Tjäna pengar med din InstructablesAtt skapa Instructables är roligt och har potential att lägga några pengar i fickan för framtida projekt. Dessa idéer är alldeles utmärkt och kan tillämpas på de flesta av dina projekt i en eller annan form.

Detta är ett sätt att skapa en automatiserad inkomst. När verktygen skapas och på plats, kommer du att kunna luta dig tillbaka och titta på rulla kontanter i.

Jag guidar dig till de resurser som jag använder, liksom andra vägar för extra inkomst. Det huvudsakliga sättet jag tjäna pengar är genom Google-program. Om du inte redan har ett Google-profil, skulle nu vara en bra tid att skapa en. Jag kommer också dela instruktioner för att skapa online butiker genom andra webbplatser.

  • YouTube
  • Blogger
  • Google AdSense
  • Etsy & eBay
  • Instructables Marketplace
  • iTunes

Den första nyckeln till att skapa extra intäkter från projektet Instructable är att ha en tvingande idé, något som andra kommer att bygga eller njuta av att titta på. Denna del är verkligen svårast eftersom du inte kan alltid förutse vad publikens önskningar. Jag har funnit att projekt som jag trodde skulle finnas med och får massor av visningar har faktiskt fallit platt, medan andra projekt får en massa visningar och beröm.

Jag har också funnit att omslagsbilden för din "vänners kompatibla är den viktigaste bilden för att rita en folkmassa. Jag började använda GIF-bilder och fann att tittarna är nyfiken nog med animationen att visa hela projektet. Jag skapade en Instructable beskriver hur jag åstadkommit detta. Du kan visa den här.

Jag gör de flesta av mina Instructables på min iPhone. Jag skapar bilder, videor och GIF-animeringar direkt från apps jag har laddat ner. Jag har funnit att när jag har några ner tid att det är lätt att lägga till några meningar eller arbeta på Detaljer för en video. Jag brukar avsluta ett projekt på min dator eftersom det finns vissa aspekter av mobila app som inte tillåter mig att göra vissa saker som: lägga till länkar och GIF-filer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jag gjorde den med din Instructables!

Bestämde jag mig för det kan vara kul att ha en instructable tillägnad de objekt jag har gjort med de jag följer, favorit och patch på instructables! Jag kommer fortsätta uppdatera detta som jag post och jag kommer göra mitt bästa att komma ihåg att...

Hur jag tjäna pengar med en Instructable.

Uppdatering: det är nu till salu på Instructables butiken också (Tanken på min bak-pocket-kamera-mount / är ca 2 år nu (bild 2 & 3). Principen är enkel: en kamera stöd som glider i bakre fickan på din cykling tröja kan du ta cykling bilder av din cyk...

Tips 101: Hur att resa med dina vänner pengar

Jag tog nyligen examen från en skola i Boston och jag ville gå för examensceremoni med min pojkvän, Road Trip stil! Eftersom vi lever i Texas, behövde vi viss finansiering för att har råd med små saker som gas eller bara en plats att krascha... Eller...

Utbildarhandledning - med Instructables med dina elever

Varför använda Instructables med dina elever:Instructables är ett bra ställe för dina elever att dokumentera en projekt-baserat-lärande verksamhet. Det finns inget bättre sätt för studenter att visa att de lärt sig något genom ett projekt än för dem...

Hur man kan förbättra din Instructables med HTML-

Instructables är ett häftigt sätt att dela dina kunskaper och lära av andra. Ibland, mycket text i en Instructablecan vara hotfull, eller en Instructable bara ser inte mycket intressant. För att lösa detta, kan du använda HTML och CSS.HTML är användb...

Gratis och enkelt sätt att redigera bilder för din Instructables med Pixlr Express

jag vet inte om dig, men ibland jag gillar att lägga till lite extra i min instructables. Jag gillar att göra detta genom att skapa ett slags collage av steg för steg bilder för att göra det lite mer organiserat och lättare att läsa.Min bästa sättet...

Ladda din Instructables i google bilder galleri med PHP

Någonsin velat Visa din instructables i ett elegant sätt i ett galleri, (t.ex. bilder från flera steg i mini gallerier) fördriva tiden lastande allt innehåll från din feed så att du inte behöver uppdatera den? Detta skript hjälper dig att ladda din i...

Hur man gör pengar Online 2016 med din intelligens

Hur man gör pengar online 2016 med din intelligens...

Handel med din Kall katod för lysdioder!

Kall katod är ljusa, roliga, och sätta ett leende på allas ansikte när sett. Jag har använt Kall katod ett tag och användningen av batterier var absurt, över 16 batterier varje fyra timmar! Detta instructable visar med bara lite tid, kan du ändra din...

Hur du länkar din Instructable till en Paypal donera knappen

så att du vill dela din kunskap och information med andra och du vill ge dem möjlighet att donera lite pengar för din sak. Din sak kan vara en insamling eller helt enkelt en inbjudan att donera för din insats. Hur som helst, ska jag försöka mitt bäst...

Vad till gör med din gamla Drumheads

"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och för...

Bädda in en Fusion 360 (3D) modell i din Instructable

Här är en cool nya sätt att förbättra din Instructables med detaljerade interaktiv 3D modeller skapats med Autodesk Fusion 360. Jag tar dig steg för steg genom processen att publicera din Fusion 360 modell på Fusion 360 Galleri och bädda in det i din...

Billigt och enkelt FPV Headset med din Android Smartphone

Välkommen till min första Instructable.I detta Instructable kommer vi att bygga ett FPV Headset.Målet var att göra en billig och lätt att bygga FPV headset för under 20$ (telefon ingår ej) genom att använda din smartphone som skärmen. Det bör vara mö...

Hur man Ski Jour med din hund

ha lite kul samtidigt ge din hund lite motion-ha honom/henne dra dig på skidor! Detta instructable visar dig hur.Steg 1: Förbered dig Behöver du:1 hund seldon1 bungee rep1 hund koppel1 fanny pack eller bälte1 par nordic skidor och pjäxor1 par polacke...

Visa din Instructables på en Wordpress eller PHP baserat sida

Någonsin vill ha en...

Hur man väljer en titel och sökord för din instructable

Att välja rätt titel och sökord kan vara skillnaden mellan en instructable kommer på första sidan i Googles sökresultat eller krascha och bränna in fruktade nr-visningar i internets.Nyckelord och titel inte är det enda som kommer att avgöra popularit...

Söta gräs Tiger att göra med dina barn

Hej, killar! Jag har tillbringat mycket tid med att försöka bestämma mig om det nästa Instructable jag vill erbjuda dig. Bland ett stort utbud av handgjorda föremål jag har gjort för mina vänner eller för prydnadsändamål, har jag äntligen hittat en,...

Spara pengar med ett sandpapper infoga i plånboken

hittar du att du spenderar pengar utan att tänka när du betalar med ditt kort? Om du letar efter kan ett sätt att hjälpa ändra dina utgifter vanor denna enkla och lätta att göra projektet hjälpa.Cool dina utgifter ned och sätta några tankar till dina...

Programmera en Arduino på språng med din Android-telefon eller surfplatta

genom åren Android har blivit en formidabel mobil plattform som erbjuder en hel del funktioner som tidigare endast finns på datorer. Idag vill jag ge dig ett sätt att skriva, kompilera och ladda upp Arduino program på språng med en Android-enhet.Steg...