Imponera på dem med din matlagning: Krämig italiensk & kyckling sås över Bowtie nudlarnågonsin behövs för att imponera på någon? Naturligtvis har du! Idag får du lära dig hur man gör en underbart välsmakande måltid som lätt serverar upp till fyra personer. Med detta enkla recept kan du knappast gå fel. Även de värsta kockarna kunde inte misslyckas! Så länge du följer dessa instruktioner, du kommer att göra bra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Pyrography: Med stämplar med din brännande

Allt inte måste vara en hemsk kamp. Vissa saker som en lätt bris på en varm sommardag är glada i sin enkelhet. I denna artikel kommer jag att dela en av mina favorit tekniker för att skapa snabb, rolig och enkel brännande.Omedelbar tillfredsställelse...

Fortsätta (med din kanot) och har en Cupcake!

Dessa cupcakes är för en kollegas avskedsfest. Han tycker allt utomhus och har även en bildekal portage tecknet på sin Jeep. För att översätta hans hobbies och personlighet på cupcakes, försökte jag min allra första stencilling med royal icing på soc...

Tjäna pengar med din Instructables

Att skapa Instructables är roligt och har potential att lägga några pengar i fickan för framtida projekt. Dessa idéer är alldeles utmärkt och kan tillämpas på de flesta av dina projekt i en eller annan form.Detta är ett sätt att skapa en automatisera...

Beatfly: Gör en lysande luftskepp och kontrollera den med din röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband fil, iPhone, Flash och mycket mer! [Mac OSX]

Jag har arbetat med flera projekt med hjälp av luftskepp och ballonger, och här vill jag dela en av dem, Beatfly. Detta är en lysande luftskepp kontrolleras med olika gränssnitt såsom röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband MIDI-fil, iPhone oc...

Akvarium vatten förändringar med din kapseln Filter.

Känslan trött föränderliga vatten i ditt akvarium? Too mycket vatten och röra? Too många hinkar? Ryggsmärtor? Tid förlust? Död fisk? Direkt sätta tap vatten tillbaka med klor/kloramin eftersom du är uttråkad?Jag har en möjlig lösning: göra använda av...

Söta gräs Tiger att göra med dina barn

Hej, killar! Jag har tillbringat mycket tid med att försöka bestämma mig om det nästa Instructable jag vill erbjuda dig. Bland ett stort utbud av handgjorda föremål jag har gjort för mina vänner eller för prydnadsändamål, har jag äntligen hittat en,...

Flytande potpurri diffusor som smälter in med din trädgård!

jag har ett litet fönster "trädgård" och eftersom ingen av mina växter har helt gjort det till imponerande scenen, beslöt jag att lägga till lite färg och göra det användbart också!!!Behöver:-Vas som du väljer (jag gjorde 2 och köpte både från e...

Göra en massa roman Cover/Retro affisch med dina egna foton

steg för steg instruktioner för att göra din egen massa nya omslag eller retro affisch i Photoshop med hjälp av dina egna foton eller ritningar.Steg 1: Välj ditt foto Bilden jag valde för den här läraren är av min Black Widow Halloween kostym, men du...

Handel med din Kall katod för lysdioder!

Kall katod är ljusa, roliga, och sätta ett leende på allas ansikte när sett. Jag har använt Kall katod ett tag och användningen av batterier var absurt, över 16 batterier varje fyra timmar! Detta instructable visar med bara lite tid, kan du ändra din...

Vad till gör med din gamla Drumheads

"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och för...

Hur du använder Dragon Rider 500 med din AVR Dragon

detta instructable är en snabbkurs i hur man använder några av funktionerna av Dragon Rider 500 från Ecros Technologies. Tänk att det finns en mycket detaljerad Användarhandbok tillgänglig på webbplatsen Ecros.Dragon Rider är ett gränssnittskort för...

Visualisera Twitter Hashtag aktivitet med din Spark kärna

Med sin inbyggda WiFi Anlagen och automatisk tillgång till Spark molnet är Spark kärnan ett utmärkt val för att visualisera data från webben. I den här guiden kommer vi använder Spark kärnan med Spark knappen sköld (ett tillägg kretskort) för att vis...

Komma i beröring med din inre Chip

om du läser detta på instructable webbplatsen du nästan säkert använder en dator för att göra det. Och som de flesta av er vet datorer använder mikrochips för att bearbeta all information de arbetar med och lagra. Du kanske även har sett IC marker mo...

Tips 101: Hur att resa med dina vänner pengar

Jag tog nyligen examen från en skola i Boston och jag ville gå för examensceremoni med min pojkvän, Road Trip stil! Eftersom vi lever i Texas, behövde vi viss finansiering för att har råd med små saker som gas eller bara en plats att krascha... Eller...

Hur till få din iPod att ladda med din hemlagade laddare.

USB-laddare är en av de mest populära sakerna att bygga här på Instructables. Otaliga människor har emellertid varit besviken att få reda på att efter alla för deras hårda arbete, sin iPod bara sitta där och göra ingenting, trots få 5V.Nyligen dog mi...

Hack-A-lampan eller hur man kontrollerar Arduino med din smartphone

Jag fick en ikea-lampa i min lägenhet, det fungerar bra, vänd om, vänd bort... som allt det gör. Det är kindy tråkig, inte sant? Jag tänkte, Tänk om jag hacka den? Sedan kommer RGB-lysdioder till mitt huvud och idéer började flöda.På jobbet visste ja...

Skinka och ägg Ramen: för dem med mycket gles kylskåp.

Hej och Välkommen till vad jag har kommit att inse är en mycket tidskrävande projekt. Jag arbetar på en annan Instructable just nu, men detta kunde inte vänta bara.Jag kom över detta recept för en vecka sedan medan gräva igenom mitt kylskåp letar eft...

Mochiko tårta med din favorit bär

det fanns en beskrivning av jämförelse som jag lärt mig från en japansk barnbok. När något är läcker, du kan säga, är"det så mumsigt i min mun som min rodnande kinder tappade!"Det är exakt den beskrivning jag skulle använda för denna glutenfri k...

Arduino Universal Bluetooth Anslut - kontroll din Arduino med din Android-enhet

Jag ville alltid enkelt styra min Arduino med min Smartphone, men jag hittat aldrig den perfekta lösningen för att göra. Jag vill inte säga att detta är perfekt, men det gör vad jag vill att det ska do...well inte helt men jag är nära... Jag tror.I d...