Hur man gör en bttf 2 nike mag skojag har alltid velat ha ett par nike mags någonsin vetenskap jag såg tillbaka till framtiden 2. När jag Valla nike publicerade begränsad upplaga nike mag för Parkinsons hoppade jag i spänning. Jag gick raka vägen till ebay.com och grunda ute den var säljer för cirka 15 000 dollar och upp. Om du är en låg budget kille som mig du vill göra nike mags inte u. gjorde väl jag min nike mag för runt $25.

Vad du behöver:
* gamla par skor (jag använde ett par nike höga toppar)
* hantverk skum (röd, ljusblå, mörk blå, vit, gul, grön) 0 $ .75(each)
* silvertejp (vit och grå) om $4.00 varje
* blå sprayfärg $8.00
exacto-kniv (redan hade)
* hot lim och pinnar (redan hade)

Relaterade Ämnen

Hur man gör en Extreamly Crazy Awesome magi Knep

extremt galen grymt! magi Knep Avslöja! [Måste se] magic tricks med kort revealedIn denna video jag lär dig hur man gör en riktigt galen magiskt trick med en packe av kort! Detta trick är riktigt luriga! Detta trick kommer trotsigt blåsa vissa männis...

Hur man lägger ut ett ljus med magi

Det finns många sätt att släcka ett ljus, en av dem använder ättika och bakpulver. Denna guide är en cool enkelt trick som kommer att imponera på dina vänner och även kanske du lärare.Steg 1: Titta på videoSteg 2: materialFör detta projekt behöver du...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med packen av kort och ett mynt!

I den här videon som jag gjort för min YouTube Chanel ny dimension där jag kommer lära internet att göra awesome trollkonster som kommer att blåsa folk sinnen lär jag dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett mynt och en packe av kort. Det...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett signerat kort

I den här videon kommer att som jag har gjort för min YouTube kanal ny dimension jag avslöja för dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett signerat kort! Detta trick är verkligen awesome! hoppas ni gillar det! Detta är ett oerhört effektiv...

Hur man gör galna magiska Trick med papper bollar

I denna video kommer att som jag gjorde för den nya dimensionen som YouTube kanal jag lära dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett par papper bollar. Detta är en riktigt cool trick och nu du kommer att lära sig det. I detta trick du ska...

Hur man gör en staty (Angel av Nike)

för en produktion av Boeing Boeing på min college som jag fick i uppdrag att designa och bygga tre statyer. Här följer är den processen jag används för att producera statyerna med Trimble Sketchup och 123D make.Samma metod kan användas för att göra v...

Hur man gör en Transformers bedragarna: "Ljudvåg" kostym

en av de coolaste transformatorerna från G1 generation, Soundwave var mannen... er... Bot!Jag gjorde denna kostym för en av mina vänner för honom att gå med i vår transformatorer lineupen.* En mycket speciell shout-out till instructable medlemmar: da...

Grundläggande stegen för hur man gör ost

Detta är en grundläggande Instructable om hur man gör ost. Det är inte tänkt som ett recept utan som ett bra sätt att bekanta dig med steg av detta gamla hantverk. För specifika recept, kolla in några av mina andra Instructables eller min bok om hem...

Hur man (inte) bygger kroppen av en SG-gitarr

Hej alla ni awesome Instructable-peeps ute! Jag har läst i år och har äntligen fått upp min röv att börja bygga (kredit för inspiration för att göra så går till min gf, min fangirls och du alla spelar hemma)Så, när jag bestämde mig att börja bygga nå...

Hur man målar med en brandsläckare

Graffiti är inte roligt.Det är inte ett skämt.Brandsläckare är inte roligt.De är allvarliga.Använda en brandsläckare för att måla en vägg är en handling av ren asocialt beteende.Så säger någon hur man gör.Steg 1: Skaffa en brandsläckare Först, hitta...

Hur man börja använda denna 3D-skrivare.

Okej jag få det nu, det måste finnas en slutgiltiga välsignelse du fått för dig att börja använda en 3D-skrivare. Jag hade Jesse ge mig verbalt välsignelse att använda den 3D utskriva MakerBot Thing-o-matic som vi har här på TechShop. Har du sett min...

Hur man PARKOUR extrem sport

I FÖRVÄG. Denna video tillhör expertvillage, men jag delar detta för instructablers som vill lära sig urban rörelser eller också kallas PARKOUR.Denna video innehåller drag som visas innan explaination!, att förstå snabbt!Det här är hur man rulla säke...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...

Hur man gör en japansk fläsk buljong Ramen

Ramen och omedelbar nudlar betraktas alltid som skräpmat i västerländsk kultur eftersom de inte har god näring, men det är dags att ändra vårt sinne. Denna instruktion lär dig hur man gör japansk ramen ägg och bräserad pork, som är två viktiga sidor...

Hur man gör "West Lake" tjocka kött soppa

Gillar du kinesisk mat? Vill du lära dig hur man gör kinesisk mat? Om du sagt ja, skulle jag rekommendera dig en tjock soppa. Anledningen till att jag rekommenderar den till du är eftersom det är verkligen lätt att göra. "West Lake" tjocka kött...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man programmerar en LilyPad utan FTDI Converter

Hej alla! I den här artikeln visar jag hur programmera Arduino LilyPad utan FTDI omvandlaren.Arduino LilyPad är en av många Arduino microcontroller familjen, men med en funktion som gör det unikt.LilyPad styrelsen, i själva verket kan vara sydda på t...

Hur man gör skrapa bort kort

Tutorial hur man gör skraplotter kort.Bra för valentine, befordran, gissa spelSteg 1: Steg 1: Material För material behöver du:Maträtt tvätt vätskanMetalliska akrylfärgDina skraplotter designSjälvhäftande vinylEn penselNågot att blandaSteg 2: Steg 2:...