Hemgjord Steampunk Paintball pistolen uppdaterad version av min senaste pistol, det är mycket mer kompakt och enklare att hålla och eld, tillsammans med att ha alla dessa smashing funktioner:

Sätesbjudning lastning bult.

Enda våren aktiveras kulventil.

Pistolgrepp med två steg utlösa med flyttbara säkerhet.

Fullt fungerande Justerbar bakre sikte.

360 fps utgångshastighet med en 68 cal paintball.

Det har inte avsett att användas i matcher men det var väldigt roligt att bygga, och ganska fin att skjuta!

(det säger också på bilderna "2006-05-10" det inte var faktiskt tas då min kamera c ** cked upp föregående dag och så Återställ det är datum.)

Relaterade Ämnen

Hemgjord paintball pistol

detta är min första Instructable så ber om ursäkt om det är inte bäst. Detta Instructable visar dig hur man bygger en luftpistol som kommer att skjuta alla möjliga saker. (Jag vet att titeln är hemlagad paintball pistol men jag havnt provat den med b...

Hemgjord BB/Dart pistol (kommer att bädda in en normal Gem 2" i ballistik gel)

hälsningar! Jag hade tänkt att lämna in detta projekt ett tag, men den "Starta den!" projektil utmaningen - jag har aldrig kunna ange en utmaning innan! -knuffade mig över kanten. Och för att tro att jag nästan inte kontrollera i tid, när jag ha...

Fastställande en steampunk leksak pistol med en bit kartong

Flera år sedan gav en bekant mig en steampunk leksak pistol. Jag märkte att det fanns en trigger som flyttade och främre pipan roteras men trodde inte att mycket av den. Det såg ut som det var tänkt för att göra något, men jag inte betala att mycket...

Aerosol drivs paintball pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen aerosol powered paintball pistol. Med hjälp av en gammal antacida flaska, ett fat från ett paintball gevär och en piezo elektriska tändningen. Denna pistol kommer att skjuta en paintbal...

Areosol drivs paintball pistol i aktion

lastning och skytte en homade aerosol powered paintball pistol....

Homemade mål skjuta Paintball pistol

en enda skott paintball pistol jag gjorde med PVC VVS delar.Extremt kraftfull jag sköt en hemmagjord varmt lim pistol patronen på min garageport på 100 psi, det bucklig det så mycket färg på den andra sidan av dörren föll av, väldigt roligt.Hur det f...

Funktionella Steampunk Airsoft Pistol

när jag såg den Steampunk utmaning det gav mig motivation att faktiskt göra detta projekt som hade sparka runt i mitt huvud ett tag. Jag har ett gäng mindre-än kraftfulla Airsoft guns liggande, en massa random junk, lim och Metalliclack. Kombinera al...

Paintball pistol airsoft hagelgevär konvertering

här tog jag min ol ' enda skott, pumpfunktion,.68 cal, 12 gram co2 drivna paintball gevär och inredde med tre mindre fat.Med hjälp av 3 mindre bic penna rör gjorde det lättare att ladda och avfyra. alla andra innan har alltid använt papper eller skum...

Bunny. En Steampunk strumpeband Pistol.

Här är en annan liten Steampunk projekterar jag har satt ihop som förgyller min första Instructable.Detta är den fina lilla systern av amiralen Sidearm jag postat ett par veckor sedan. Mycket lika i stil och konstruktion, detta är en prydlig liten pr...

Odjuret-svarvning en Paintball pistol i en Airsoft prickskyttegevär

du spelar Airsoft? Vill du spela paintball?Har du någonsin velat en av dessa vansinnigt kraftfulla Airsoft sniper gevär, men hade inte råd med 300$ + prislapp? Är du trött på paintball, och vill komma in i Airsoft, men inte vill punga ut stora pengar...

DIY - hemgjord luftgevär - Gotcha - Paintball pistol

Hej alla detta är min första DIY projekt för er alla.Om du har en ALDI i din stad eller du kan hitta en liknande Air Pressur Sink Pipe Cleaner, som jag använder, gå för det.Tyvärr endast tysk Text i Video, men bilder talar för sig själva.Vi är här i...

Hur man gör en Spring Powered Paintball pistol

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en våren drivs pistol som kan skjuta bollar, stenar, etc.** JAG TAR INGET ANSVAR FÖR VAD DU GÖR MED INFORMATIONEN I DETTA INSTRUCTABLE **Steg 1: material 5 fot bit av PVC (3/4 tum)1 fot bit av PVC...

Ånga Punk Paintball pistol Nerf Mod

här använde jag min Paintball.64 tippmann karbin gevär och inredde inuti en Longshot CS-6 Nerf pistol... Resultaten var helt fantastiskt... Jag ville ha en svalare pistol för paintball...Förlåt mig.. om detta är skit... Jag byggt precis pistolen... s...

"Ghillied upp" hur man gör en ghillie paintball pistol

billigt och enkelt (och tidskrävande) Ghillie kostym för din Paint-ball markör.ansvarsfriskrivning jag inte är ansvarig för någon sträng relaterad skada drabbat dig eller andra *Steg 1: Teh grejer Du behöver#1 Paintball markör#2 bomull sträng#3 eltej...

Steampunk Portal pistol

detta är steampunk inspirerade Portal pistol jag gjorde för Anime North 2013. Jag var på en stram budget och slutade med att konvertera en off varumärke Nerf gun. Det är delvis sol drivs....

Steampunk Blaster Pistol

Denna lilla projekt var inte alls planerat. Jag är lycklig nog att ha en släkting som har kastat massor av skrot delar, verktyg etc. Jag letade delar för ett annat projekt (kommer snart-ish) och i processen lyckats snickra ihop några delar som såg ut...

Natt tid ammunition för aerosoler drivs paintball pistol

hur man gör natt tid ammunition för aerosoler drivs paintball gevär, med hjälp av en led, en bit tyg och en bit tråd.Steg 1: material Material som behövs: en utomhus led ljus församling (jag hade några kvar över från min bröllopsfest), en bit tråd un...

Hur till nerf mod din paintball pistol

HahaSteg 1: Afrämre fat av en nerf mega centurionSteg 2: Bpaintball gevär med limSteg 3: Csätta lim utrymme nedan till höger fat.Steg 4: DDU FÅR DETTA BAD BOY!...

PVC-cpvc paintball pistol

detta är paintball gevär gjorda av pvc och cpvc delar kan du se det på bilden...