita.Steg 1: Material som används Material som användsSkrot trä. (golvbrädorna i mitt fall...

DIY Halloween scen

Steg 1: Skapa dokument Det första steget är att skapa dokumentet. Jag har valt 11 x 17 och 150 dpi. Detta kommer att göra skarpa kanter om detta var att skrivas ut, med ett minimum av pixelering.Steg 2: Skapa bakgrundVi kommer att använda en övertoni...

Miniatyr halloween godis

miniatyr halloween godis videohandledning >https://www.youtube.com/watch?v=PmzndlUIeL8saker du behöver...spela dohspela doh verktygRensa spik lackSteg 1: Hur man gör godis majs Steg 2: Hur man gör klubbor Steg 3: Hur man gör alla typer Steg 4: Sista...

Miniatyr ätbara bakning scen

inspirerad av min kärlek till dockskåp och bakning, jag skapade denna miniatyr bakning scen med saker jag redan hade på hand. För att ge dig en uppfattning om skala, 2-lagers chokladkaka är faktiskt en standardstorlek cupcake och tabellen är Barbie s...

Halloween scen Controller

Precis i tid för Halloween visar detta Instructable hur man bygger en "scen registeransvarige" med en Arduino Uno, en rörelsesensor, vissa solid state reläer, ett två gäng eluttag, en servomotor och diverse delar. Jag gjorde denna scen controlle...

Mord scen Halloween inredning

I denna steg för steg metod, får du lära dig att göra detta till storHalloween party inredning! Det är verkligen billigt, mycket läskigt och super roligt att göra. Den totala kostnaden bör vara mindre än 10$ och effekten är morbiden ihjäl!För kroppen...

Miniatyr Halloween godis hink

YouTube video länk >https://www.youtube.com/watch?v=Sh5elr3cF-wSaker du behöver...Play dohspela doh verktygtandpetaresvart förpackning trådRensa spik lackSteg 1: Forma din hink Rulla en boll av orange play doh och urholka det med en boll punkt verkty...

Miniatyr Jack-O-Lantern

Ont om utrymme detta Halloween? Här är en liten Jack-O-Lantern att sitta på ditt skrivbord eller din bokhylla eller i din miniatyr Halloween rum box. Du kan även sätta ett ljus i det för några mini kusligt kul.Steg 1: Material och verktyg För Jack-O-...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

ENT /8 fot träd Monster / treebeard / träd man kostym Halloween & Faire

Denna dräkt är bra för Halloween som väl en Renaissance faires.Tolkien i Sagan om ringen hade träd monster som kallas föräldrar. Detta är i grunden vad du kommer att bli.Dräkten kommer hamna ca 8 fot hög till toppen av bladen. Att ha en wrangler allt...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

"Midge" bur dans Lil' Lady DIY Halloween kostym

Halloween är min favorit semester som jag kan vara något jag kan tänka mig. Det har varit en familjetradition så länge jag kan minnas att tänka på och skapa de mest originella kostymerna i firandet på min farmors födelsedag. Efter hennes bortgång, mi...

2009 Halloween ägg - det nionde Ring av Hell

ända sedan Faberge-ägg tävling förra året jag har haft många idéer för ägg. För Halloween beslutat jag att göra ett ägg som hämtar sin inspiration från Dantes Inferno. Speciellt hans beskrivning av Satan fångade i sjön för ice i nionde Ring för fan....

Viktorianska skelett Cryptmas träd med Diorama scen

Detta är för Halloween älskare som vill njuta av sparkle & blinkande ljusen på en julgran men med en Halloween vrida.Jag började tänka att jag kanske skulle göra en hur-till, men efter att jag börjat få mer ytterligare in i projektet, jag glömde att...

Göra en sewable Halloween LED-märke

enkelt lägga till en touch av hemgjorda till din Halloween-kostym i år med vår sewable Halloween LED emblem. Med hjälp av vår frImage2ee att ladda ner laser cutter mallar ska vi visa dig hur du lägger till en sewable PCB ledde till en enkel skära ut....