Haunted gångväg Lantern inläggi år är det tillbaka till storskaliga Halloween dekorationer på vårt hus. Efter att gå handhållna storlek med godis majs Goblins förra året, beslutade vi att komma tillbaka till något betydande igen. Hittills har våra gångväg till ytterdörren ignorerats ganska när det kommer till Halloween dekorationer. Dags att fixa det. Idén kom att göra några lantern inlägg och köra dem längs gångvägen. Naturligtvis, bara kasta upp några bitar av trä med några skulle inte batteridrivna lampor vara något roligt, så andra planer måste göras!

För denna version, använder vi 4x4x8s, kött krokar, modifierade railroad stil lanternor, Diverse detta och som, och ett befintligt låg spänning ledningssystem.

Bilder (och en video) berätta historien, men jag har också en full SketchUp modell för mätningar på inlägg. SketchUp modell är lite finare än vad jag sluttat med upp gör, så ta overkill med en liten nypa salt. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

2011 haunted House med hjälp av instructables affischer

Halloween är vår favorit tid på året, vi planerar redan för vår 2012 tillhåll! Vi börjar den faktiska bygga av våra spökhuset i September, ett par timmar varje natt och en hel del långhelger och snabbmat måltider senare vi får spänningen i att skrämm...

Ryobi 18v Lantern dubbel USB-laddare

Ryobi 18v LI batterier är fantastiska. De har mycket makt är ladda snabbt. Jag tittade för andra projekt med dessa batterier och sedan tänkt på min Ryobi lykta. Jag använde 1 Aukey 4.8 dubbel USB-billaddare eftersom det var så liten.Steg 1: Saker som...

Kid storlek Lego Haunted House

barn älskar Lego, vuxna älskar Lego, jag har alltid älskat Legos trots att jag inte har ägt en enda Lego i ca 15 år. Förra året kom Lego ut med Monster Fighters serien Lego Haunted House. Nu en stor Halloween fläkt och ett fan av Legos, föll jag kär...

Halloween Haunt 09

This is our Halloween Haunt for 2009. Ny rekvisita att jag och min Sweetieconstructed i år med den kyrkogård staket och pelare, spookytree,  gravstenar och giant spider. Gravstenar jag använde en dremil på klipp ut formuleringen från skummet de byg...

Den ohyggliga kvävande jack-o-lantern

jag vet det verkar tidigt men det är verkligen sent eftersom jag gjorde det förra året och jag försöker bara komma på något som kan vinna mig en laser gravör.Jag ville göra en riktigt sjuk och störande jack-o-lantern. Jag såg på internet att någon gj...

Magic Lantern för makro-fotografering

Detta var ursprungligen ett blogginlägg till mig. Jag insåg att jag skrev en hel del diy inlägg som var lämpad för att göra till instructables så jag tänkte jag skulle publicera inlägg här. Du kan läsa de ursprungliga inlägg på min blogg här. Den ins...

Bong-o-lantern

lära sig hur man gör en funktionell bong med ingenting men en pumpa, vissa plastslang och en stam och skål från en gammal bong.Med stjälken som ett verktyg kan du peta hål i pumpan på rätt ställen att göra en funktionell bong ur pumpan. Pumpa själv h...

Att visa upp facebook sida inlägg på nyheter foder av människor som gillade sidan

Det är mycket viktigt för Facebook sida ägare att visa deras varje post på nyhetsflödet av människor som gillade deras sidor. Denna video förklarar du att varför dina inlägg inte har nått till någon av dina fans och till utställning upp facebook sida...

Guldålder Green Lantern

detta är en av mina favorit kostymer. De dyraste objekten är Green Lantern batteri och Ring som du hittar ofta på eBay, men som kommer att köra dig någonstans från $100-$500 i genomsnitt. Ringen ensam du kan få för mycket billigare, men jag gillar at...

6 volt lantern batteri till D-cellen Mod!

Detta instructable visar dig hur du kan fortfarande använda ditt 6 volt lykta när du bara har D-cellsbatterier. En enda D cellsbatteri är 1,5 volt så 4 av dem är 6 volt. Behöver du ett gammalt batteri 6 volt lantern, 4 D-batterier, och några material...

Hur man fram och tillbaka inlägget dubbel virka (FPDC & BPDC)

Om du har någonsin sett FPDC eller BPDC i ett mönster, eller undrade vad detbetydde... här är det! Det står för Front Post dubbel virka & tillbaka inlägget dubbel virka. När du är klar, liknar det sticka och sticka ribbstickning i stickning. Det låte...

Jack-O-Lantern kostym!

jag gjorde denna kostym för min brorson! Jag använde en cirkel kjol mönster. Du vill göra din mönster först.Måste du mäta din * midja / bröstet * lägga 2 inches och sedan dividera med 6.28 2pi.* För en kjol skulle du mäta din midja men eftersom denna...

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

3-fer: blöjan, Jack-O-Lantern och pumpa frön!

Behöver du bara en pumpa, en punkin och en vass kniv. Kan inte bli enklare...Material:Pumpa tillräckligt stor för din Punkin,Vass knivGrönsak skalaren, (valfritt)Ugn (valfritt, för matlagning frön)Ljus (frivilligt, för visning av Jack-o-lantern)Steg...

3D Jack o ' Lantern i mixer

vill göra en jack o ' lantern men rädd för alla röran? Jag klandrar inte du! Jag har gjort en Instructable om hur man gör en 3D jack o ' lantern gratis! Är du redo? Låt oss komma igång!Steg 1: Steg 1 Öppna mixer. Jag kommer att använda mixer 2.68a, s...

3D Jack-O-Lantern utmaning

göra en spooky Jack-O-Lantern!Jag gjorde detta en med mixer. Det fanns så många alternativ och varianter. Slutligen vill jag något som jag kan skriva ut och det ser kusligt som en 3D gör. En design som jag faktiskt kan rista in i en riktig pumpa. Eft...

3D tryckta mini Jack O'Lantern Planter

Om du är värd en halloweenfest hemma och letar efter något litet, att täcka ställen/områden hemma som inte har något halloween'ene som din övriga rum, kan studie tabellen etc, detta "3D tryckta mini Jack O'Lantern planter" komma händig.Detta är...

Animerade "Haunted" Ouija Board

denna animerade "haunted" Ouija board gjordes som en Halloween prop. Detta gjordes med främst skräp material från mitt garage, men om du har ingen av delarna du bör kunna källa dem någorlunda billigt nog. Du behöver handy-man färdigheter, vissa...