Hemgjord majs Taco skålar (aptitretare)hemlagad tacos är så mycket bättre när du gör skal själv. Du skulle bli förvånad över hur lätt de är att göra. Jag bor nära en mexikansk butik som gör dem färska dagligen. De flesta här stoppar på deras butik efter jobbet och köpa dem för de smakar så fräsch. Att göra dem själv lägger till ca 15 minuter tid. De kommer att se bättre med en taco press men det behövs inte att göra dem. För denna tutorial ville jag göra dem till en fest så de var lätt att äta. Detta är vad jag kom med. Jag gjorde två varianter av bakning och stekning dem.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt bakat majs taco skal.

Under återuppbyggnaden. Letar du efter ursprungliga backup. Om någon har en kopia av det första steget, låt mig veta.Detta är en snygg liten instructable. för en sak, behöver du inte en gryta med fett eller oild form taco skal som du vill. Bara kasta...

Taco skal skålar

göra din egen taco skålar från majs tortillas. Behöver bara lite muffin burkar, tortillas och non-stick spray.Re-arbetade från att äta brahttp://Mobile.eatingwell.com/Recipes/taco_bowls.htmlSteg 1: Vad du behöver-majs tortillas-stekpanna eller PANNKA...

Liten Taco sallad

Taco sallader är läckra, men generellt gigantiska och sällan veggie. Dessa mini versioner erbjuder en mer skäligt och flexibelt, alternativ. De kan vara en första kurs till en genomarbetad måltid eller bara en rolig ny variant på en causal taco kväll...

Taco Tingler (läpp-slagen snacks)

detta recept är en snabb och enkel metod för att göra ett mycket välsmakande mellanmål. Allt du behöver är en låda med hård taco skal, lite tomatsås, en ost som du väljer och några väljer kryddor.Beredning och matlagning både tar bara några minuter,...

Crock Pot fläsk Carnitas

Jag älskar fläsk Carnitas och som en upptagen mamma till en ny bebis, kokas i en lerkruka potten är perfekt eftersom det är super enkelt och jag får massor av matrester att göra till andra saker som tacos, quesadillas och tamales... men låt oss inse...

Lätt äter: låg Carb Huevos Rancheros

Rotel tomater var på sälja för en dollar per kan häromdagen så jag köpte en löjlig mängd dem. Kombinera med att min fru gjorde lilla mini taco skålar till middag en natt, och jag fick tänka "hey, jag slår vad om jag kunde göra det med en bit skinka&q...

Hur man korrekt identifiera Hillbillies

även om de är butt en bra många skämt, hillbillies är faktiskt en mycket viktig del av DIY gemenskapen. Ofta isolerad av geografi, politik och språk, hillfolk är naturligtvis själv beslutsamt och fullt kapabla inom deras naturliga miljö. Dessa dagar...

Mexikansk köttgryta i en långsam spis

Mexikansk köttgryta är en av mina favoriträtter börjar på morgonen och lämna i den slow cooker hela dagen. Enkla att göra, kryddig och smakrik, det erbjuder en bra grund för anpassning för att passa individuella smaker. Denna version innehåller bomba...

Pocherat ägg över Taquitos

jag gå upp ganska tidigt men medlem sunshiine får upp lite tidigare. Det är säkert att säga att hon fick mig sugen på mexikansk mat i morse med sin "hemlagad majs Taco skål". Jag fortsatte till köket och detta är vad jag kom med.Steg 1: ingredie...

Hemgjord pålar

Jag har velat göra en stor monster kostym för Halloween ett tag nu. Jag såg till att få några gips styltor bet hittade de var $60 eller mer. Jag tänkte att jag kunde göra min egen för billigare än så och få nöjet att göra något coolt.Här är länken fö...

Hemgjord Crystal tvålar

Dessa kristall tvålar är lätta att göra och har en mild citrus doft. De ser så söt, du inte ens behöver använda dem, titta bara på dem.Steg 1: Guidematerial:Tvåltvål färgcitronoljaEn gammal krukaPlast mugg eller silikon formvass knivFörfarande:Smälta...

Hemgjord BEAN POTTEN bakade bönor & STEKPANNA majs kaka.

Tid sedan vi ärvt min fru 's gammelmormors bean potten. Vi fortfarande använda den från tid till annan.Igår, sa min fru att hon skulle gå till sin farmors Lägenhet i eftermiddag. Hon gör detta minst en gång i veckan. Hon städar, gör tvätten och sedan...

Kyckling Enchiladas med hemgjord mjöl Tortillas

dessa Enchiladas är säker på att imponera på alla dina familj och vänner. Också, några matrester är bra för frysning och förvandlas till en helt annan måltid! (ett överblivna förslag på steg 4)Steg 1: Ingredienser (shoppa) IngredienserTortillas2 c al...

Hur man gör grundläggande Tacos

Välkommen till min Instructable!Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör verkligen grundläggande och lätt att göra tacos. Jag lär dig hur man lagar tacos med köttfärs och andra grönsaker som du vill inkludera på skålen. I dessa enkla steg j...

Enchiladas med hemgjord enchiladas sås

Ibland arbetar på en instructable är komiskt frustrerande och värt att nämna. Exempel kan vara jätte Schnauzer rycka ny tortilla väskor, familjemedlemmar äta ingredienser innan du har en chans att göra receptet, eller son-i-lagar (med dolda enchilada...

En hemgjord växtbaserade schampo

jag hade aldrig oroa dig över mitt hår tills jag flyttade till sydväst. På 70-talet jag brukade köpa Yucca dagg schampo som gjorde mitt hår så hanterlig men lades ner och jag kunde inte längre hitta den. Jag började använda andra märken med stor besv...

Asiatisk Fusion Tacos med kryddig Slaw & Queso Fresco

Kycklingen tar ett tag eftersom du måste lätt stek varje bit, men det är värt tiden!Steg 1: Gör kyckling marinadKyckling marinad ingredienser:3 vitlöksklyftor, finhackat1 1/2 bit ingefära, finhackat 6matskedar sojasås3 msk risvinäger2 msk sesamolja2...

DIY / hemgjord Danmoi inspirerad metal Jude harpa - Material

Juden harpor jag byggt är baserade på en dan moi design. Dessa hemmagjord versioner är inte lika bra som den dan moi de, "ljud" är inte långvariga, och harpa är inte lika stel som en mässing en (ersätter tungan i sin optimala position kan ta lit...

1 upp Taco Bell mexikansk Pizza

* uppdatering: om du älskar mexikansk mat, jag fick också räkor tacos och fajita kyckling enchiladas på min instructables. Plus en inga tomater salsa.Taco Bell mexikansk Pizza är farligt goda. Men jag slår vad du inte visste att köttet kommer premade...