Italienska berusad nudlarEn 28oz kan tomater kan användas i stället för färska tomater. Antingen fungerar. Receptet finns även på charlieforstar.com.

Ingredienser:
2 msk olivolja

1 pound kryddig italiensk korv länkar, höljen bort

1 stor lök, hackad

1 ½ tsk salt

1 tsk italiensk smaksättning

½ tsk spruckna svartpeppar

1 röd paprika, kärnhus och hackade

1 gul paprika, kärnhus och hackade

1 orange paprika, kärnhus och hackade

4 vitlöksklyftor, hackad

½ dl vitt vin (eller hönsbuljong)

24 uns tomater med juice, skalade och hackade

2 msk bladpersilja, hackad

2 msk färsk basilika blad, julienned

8 uns pasta, okokt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tofu Drunken nudlar

Första gången jag någonsin försökt berusad nudlar var på nudlar 102 i Providence, RI. Efter provsmakning ett bett, sparkat jag omedelbart mig själv för att beställa en skål med nudelsoppa (som också var läckra) i stället för berusad nudlarna. Jag vis...

Låt oss laga Tofu rör Fry

jag gräva tofu. Inte många människor gillar det, men om du gör, då jag säger "Välkommen tofu-bröder" och ge dig en high five.Jag har nyligen upptäckt en thailändsk restaurang i centrala Fredericksburg, och beställde berusad nudlar. Det var först...

Imponera på dem med din matlagning: Krämig italiensk & kyckling sås över Bowtie nudlar

någonsin behövs för att imponera på någon? Naturligtvis har du! Idag får du lära dig hur man gör en underbart välsmakande måltid som lätt serverar upp till fyra personer. Med detta enkla recept kan du knappast gå fel. Även de värsta kockarna kunde in...

Italiensk kyckling och nudlar

detta är en maträtt som min man uppfann för några månader sedan att jag absolut avgudar! Så jag bestämde mig att dela med resten av världen det är matens goda!Det är mycket snabb och lätt att göra, och det räcker långt. Så, allt du behöver är 3 ingre...

En grundlig guide till hemlagad italiensk (amerikansk) tomatsås (för pasta, spaghetti, lasagne, etc.)

Detta är min första instructable - jag har haft många idéer för vad min första borde vara, men det verkar jag aldrig har tid att sammanställa dem i en instructable. Bland mina många hobbies är matlagning, och jag har alltid varit något berömda för mi...

Lätt lasagne - ingen koka - regelbundna nudlar

Lätt lasagne - ingen koka - regelbundna nudlarLasagne är så underbar en maträtt varför inte har vi det oftare? Du säger att det är svårt och kladdigt att göra.Det finns Jo recept som är massor av arbete och smutsiga ett gäng kastruller men det behöve...

Förstå italienska gester

SOM DENNA KOMPATIBEL? RÖSTA PÅ DET I DEN EPILOG TÄVLINGEN, TACK! : DHej kära vänner, detta är Filippo från Italien!Ja från Italien! Och jag ska visa dig de mest italienska kompatibel någonsin, saknar bara av några spaghetti och pizza! XDItalienska vä...

Italiensk lasagne

detta är den absolut det bästa som jag någonsin har gjort och hade. Detta är den perfekta lasagne, och om du älskar ost så mycket som jag gör; du kommer att älska detta.Steg 1: ingredienser 1. låda med lasagne nudlar1. 24 oz. burk pastasås1. 24 oz. b...

Nudlar med stek Curry grönsaker

Åh, vad jag älskar nudlar!Det är den italienska kärleken till alla pasta blandad med hastigheten på östra matlagning tekniker. Vad mer kan man begära?Jag brukade få nudlar tillbaka från mina resor utomlands, men på senare år jag hittade dem i min lok...

Backpackers 3 Min italiensk Pasta

Detta är en snabb och enkel pastarätt för hungriga Backpackers efter en lång dag med vandring.Steg 1: ingredienser:1 paket med Instant Ramen1 påse av långfenad tonfisk / soltorkade tomater & olivolja¼ dl pinjenötter1 Tbls parmesanost1/8 tesked fänkål...

Hur man gör italienska Meatball reglagen

jag har varit på en köttbulle kick nyligen. Köttbullarna är en av mina nya favorit typ av livsmedel. Du kan göra en stor sats och frysa vad du inte äta och värma upp dem senare. Kasta en marinara eller svampsås och du har en annan måltid. Jag har för...

Hur till--Veg nudlar recept | Salsa-Chili vitlök och Hakka | Veg Chowmein

Nudlar fräs i min favorit grönsaker tillsammans med tre såser. Du kan lägga till mer grönsaker för att förstora och njuta av denna frestande receptIngredienser:1. tre sås combi: Maggi varm och söt ketchup, toppar Soya och grön chili2. skivad lök, pap...

Biscotti (italienska cookie)

Detta är bra italienska behandling! Gott med kaffe eller te! Barn älskar dem doppad i mjölk!Detta recept var vidare till mig i 1970.Detta är en stapelvara i mitt hem. När någon kommer hem till oss, lämnar de alltid med en plastpåse av Biscotti!Steg 1...

Choklad Macaron recept (italienska metod)

Hej alla! Så många av er har frågat mig hur man gör olika smaker av Macarons ska så idag jag visa dig hur man gör en verkligen speciell en, från Bouchon bageri, choklad Macarons.Detta recept är lite annorlunda från den första franska Macaron recept s...

Asiatiska fläsk med Soba nudlar

asiatiska fläsk med Soba nudlarPortioner - 2 stora1/2 kopp sojasås1/2 kopp farinsocker2 msk ris vin vinäger1 tsk sesamolja1 tum bit färsk ingefära, skalad och hackad1/4 tsk röd paprikaFläskfilé1/2-pack soba nudlar1/4 kopp hackade jordnötterPå medelvä...

Autentiska italienska köttbullar

detta är det samma recept som min familj har använt år göra köttbullar för söndag sås (eller som de flesta amerikaner skulle säga pastasås). Endast för detta recept gör vi små recept. Kom ihåg det finns bara ett fåtal saker som faktiskt mäts. Jag har...

Ugnsbakad ZUCCHINI FYLLDA med RICOTTAOST & italiensk varm korv

När du tar en "tour" i mitt kylskåp, undrar vad man ska äta till middag i går kväll upptäckte jag lite ricottaost som hade att använda innan det bortskämda, plus 8 uns av rå italiensk varm korv kvar från en tidigare recept, och ett par Zucchini...

Nötkött & nudlar - den ultimata komfort mat

Återigen, ska jag vända Instructables tullar till min fru. Medan vi båda älskar att laga mat och jag dela måltid förberedelse uppgifter med henne, är det mycket mer hennes bailiwick än min. Så här är hon - med en av sin ned-hem familj rätter:När jag...

KLASSISK italiensk TOMATSÅS

varning... När du gör din egen "röd sås" som skulle de gamla School ungdomarna säga... du kommer aldrig att kunna äta flaska tomatsås igen... LOLSe till att lägga till köttbullar...Steg 1: ingredienser 1 medelstor lök2 mogna plommon tomater (hel...