Jeep Hardtop hissahär är de material som jag brukade göra en enkel hissa för hardtop på min jeep.

allt från Lowes

4 20' väskor av rep - vara säker på att få stark nog rep att hålla vikten på din hardtop men inte för tjock.

5 remskivor

5 trä skruvkrokar (ledsen 2 inte finns i denna bild. Jag jobbar på att få en ny bild)

4 slips ner remmar (sorry detta inte finns i denna bild. Du kan se dem på en annan bild håller upp hardtop.

1 hand veva sjösättning (detta gör det värt det. Jag fick den på Lowes för $40 också inte i denna bild)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Jeep Hardtop hissa

Detta är både en DIY och demonstration video att göra en lift (eller hissa) ta bort och lagra din Jeep TJ (Wrangler) hårt toppen.Detta är ett mycket enkelt system som lätt kan göras med följande:1. bra, stark nylon eller poly rep2. 8 tunga remskivor2...

Gratis Jeep Cherokee BPEs

söker att lägga lite styrka och längd till din bakre chocker? Bar Pin eliminatorer (BPEs) kan vara för dig!Bakre chocker på Jeep Cherokees (verkliga cherokee, XJ, inte någon pansy grand cherokee eller frihet) säkras på toppen av en tillplattad bar me...

Ersätta den Krängningshämmare koppling på en Jeep Wrangler

guiden är för att ersätta Krängningshämmare kopplingen på en 2003 Jeep Wrangler TJ. Om du gör en hel del terrängförhållanden kommer kulled kontakterna på din Krängningshämmare länkar så småningom slits ut och bryta. Detta skulle hjälpa din dragkraft...

Jeep svans ljus rustning

Vill du göra något awesome till din jeep men du bara inte har pengar till en hiss kit eller ett takräcke? Du kan awesomeify din jeep med några söta bur i bakljus för mycket mindre och ge din jeep mer förtroende för en snabb tutorial. Kan göra det.Des...

Anpassade digital klocka från trä och Jeep VIC

jag trolling genom skroten i vanliga Jeep avsnittet ett tag tillbaka och jag kom över den Grand Cherokees. Jag såg att nästan alla av dem fortfarande hade fordonsinformation center visas fortfarande i dem. Jag sett på nätet att dessa skärmar visar ti...

Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / Jeep

Introduktion1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.Jag beslutade att bygga en elbil....

INNAN Power Wheels Barbie Jeep efter Batman Batmobile

detta är en omvandling av en liten tikes elektriska jeep till ett barns dåliga på benet Halloween Batmobile. Cruising och knep eller behandling i stil! Det fanns olika konstruktion meathods används. Ark skum, bra grejer skum, papper maché, gips gemen...

DIY remskiva strängen hiss

Denna hiss är i grunden bara en planka av trä, sträng (inte tråd), en vikt och en trissa.För att börja med, knyta du en kvadrat eller overhead knut i mitten av plankan av trä.Nästa, tråden strängen genom blocket.Nästa Använd en vikt som motsvarar den...

BARC Jeep - en XBOX kontrollerad Power Wheels

göra en power wheels jeep som kontrolleras av en XBOX-handkontrollen. Denna särskilda bygga använder Power Wheels® Jeep® orkan med Monster Traction™ men bör kunna användas i många olika typer av makt hjul med små justeringar.Jag ville göra detta proj...

Hur man korrekt utföra en "dubbel hiss"

Hej,Jag har sett en hel del människor utföra en dubbel hiss och lärs ut till människor dåligt. Jag ska visa dig hur du utför en riktig dubbel hiss som skulle vara den mest övertygande för publiken.För dem som inte vet vad är dubbla lift, detta är ett...

DIY RC/Arduino åkande jeep låg kostnad konvertering

Här är min snabb youtube video för detta projekt.I min tidigare Instructable byggde jag en RC tank (se här) med modet i en RC leksaksbil och en Arduino som hanterar styrsignaler för Tamiya spårade chassi. Sedan tänkte jag gå ett steg högre: RC en åka...

1999 Jeep Cherokee huva inlaga

I detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en diamant slitbanan hood inlaga bit för min Jeep XJ. Detta kommer att hjälpa dig att designa din egen.Jag gjorde detta på TechShop!http://www.Techshop.ws/Steg 1: förberedelse Fastställa några tjoc...

2000 Jeep Cherokee Headliner reparera

jag nyligen tröttnade på headliner i min Jeep röra mitt huvud under körning, så jag bestämde mig för att jag ska kunna reparera den. Jag gick till vår lokala tygaffär och beslutat om en mörk grå fleecetyg. Jag valde fleece eftersom det är tjock och t...

Hur man bygger en DIY RC Jeep med fjärrkontroll mini missile launcher och inbyggd HD kamera

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man bygger en fjärrkontroll RC Jeep med mini missillauncher. Alltid bära skyddsglasögon och göra experimentet utanför. De...

DIY: Hur man använder Polyfil att förbättra Soundbar Jeep Wrangler

Detta är en av de enklaste och billigaste ändringar du kan göra till din Jeep. För kan omkring $10 eller mindre och ungefär 10 minuter tid, du förbättra din Wranglers ljudsystem.Steg 1: Ta bort talaren rostenTalaren rosten håller högtalaren på plats,...

Apan klättrar ett träd & hiss Yo-Yo Trick - Luke Renner

apan klättrar ett träd aka apan klättrar en sträng & hiss Yo-Yo Trick - Luke Renner. Yo-Yo används i demonstrationen är en Duncan trollslända. Filmad av Sara Renner i nordvästra New Mexico februari 2012. Innehåller media element element i det offentl...

Spinning Push Lift: K'nex Ball maskin hiss

Detta är andra i en serie av 3 nya hissar på våra k'nex ball maskin omöjligt.Denna hiss är ganska liten, vilket gör det praktiskt för små utrymmen där du behöver för att bollen gå upp bara lite. Nu vet jag att du kanske tänker, "som ser ut en hel del...

Miata Hardtop rullande Rack att Stowes i bagageluckan

Vad är det gamla talesättet? Nöden är uppfinningarnas moder? Inte att jag skulle vara så djärv att ta åt sig äran för denna rullande rack design, men jag ändra det för att passa i min koffert. Så kanske var behovet mor till anpassning denna gång.Jag...

Hur tvillingar Byt olja i en Jeep

I detta Instructable visar vi dig hur tvillingar byta olja i en 94 Jeep Cherokee, tillsammans med alla frågor och roligt som kommer med en Jeep.En typisk 4.0L Jeep motor tar 5 kannor olja medan de äldre ta 6 kannor. Detta kan vara dyr om du går har ä...