Svarv säkerhetsbrytare. Jag gjorde det på TechShop-Detroitjag fruktar en dag jag kan lämna skiftnyckel i chuck och slå på svarven. Det kan vara pinsamt, skrämmande, skadliga, kostsamma eller skadevållande. Du kan köpa nycklar med en fjäder som dyker ur chuck när du släpper, men dessa är irriterande för alla som har provat dem. Min idé är säker, bekväm, enkel och gör en bra första svarv projekt.

Ta bort vredet för växeln start. Designa en ersättare som kräver chuck nyckeln till funktion. Trots allt behöver du inte kasta skiftnyckel när chuck vänder. Det finns många olika typer av svarv växlar, så du har att komma med din egen design. En liten skrot av stål, aluminium eller plast och några ställskruvar är nog allt som behövs.

Jag har använt svarvar för 45 år och jag undrar varför jag inte tycker om detta förr. Dess en tillfredsställande tillägg till din svarv.

Jag gjorde detta på TechShop-Detroit. Läs mer på: http://techshop.ws

Relaterade Ämnen

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

Hur man gör en ram för en TV-skärm / TV-spelet monitor - jag gjorde det på TechShop Detroit!

jag bygger ett M.A.M.E. (flera arcade machine emulator) skåp upp här på Techshop Detroit och jag behövde för att göra en ram till ram upp bildskärmen. Här är stegen jag tog för att göra detta en trevlig och ren. http://www.Techshop.wsSteg 1: Samla di...

Hur jag gjorde en minskad skuld grön SHAMROCK skaka! Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsInget säger "Våren framåt!" ganska som en smidig, chill, Mint färskt glas minskas-skuld shamrock skaka. Detta är en lätt liten behandla som jag var glad att dela med besättningen upp här på Techshop Detroit!Steg 1: Samla di...

CNC mill projekt. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

dess OK för ett sofistikerat maskineri för enkel. Den små plast delen sitter på vise är lätt att göra med en manuell kvarn men jag behövde 36 av dem. I några veckor, kanske jag behöver 36 mer. Tormach CNC mill på TechShop förvandlas en lång, långtråk...

Hur jag gjorde en Power-Protien Smoothie - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en läcker rätt eller kan även vara en hel måltid! Jag älskar att göra detta medan jag jobbar eftersom det är snabbt, enkelt och ger mig en galen energikick plus styrkan att arbeta timmar!Steg 1: Samla ditt material! Sak...

Bockning plast. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

jag hittade ett knep för bockning plastskivor. Får du raka, skarpa och enhetlig böjar. Skär ett dike om. 02" djup på insidan av kurvan. När du mjuka plast med en värmekälla (hoat binda, lågan eller ens en värmepistol - för kort stavelse lappar), böja...

Hur jag gjorde en etsad pussel med en ram-jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten pussel som passar i en träram.Steg 1: Samla dig material Saker du behöver:en bit av trä 12 "x 8" x3/4"en bit av trä 12 "x 8" x1/2"En linjalEn pennaEn brad spikpistolEn hand routerE...

Hur jag gjorde en cool kartong lykta - jag gjorde det på techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten kartong lykta som jag gjort av kartong. Den rymmer en te-tänd ljus och gör en verkligen göra sval skugga.Steg 1: Samla ditt material! Behöver du:En linjalEn pennaEn bit kartong (jag gick sönder en ruta)En...

Hur man gör läckra makt sallad - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är inte din vanliga sallad. Med nötter, salsa, majschips och dressing är detta en läckra makt måltid för alla tider på dagen.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:Sallad greener3/4 dl salsa1/4 kopp skalade, rostade s...

Hur jag gjorde en läckra makt smörgås - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Detta är en ovanligt läckra och näringsrika smörgås med Turkiet, hummus, rostad röd paprika och avokado.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:1/4 lb. låg natriumhalt kalkonbröst2tbspn hummus1 allt bagel1 rostad röd paprika1 avokadoromansalladen...

Hur man hanterar tre - kort Monte - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Tre kort är ett klassiskt spel av skicklighet. Speedy händer kontra speedy ögon. Det finns många olika tekniker för att ta itu tre kort, är detta den jag växte upp med.Steg 1: Förbereda korten Innan du kan börja hantera, du något måste böja korten lä...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Laser etsade askfat jag gjorde det på techshop.

Detta är en kort hur till så du kan se hur enkelt det är... Jag gjorde det på techshop.Steg 1: Samla din bildStäll in din bild för utskrift... Bilden kan överföras från nästan alla program som har en funktion för utskrift.Steg 2: Välj PrintVälj Skriv...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!

Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Android Tablet PS3 / Xbox360 styrenheten Mount - jag gjorde det på TechShop

den nya Nexus 7 är en fantastisk spelplattform. Men för vissa av användning, den heliga Graalen är att ha en rörlig gaming power med bättre kontroller från en fysisk gamepad. Pekskärmskontrollerna kan bara gå så långt.I detta instructable, jag går om...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Polotröja till Vest-jag gjorde det på TechShop!

jag gjorde det på TechShop! Idag använde jag deras seende maskiner. Maskinerna är lätt tillgängliga tillsammans med oavsett material är runt (dvs. tråd, saxar, nålar, järn, spray stärkelse), tillsammans med en stor fungerande utrymme. Jag började gen...