Hur skulle kunna ersätta Sony F305 Flex kabel- och att källan nya skruvarjag hade nyligen att byta ut flex kabeln på min (knappt) år gammal F305. Jag hade telefonen i en butik i 4 månader. efter 4 månaders killen gav bara upp, men när han gav mig mina saker tillbaka hade jag 3 skruvar saknas och inget batteri. Så jag bestämde mig för jag skulle fixa det själv.

Disclaimer: Ja jag inte ta något ansvar om något stoppar på grund av detta instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du enkelt ersätta ett SMD Chip - reparera en Arduino Nano Pro

IntroduktionNågra dagar sedan fick jag ett par Arduino Pro Nano (kinesiska billigt kloner), från en vän som använde den hänsynslöst, efter en kort genomgång, jag avslutar värst, de var döda. Sedan väljer jag att använda denna lätt teknik för att föra...

Ersätta motorkuddar i en Hyundai Trajet/Sonata

2000 tillverkningsår Hyundai Trajet fortfarande har sin fabrik fästen. Jag tror att dess hög tid för färska ersättare. En 2000 Sonat kommer att ha exakt motorn så detta instructable kommer att gälla för det också.Steg 1: Stöd till motorn. jag använde...

Ersätta defekt värmare kärna i Volvo 850 bil

en värmare kärna är en liten radiator (matrix) som överför värme från motorkylning systemet till bilens system för uppvärmning/ventilation. Värmare kärna är mycket mindre än motorkylning kylaren framför motorn. Detta instructable visar dig hur att er...

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

Ersätta styrelsen User interface kontrollen på en LG tvättmaskin.

Så gradvis under de senaste två åren eller så, vi har upplevt en nedgång i förmågan att använda kontrollvredet på vår LG tvättmaskin - modell WM2032HW. Cykeln urval ratten var en typ som valt elektroniskt, och de elektriska kontakterna jag tänkte var...

Ersätta en Freehub kropp på en cykel bakhjul.

jag lär mig mer om cykel underhåll genom att öva på min egen cykel.Igår kväll min cykel bröt, jag trampa, men cykeln var inte rör sig!Vi insåg snart att ratchet mekanismen i bakhjulet bröts.So...Tid att lära sig hur man byter en freehub kropp!Du behö...

Ersätta infraröda fjärrkontroller med en iPhone

I alla liv, alla stöter på en massa olika IR-fjärrkontroller, men det ibland få frustrerande åt rätt håll fjärrkontrollen eller DVR spelas inte upp när du vill. Jag kom upp med idén att göra en slags repeater som kontrolleras av en iPhone, över BLE....

Ersätta Picture Frame glas med akryl

detta Instructable visar hur jag ersatte ett brutet picture frame glas med en transparent akryl. Detta föranleddes när glaset i en bildram jag värderade mycket bröts när vi gick hus förra våren.Det vi kallar akryl är faktiskt den syntetisk polymeren...

Ersätta en Ultrabook (Asus UX21E) tangentbord

jag spillde en ginger ale på min ultrabook tangentbord, och var tvungen att ersätta tangentbordet. Jag märkte att det fanns några teardown bilder av Asus UX21E online, men alla verkade stanna vid lyfter undersidan av den bärbara datorn.Informationen...

Reparera din elektronik genom att ersätta blåst kondensatorer

kontroll för blåst kondensatorer i din krånglande elektronik är snabb och lätt om vet vad du söker efter. Ersätta en del på ett par dollar en bit är mycket billigare än att ersätta en hel skärm för hundratals dollar! Bildskärmar, digital-omvandlare o...

Ersätta Tail Light/lins på ' 98 Toyota Rav4

höger bak däcket på min frus Toyota Rav4 slängd dess slitbanan och slå skiten ur bilen. Baklykta var trasig. Vi beställde ett byte från eBay för tjugo spänn, en bra affär. Jag ersatte linsen när den slutligen fick i men var tvungen att få en ny glödl...

Ersätta valve cover packningen på min Honda civic 1999 D15B motor.

Min honda civic motor i år har varit gråt olja. Det är en otäck syn men vanligt i många fordon. Jag beslutade att ersätta valve cover packningen för att stoppa denna olja sot.Steg 1: Ta bort bultarna. Spark lug ledningar, stöd parentes för ledningar...

Homeros Odysséen, berättelsen om en katt och hur man får alltför många kattungar utan att försöka, riktigt snabbt.

Mitt namn är Homer, och det är min bild från när jag hade en riktigt dålig dag. Och detta är min historia.Editors Note: Jag bestämde mig att skriva detta instructable delvis i form av en berättelse eftersom jag trodde det skulle vara mer intressant....

Hur man bygger en Spooky arbetar vindbrygga med ljud och ljus

när vi först tänkt tanken på att lägga en vindbrygga till vår medeltida tema hemsökta skogen, vi tänkt en enkel träbro med lite spooky kedjor. Men jag är säker många av er vet, "enkla" idéer sällan förbli när kvar i medvetandet hos människor som...

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...

Sträng eller inte sträng: hur man ersätta strängar av en stål akustikgitarr

dök sträng? Eller kanske du har just beslutat att det är dags att byta ut dessa år gamla strängar som har slitits för de senaste sex månaderna. Hursomhelst, har ingen rädsla. Detta instructable går igenom steg för steg, hur man byter strängarna på en...

Hur man ersätta kylskåp mikrobrytare

att veta hur man gör några enkla hushåll reparationer kan förlänga livslängden på dina apparater när du sparar pengar. Idag ska vi lära dig de enkla steg som du behöver veta för att ersätta dispenser mikro slå på ditt kylskåp. Vid första anblicken ka...

Hur man ersätta kylskåp färska dörren packning

när vattnet börjar runt kylskåpsdörren som är normalt ett tecken på en defekt dörren packning. När denna packning rivs, eller slet då kylskåpet inte kan kunna bo på rätt temperatur att hålla mat kall. Det är lätt att ersätta denna packning.Steg 1: Kr...

Hur man ersätta glas bara skärmen på din iPhone 5s

Telefon reparation företag blomstrar tack vare alla spruckna skärmar, varför inte tar du möjlighet att göra några enkla pengar? Någon kan ersätta en sprucken skärm med en helt ny skärm församling, men detta är inte vad denna handledning handlar om. O...