Android Tablet PS3 / Xbox360 styrenheten Mount - jag gjorde det på TechShopden nya Nexus 7 är en fantastisk spelplattform. Men för vissa av användning, den heliga Graalen är att ha en rörlig gaming power med bättre kontroller från en fysisk gamepad. Pekskärmskontrollerna kan bara gå så långt.

I detta instructable, jag går om hur du skapar ett fäste för en Nexus 7 Android tablet. Det är lätt, Billigt, och gör vad det är för att göra riktigt bra. I grund och botten bästa. ANDROID. TILLBEHÖR. NÅGONSIN.

Detta kan också anpassas till andra styrenheter och andra Android-enheter.

Jag gjorde detta på TechShop. Verktyg som det hjälpte verkligen göra detta genomförbart.

http://www.Techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Hur man gör en 3D skanning av själv - jag gjorde det på Techshop

detta instructable kommer att omfatta några tips och tips om hur man lyckas skapa en 3D skannade yta för dig själv att använda för olika ändamål. Detta kommer att gå igenom med AutoDesk 123Catch för att skapa genomsökningen.Jag gjorde det på TechShop...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Laser etsade askfat jag gjorde det på techshop.

Detta är en kort hur till så du kan se hur enkelt det är... Jag gjorde det på techshop.Steg 1: Samla din bildStäll in din bild för utskrift... Bilden kan överföras från nästan alla program som har en funktion för utskrift.Steg 2: Välj PrintVälj Skriv...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!

Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Polotröja till Vest-jag gjorde det på TechShop!

jag gjorde det på TechShop! Idag använde jag deras seende maskiner. Maskinerna är lätt tillgängliga tillsammans med oavsett material är runt (dvs. tråd, saxar, nålar, järn, spray stärkelse), tillsammans med en stor fungerande utrymme. Jag började gen...

Wood Shop säkerhet och grundläggande användning klass - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog trä butiken SBU på Techshop, Chandler Arizona och hade mycket roligt. Klassen fokuserar på säkerhet men vi är också verksamma tabell såg, Sammansatta geringssåg, drill press och disk sander att göra en liten hylla. Jag la ett par steg efter k...

Ägget Carrier - jag gjorde det på TechShop

Detta är en enkel ägg bärare. Jag gjorde det på TechShop Pittsburgh!Detta ägg lufttrafikföretag hjälper mig att få mina ägg hem från marknaden utan att bryta dem.Den är tillverkad av 4 tums solid PVC avloppsrör och 4 tum gavlar.Detta rör säljs i tio...

Hur gå från Autodesk Inventor till CorelDRAW för laserskärning. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable är att förklara hur gå från något du gjorde en ritning av på Autodesk Inventor till CorelDRAW så att du kan laser skär den. Jag hittade den första gången jag gjorde detta, det var inte alls rakt fram. Jag har fortfarande inte hitta...

Träklubba gjort. Jag gjorde det på TechShop

Shopping lista:-3/4 "tjocka 6" bred och 18" länge trä (jag valde lönn)-BB, bly vikter, damm från bänkslipmaskin, stål bar lager, eller någon sak annat som är tät och passar i klubban. (Jag gick med BB: s eftersom du kan köpa mycket riktigt...

Gör en enkel vattenpass Jigg för kniv slipning (ala bubbla jig). Jag gjorde det på Techshop

så vid slipning av kanten på en kniv, en av de hårda bitarna är att hålla vinkeln du håller blad på consisteant när du går tillbaka och tillbaka på båda sidor, särskilt vid slipning av den böjda delen.Detta gäller särskilt platt slipning.Om du inte v...

Svarv säkerhetsbrytare. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

jag fruktar en dag jag kan lämna skiftnyckel i chuck och slå på svarven. Det kan vara pinsamt, skrämmande, skadliga, kostsamma eller skadevållande. Du kan köpa nycklar med en fjäder som dyker ur chuck när du släpper, men dessa är irriterande för alla...

Byte inre framaxeln tätningar på en ' 99 XJ Dana 30 axel. Jag gjorde det på TechShop.™

efter att ha tagit min comanche wheeling i Pismo Beach märkte jag en liten pöl samlas runt basen av både min framdäcken. Någon kontroll av bromsar och bromsslangar visade att den verkliga boven diff vätska läcker från ändarna av axeln rören. Min inre...

Gör en duk segelbåt cover - jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att gå igenom processen att sy upp en duk segelbåt cover. Du kan använda den industriella rak söm eller gå fot symaskin tillgängliga på TechShop Detroit. Detta är en cover som är för en 14 fots Collegiate FJ segelbåt.Jag gjo...

Motorfäste låda för radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable går igenom processen att utforma och bygga en motorfäste låda för montering outrunner stil motorer på framsidan av en radio kontroll flygplan. När du bygger ett plan som ursprungligen utformades som en glöd motor drivna plan måste...

Målning av plast näsa rökhuvar för radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable förklarar hur man målar ett vakuum bildas plast näsan kåpa för en radio kontroll flygplan. Det är mycket vanligt för plane kit att inkludera vakuum bildas plastdetaljer. De är alltid klar eller vit eller någon annan färg som inte m...