AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var det mitt mål att göra små keepsake lådor med klar plast lock som skruvas på sigill i innehållet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Intro till Autocad. Jag gjorde det på Techshop

detta instructables är avsedd för nybörjare Autocad användaren. Målet med detta projekt är att försöka rita om blomma bilden inom Autocad, som då så småningom kan användas för att föra in laser skärning steg i processen (nästa instructables).Jag gjor...

Laser etsade askfat jag gjorde det på techshop.

Detta är en kort hur till så du kan se hur enkelt det är... Jag gjorde det på techshop.Steg 1: Samla din bildStäll in din bild för utskrift... Bilden kan överföras från nästan alla program som har en funktion för utskrift.Steg 2: Välj PrintVälj Skriv...

Hur gå från Autodesk Inventor till CorelDRAW för laserskärning. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable är att förklara hur gå från något du gjorde en ritning av på Autodesk Inventor till CorelDRAW så att du kan laser skär den. Jag hittade den första gången jag gjorde detta, det var inte alls rakt fram. Jag har fortfarande inte hitta...

Jag gjorde det på TechShop Planter

detta unika planter är tillverkad av oanvända, upcycled CD fodral. Genom att använda Trotec laserskärare på TechShop-Pittsburgh etsade jag alla med citat och gränser.www.Techshop.wsSteg 1: Jag gjorde det på TechShop Planter Denna planter återvinner g...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Wood Shop säkerhet och grundläggande användning klass - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog trä butiken SBU på Techshop, Chandler Arizona och hade mycket roligt. Klassen fokuserar på säkerhet men vi är också verksamma tabell såg, Sammansatta geringssåg, drill press och disk sander att göra en liten hylla. Jag la ett par steg efter k...

Motorfäste låda för radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable går igenom processen att utforma och bygga en motorfäste låda för montering outrunner stil motorer på framsidan av en radio kontroll flygplan. När du bygger ett plan som ursprungligen utformades som en glöd motor drivna plan måste...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Gummi Powered motorbåt "Jag gjorde det på TechShop"

detta är en Instructable om hur man gör en gummi powered windup motorbåt. Jag har sett många vind upp flygplan med hjälp av en propeller. Jag har sett en hel del variationer på paddelbåtar varav en jag gjorde för en annan instructable. Paddla hjul lä...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

Android Tablet PS3 / Xbox360 styrenheten Mount - jag gjorde det på TechShop

den nya Nexus 7 är en fantastisk spelplattform. Men för vissa av användning, den heliga Graalen är att ha en rörlig gaming power med bättre kontroller från en fysisk gamepad. Pekskärmskontrollerna kan bara gå så långt.I detta instructable, jag går om...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Polotröja till Vest-jag gjorde det på TechShop!

jag gjorde det på TechShop! Idag använde jag deras seende maskiner. Maskinerna är lätt tillgängliga tillsammans med oavsett material är runt (dvs. tråd, saxar, nålar, järn, spray stärkelse), tillsammans med en stor fungerande utrymme. Jag började gen...

Ägget Carrier - jag gjorde det på TechShop

Detta är en enkel ägg bärare. Jag gjorde det på TechShop Pittsburgh!Detta ägg lufttrafikföretag hjälper mig att få mina ägg hem från marknaden utan att bryta dem.Den är tillverkad av 4 tums solid PVC avloppsrör och 4 tum gavlar.Detta rör säljs i tio...

Träklubba gjort. Jag gjorde det på TechShop

Shopping lista:-3/4 "tjocka 6" bred och 18" länge trä (jag valde lönn)-BB, bly vikter, damm från bänkslipmaskin, stål bar lager, eller någon sak annat som är tät och passar i klubban. (Jag gick med BB: s eftersom du kan köpa mycket riktigt...

Gör en enkel vattenpass Jigg för kniv slipning (ala bubbla jig). Jag gjorde det på Techshop

så vid slipning av kanten på en kniv, en av de hårda bitarna är att hålla vinkeln du håller blad på consisteant när du går tillbaka och tillbaka på båda sidor, särskilt vid slipning av den böjda delen.Detta gäller särskilt platt slipning.Om du inte v...