IKEA ANTILOP barnstol kuddejag utforma detta kudde för mitt barn och jag också göra en instruktioner.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en vinter åkpåsen

Jag kommer att visa dig hur man gör ett mönster för din barnvagn. OK, du kan också köpa väskan, men om du har lite tid, du kunde göra det själv.Denna väska jag gjorde för min buggy och jag vill bara visa dig hur det är att göra så att du inte kommer...

Kudde Lapdesk - IKEA hack

Här är min IKEA hack för en händig kudde Lapdesk.Ena sidan ger en stabil arbetsyta yta medan den andra sidan kan användas som en mysig kudde.Perfekt för barn, särskilt för resor!Steg 1: IKEA objekt: VINTER 2015Vinter produkten ger en robust yta för s...

Burspråk kudde

i San Francisco, burspråk finns överallt. Medan många är golv till tak, har min en inbyggd trä plats ca 2' från marken. De har blivit en riktig döda utrymme i min lägenhet och jag bestämde mig att lösa problemet genom att vrida mitt burspråk i en skö...

Enkelt, Billigt och Chic kudde

förra sommaren jag fastnade på HGTV Visa design stjärnan, och en av konstruktörerna tog en sharpie till några kuddar och skrev på den. Det såg fantastiskt! I anges för att imitera det ASAP. Du behöver lite eller ingen kreativitet för detta en, folk.S...

Återställa Childs metamorfa barnstol

Jag är ledsen för bristen på bilder. Jag restaurerat den här stolen för några år sedan jag inte dela mitt arbete tillbaka sedan.Jag såg den metamorfa hög stolen på en regenerering gården och visste att jag kunde föra den tillbaka till sin forna glans...

IKEA Hack

fina med IKEA -möbler är att det är billigt och enkelt att hacka. Med andra ord kan säga att du skulle köpa två billiga $30 Gorm hyllor och monterade dem för att upptäcka att en var krokiga. Nåväl, det vore verkligen lätt att tillbringa en eftermidda...

Lättsam sovrum-Share Your Space utmaning med Ikea

lättsam:Jag skulle vilja berätta lite om vår dotter Lauren. Hon är ansvarig, hårt arbetande, en talangfull konstnär, en kärleksfull dotter och vän, en collegestudent, medlem i flygvapnet reserver, och hon tillbringade nyligen hennes sommaruppehållet...

Randig Gradient kudde

jag köpte denna grundläggande örngott och kudde infoga från Ikea. Det är fina och stora på är 26" över det också tråkigt att ha en vanlig vit kudde. Så med några målare tejp och tyg randiga färg jag gjort denna cirkulär övertoning effekt.Steg 1: Prep...

Sömnig Fox uppvärmd kudde

Detta Instructable är kinda i två delar: den första är den uppvärmd kudden, och det andra är den foxy örngott.För detta ganska enkelt projekt använde jag:100% bomull skrot1 fleecefiltPoly-fiber stoppningLinfrönSy maskin och matchande trådarHand synål...

Issa klänning från IKEA lakan

jag är alldeles för sparsamma att köpa märkeskläder. Issa gör några vackra klänningar, men även vid 70% rabatt, jag fortfarande inte kan förmå mig att punga över pengarna. (Klänningen i den andra bilden var ursprungligen $782 och var till försäljning...

Trä ringen rutan med kudde, som även fungerar som en avsmalning :)

Ring kuddar är väl kända och används i bröllop, ring rutorna är lite mer nya. Detta instructable kombinerar både och ger också ett trevligt sätt att hålla din sömnad pins efteråt för det nästa roligt projekt.Vad du behöver:BoxTygBand (om du vill göra...

Dubbla fyllda IKEA kuddar

Ange på min senaste resa till IKEA som jag köpte 4 Slan kuddar att använda i min nya säng. De var inte stora men de var galet billigt ($2) och min lokala IKEA var ur de flesta av de mid-range kvalitet kuddarna. Så köpte jag fyra av dem eftersom jag ä...

IKEA Futon Hack

jag ville ha en uppgradering från typiska collegiate Ikea trä futon i vardagsrummet till lite mer elegant vuxen vardagsrum soffa. Forska soffor & soffor jag hittade; Jag kunde få en begagnad av craigslist (inte en väldigt snygg val), en ny från Ikea...

Hemnes Baby ändra Dresser - IKEA-Hack

I Nederländerna kostar allt distans baby-relaterade minst det dubbla.Därför bestämde jag mig för jag kunde förvandla en vanlig uppsättning av IKEA-lådor till en baby tabell genom att lägga till några plankor på toppen.I nästa steg kan du hitta en IKE...

Klä en Ikea Toybox

Ibland kasta när andra människor i lägenhetskomplexet flyttar, de några användbara saker. Någon kvar en gammal Ikea trä låda ute på den container, så jag räddade det och bestämde sig för att bestämma vad man ska göra med den. Min fru föreslog vi klä...

Hur man syr ett kuvert Kuddöverdrag

Vi nyligen fick en ny soffa och beslöt att täcka några kuddar för att göra det lite bekvämare. Jag köpte två kudde former från IKEA och bestämde sig för att göra några kuvert Kuddfodral. Kuvertet örngott är min favorit - de passar bra, ser bra ut och...

IKEA stol ergonomiska hacka, 3D tryckt

Problem att lösa...Jag har köpt en billig och bekväm kontorsstol IKEA, men har inte rätt höjd för mitt skrivbord.Som ni ser på bilden är inte mina armar till skrivbord ytan position ergonomiska. De bör vara platta över skrivbord ytan.Lösningen...Desi...

3D tryckta Ikea Hack lampa

IKEA är full av objekt som bara tigger att vara repurposed. Jag gjorde denna lampa med deras generiska hängande socket fixtur, låda drar, och en 3D tryckt universal fäste som ansluter dem.Jag utformade allt i Fusion 360 och tryckt delarna på en Maker...

IKEA Clock hacka: Gummy Bear klockan

Hej! Här är en video av mig visar du hur till hacka en billig IKEA klocka för att göra en awesome färgglada och roliga gummy bear klocka! Njut!Min Youtube-kanal...