Jeweled mosaik Faberge stil ägg, min Version -Hej- och tack för ditt besök min instructable om hur man mosaik en Faberge stil ägg.

Som ni kan se från min gruppfoton, gjort jag nyligen flera Faberge stil ägg som en mosaik utmaning projektet med vintage trasiga strass smycken, antika och vintage knappar vintage, målat glas, sötvattenspärlor, vintage glas Cabochoner och Kina pärlor på keramiska ägg.

Med den här posten ska jag fokusera på min rosa ägg från uppsättningen och visa hur de fokala smycken bitarna bidra till att beslutsamt färg och flödet av lappa. Jag har aldrig riktigt ett set idén i åtanke; Jag helt enkelt börja med smycken och gå vidare till Kina eller glas som fångar mitt öga. Som ni kan se i steg att följa har jag en enorm samling av smycken och Kina att välja mellan.

Detta rosa ägg är en favorit och i min personliga samling.

Se anteckningar i bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Världen-i-ett-ägget: Göra en Fabergé-stil hönan ägg

Hej.Sedan en lång tid jag vill lägga min egen Instructable, men visste inte vad jag ska skriva. Tills för några dagar sedan jag såg Faberge-stil ägg tävlingen post, och beslutat att lägga upp min egen.Allt du behöver är en höna ägg, några verktyg, ma...

Belysta färgade glas Faberge stil ägg - Full Instructable (uppdaterad!)

This is my egg. Det var delvis inspirerad av kröningen ägget och hoven ägg. Jag såg kröningen ägget som en del av en Faberge ställer ut att min mamma släpade mig till år sedan. Jag gick för att vara en god son inte tänker det skulle vara så intressan...

Min version av Huskers nerf papper armborst - föraren Slayve

detta är min version av Huskers nerf papper armborst. Jag kallar det Slayve föraren (anpassad stavning). Den har ett bestånd, en foregrip, färger och massor av ammunition lagringsutrymme. Om du vill ha en instructible fråga bara....

Min version av ett Paracord Jig

Jag fick nyligen intresserad i paracord objekt du kan skapa. Så många häftiga dem på denna webbplats kan du göra. Men det är mycket lättare när man har en klämma att hålla den. Du kan göra en eller köpa en. Jag tittade på de som du kan köpa och blev...

Min version av Geoff

att vara tre dagar före Halloween jag kunde få ett skelett billigt.För att klä honom använde jag Mardi Gras-pärlor, min mans Toy Story slips, och min sons sport pälsen och byxor.Jag använde pingpong bollar skära ner till storlek och målade ljusa blå...

Motaboi's Knex Intervention: min Version

Hej killar, detta är barrax här, ger dig min version av Motabois ingripande i en video...Det är killar och tjejer, här:Min version innehåller:en kortare fatenligt min mening den bästa Knex ACOG ännu...en crappy lager i stället för motabois stor, Sven...

Min Version av "The pålitliga" med interna

detta är min version av "The pålitlig" (R3) ursprungligen producerad av The Red Book av Westmarch. Jag måste säga att titeln matchar vapnet, med undantag för tidningen alltid faller. Så för att åtgärda detta, har jag lagt ett tidningen lås på de...

Min version av K' nex AK - 47. 2 Skjut mods! Mycket kraftfull!

Hello !Detta är min nya bössa: min version av AK - 47 (jag kallade det "AK - 48"...) med ett elastiskt system! Gun skjuter med slingshoot mekanism och det är mycket kraftfulla-Ammo: Röda kontakt-Små-Lätt att ladda om-Trigger riktigt braJag skapa...

Hur du skriver Forbes Fabergé-stil ägg tävlingen

briljant bejeweled påskägg av 1800-talet ryske konstnären Peter Carl Fabergé är ett kännetecken för veckningar teknik och hantverk. Forbes magazine"s slutet, bra publisher Malcolm Forbes var en ivrig samlare Fabergé, bygga en uppsättning ägg och kons...

Sol tratt spis (min version)

Hej alla,Tack för att kolla detta Instructable.Först måste jag ge kredit äras bör. Jag kan tillägga denna spis design är inte alls min uppfinning och är inte en ny teori.Professor Steven E Jones av BYU tror jag ursprungligen utformade och testade mod...

Öl och vin bigos (min version av den polska nationalrätten)

min version av den polska nationalrätten. Det finns många recept på denna traditionella kött och kål gryta och mine är ofta lagt till och ändrat men detta är min grundläggande recept. Detta recept inte kunde bli mycket enklare. Den svåraste biten är...

Cirkelsåg Rip Guide--min Version

Rip guider som den här finns på YouTube och i andra Instructables här. De är mycket praktiskt för exakta rippning av stora paneler och trimning saker som dörrar. Jag är även ett par ändringar, dock, att jag tror att läsarna kommer att finna mycket fö...

Firestarter (min version)

Hej,Det är min första instructable, hoppas du gillarLedsen för min engelska...Min version av firestarter, efter mycket forskning här, jag gör detta firestarter.Steg 1: att göra firestarter Material:Ägget boxgamla ljus (för snitt och smälta)sågspånstå...

FT faberge-stil ägg

hur man skapar en Faberge-ägg med hjälp av fischertechnik element!Jag spelar med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com). Under åren har jag byggt olika tema modeller med många sorters leksaker.Detta instructable...

MIN version av bågreaktorn

detta var inte menat att vara en kopia av Tony Stark. Jag ville ha min egen version. Den har 1 super ljusa lampa. Min mamma visste inte vad en LED var så hon fick mig de. Den har 3 reaktorer kombineras till en.-Devon...

Min version av en billigt bakgård wi-fi internet maträtt

detta är Dcrap's version av en Wi-Fi internet booster maträtt. Det hela började över öl när min granne Wolfie aka Santa sa något om hans hustrus internet. Detta fick mig att tänka om att bygga en booster maträtt.Så vi bestämde sig för att hitta delar...

Min version av en svävare

efter läsning om fem svävare instructables här och spendera åldrar övertygande min pappa att han illa behöver en lövblåsare, jag har byggt någon form av en blandning av vad jag tyckte i dessa projekt.På något sätt att göra ännu en svävare instructabl...

Ledade vingar - min version

här är några bilder från min erfarenhet att skapa Rakels ledade vingar @ dessa var för en gargoyle kostym, så har ändringar inriktad mot det specifika målet....

13W LED vakna upp ljus, min version

Jag introducerades till idén av "Blå LED ljuslåda av ewilhelm" och var mycket intresserad av. sovrummet i min förra lägenhet fått direkt solljus eftersom solen stiger, så jag brukade vakna mycket lätt på omkring 6 alla på min på, alltid..Jag äls...