Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!http://www.techshop.ws

Tärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Detta instructable visar steg jag gick igenom för att göra några tärningar. NJUT AV!! :)

Jag gjorde detta på Techshop Detroit!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Svarv säkerhetsbrytare. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

jag fruktar en dag jag kan lämna skiftnyckel i chuck och slå på svarven. Det kan vara pinsamt, skrämmande, skadliga, kostsamma eller skadevållande. Du kan köpa nycklar med en fjäder som dyker ur chuck när du släpper, men dessa är irriterande för alla...

Hur man gör en ram för en TV-skärm / TV-spelet monitor - jag gjorde det på TechShop Detroit!

jag bygger ett M.A.M.E. (flera arcade machine emulator) skåp upp här på Techshop Detroit och jag behövde för att göra en ram till ram upp bildskärmen. Här är stegen jag tog för att göra detta en trevlig och ren. http://www.Techshop.wsSteg 1: Samla di...

Hur jag gjorde en minskad skuld grön SHAMROCK skaka! Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsInget säger "Våren framåt!" ganska som en smidig, chill, Mint färskt glas minskas-skuld shamrock skaka. Detta är en lätt liten behandla som jag var glad att dela med besättningen upp här på Techshop Detroit!Steg 1: Samla di...

Hur man hanterar tre - kort Monte - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Tre kort är ett klassiskt spel av skicklighet. Speedy händer kontra speedy ögon. Det finns många olika tekniker för att ta itu tre kort, är detta den jag växte upp med.Steg 1: Förbereda korten Innan du kan börja hantera, du något måste böja korten lä...

Hur jag gjorde en etsad pussel med en ram-jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten pussel som passar i en träram.Steg 1: Samla dig material Saker du behöver:en bit av trä 12 "x 8" x3/4"en bit av trä 12 "x 8" x1/2"En linjalEn pennaEn brad spikpistolEn hand routerE...

Hur jag gjorde en cool kartong lykta - jag gjorde det på techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten kartong lykta som jag gjort av kartong. Den rymmer en te-tänd ljus och gör en verkligen göra sval skugga.Steg 1: Samla ditt material! Behöver du:En linjalEn pennaEn bit kartong (jag gick sönder en ruta)En...

Hur jag gjorde en läckra makt smörgås - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Detta är en ovanligt läckra och näringsrika smörgås med Turkiet, hummus, rostad röd paprika och avokado.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:1/4 lb. låg natriumhalt kalkonbröst2tbspn hummus1 allt bagel1 rostad röd paprika1 avokadoromansalladen...

Hur jag gjorde en Power-Protien Smoothie - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en läcker rätt eller kan även vara en hel måltid! Jag älskar att göra detta medan jag jobbar eftersom det är snabbt, enkelt och ger mig en galen energikick plus styrkan att arbeta timmar!Steg 1: Samla ditt material! Sak...

Hur man gör läckra makt sallad - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är inte din vanliga sallad. Med nötter, salsa, majschips och dressing är detta en läckra makt måltid för alla tider på dagen.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:Sallad greener3/4 dl salsa1/4 kopp skalade, rostade s...

Bockning plast. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

jag hittade ett knep för bockning plastskivor. Får du raka, skarpa och enhetlig böjar. Skär ett dike om. 02" djup på insidan av kurvan. När du mjuka plast med en värmekälla (hoat binda, lågan eller ens en värmepistol - för kort stavelse lappar), böja...

CNC mill projekt. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

dess OK för ett sofistikerat maskineri för enkel. Den små plast delen sitter på vise är lätt att göra med en manuell kvarn men jag behövde 36 av dem. I några veckor, kanske jag behöver 36 mer. Tormach CNC mill på TechShop förvandlas en lång, långtråk...

Hur gå från Autodesk Inventor till CorelDRAW för laserskärning. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable är att förklara hur gå från något du gjorde en ritning av på Autodesk Inventor till CorelDRAW så att du kan laser skär den. Jag hittade den första gången jag gjorde detta, det var inte alls rakt fram. Jag har fortfarande inte hitta...

Hur man gör en 3D skanning av själv - jag gjorde det på Techshop

detta instructable kommer att omfatta några tips och tips om hur man lyckas skapa en 3D skannade yta för dig själv att använda för olika ändamål. Detta kommer att gå igenom med AutoDesk 123Catch för att skapa genomsökningen.Jag gjorde det på TechShop...

Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan h...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Bygga ett spetsigt såg bord - jag gjorde det på TechShop

detta instructable visar dig hur man bygger en Mitra såg bordet så det är lättare att skära långa bitar av trä. Det är anpassningsbara till din geringssåg, men för detta instructable jag kommer att använda en Dewalt DW715. Den har fyra fack och kan p...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...