Hur man gör ruby tofflor från Trollkarlen från OzJag är 15 och jag fann det svårt att hitta ruby tofflor någonstans och jag trodde många andra kan ha samma problem så jag gjorde min egen och tänkte jag skulle dela dem med alla. Hoppas du gillar.

Saker du behöver:
-Ett par skor
-Strängad röda paljetter helst metallisk: cirka 10 meter varje sko
-Röda hornet pärlor: 1 paket fina
-Rött glitterlim
-Vit eller röd (jag använde vita) diamantes med sömnad rygg: cirka 35-40 varje båge
-Röd material: endast behöver skrota material
-Kartong eller tjockt papper
-Nål och tråd
-Två röda rektangulärt formade stenar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör papper tofflor

när du är på resa och hitta att du har glömt att packa din sovrum tofflor - här är ett par som du kan vika i en handvändning från tunga papper. Paret är så lätt att se att någon kan göra dem! Alla typer av fancy kostym inslag kunde läggas som juveler...

Hur du gör din egen par guiden av Oz Ruby tofflor

Fancy bor en barndomsdröm? Som så många andra barn drömde jag om bär ett vackert par ruby tofflor precis som Dorothys från Trollkarlen från Oz. Själva åsynen av dem väcker känslor av magi och undrar. Vid 22 års ålder, jag hade en plötslig längtan att...

Hur man gör en Super Mario Bros: "Bowser" kostym

Kungen av Koopas, Bowser är en awesome skurk! Min vän ville vara hot av Mushroom Kingdom för Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja, syftar jag till att behaga! Låt oss komma igång skall vi??* Denna dräkt är mycket varmt, eftersom det är madrasse...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Hur man gör en Transformers: "Arcee" kostym

Min flickvän och jag ville göra ett par kostym inom vår transformatorer cosplay grupp, så vi bestämde oss på Arcee och Hotrod. Arcee är en av de få kvinnliga karaktärerna i transformator universum. Inte undra på Transformers alltid slåss!Material-vit...

Hur man gör en laser

Efter invändning mot denna anvisning av några av medlemmarna insåg jag att det finns vissa problem med mitt försök att göra laser. I denna anvisning gör jag y bäst till stående hur en laser fungerar och hur man gör en.Detta är ett dyrt projekt.Steg 1...

Hur man startar Hacking Pokemon Gba Roms

Pokémon spel (speciellt gba roms) har varit alla är favorit. De är den mest sålda skivor. Nästan alla barn i världen, är eller har varit en Pokéfan.This instructable är om hur man börjar hacka pokemon gba roms anpassa grafiken, dialog, nivåer, gamepl...

Hur man ser ut som en idiot när de reser utomlands

Min bästa vän är en ivrig världen resenär och kommer hem från hennes resor (Island, Chile, Mexico, Egypten, Ryssland, Frankrike, Peru och mer) med många intressanta historier om att hantera det oväntade. Ibland kommer dessa överraskningar i form av m...

Hur man vävstol sticka med ADHD

Vävstol stickning med Attention Deficit Disorder / ADHDDenna bild uttrycker exakt hur jag kände. Binds upp av Garner ansluten till projekt, saker och listor och, vad göra åt detta projekt eller det projektet? Hur man ska avsluta, göra jag slutar, var...

Hur man undervisar en papegoja att dansa

papegojor är mycket smarta djur. De har en fantastisk förmåga att härma mänskligt tal, och kan också kopiera åtgärder. Detta är hur man använder sina härmning färdigheter för att lära dem hur man dansar.Se Rubys kombinerade danssteg härhttp://www.you...

Hur man gör Pierce arbete smycken

Detta är hur man gör smycken av plåt med dekorativa hål. Jag kommer att visa dig hur man gör en pin med lappa som jag klippt ut. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan göra med nog tanken bakom denna process.Steg 1: Samla material Jag använder e...

Hur man överlever till zombie invasion

Idag ska vi lära oss hur man överlever en apokalyps. På grund av kemikalier, energitical, naturliga eller industri, när vår värld faller i kaos, är det alltid på grund av den liknande svagheten: mänskligheten. Våldtäkter, agerar av barbary, hold-ups....

En guide för hur man spelar pok e'mon!

Så in Pokemon? Jag är också. Om du har köpt Pokemon ruby eller så på bör du hitta detta bra.Steg 1: komma igång hitta lokalbefolkningen. ibland har människor runt om du råd. vissa kommer även ge dig presenter som en pokedex! (etc)de flesta av lokalbe...

Hur man gör en Awesome Design (använda Paint och Adobe Photoshop)

på detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man drar en awesome design på Paint (eller något annat program som du använder för att rita på datorn), och Adobe Photoshop. Jag kom med denna idé från en historia som jag skriver. Det fanns en viss...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...

Hur man gör en japansk fläsk buljong Ramen

Ramen och omedelbar nudlar betraktas alltid som skräpmat i västerländsk kultur eftersom de inte har god näring, men det är dags att ändra vårt sinne. Denna instruktion lär dig hur man gör japansk ramen ägg och bräserad pork, som är två viktiga sidor...

Hur man gör "West Lake" tjocka kött soppa

Gillar du kinesisk mat? Vill du lära dig hur man gör kinesisk mat? Om du sagt ja, skulle jag rekommendera dig en tjock soppa. Anledningen till att jag rekommenderar den till du är eftersom det är verkligen lätt att göra. "West Lake" tjocka kött...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...