Kid Crane ridning leksakdetta Instructable är för att bygga ett barn leksak kran. Jag kallar det en leksak, men det är verkligen en kraftig maskin för barn i alla åldrar. Jag designade denna kran för min son som på tiden var en kran fanatiker.

Kranen är byggd mestadels från trä och använder olika skruvar, mutter, muttrar, caster hjul och en mängd andra delar.

Jag ska försöka ge så mycket information som möjligt så du kan bygga något liknande. Tro mig att dina barn kommer att älska det här. Det kan ta lite tid att bygga, men resultaten är värt det. Vad ska du göra med din fritid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kid's Knex leksak samling!

jag gjorde knex leksaker för små barn. Jag gjorde en enhjuling, bil, flygplan och motorcykel. Bilen är aerodynamisk. Och motorcykeln är bara en rolig leksak för att leka med, och den inte använder mycket bitar. Planet är förmodligen den svåraste att...

Crane spelet väckelse! Med Arduino.

Hej! Jag är Noboyu.Jag går ofta till spelhall i Japan. Jag gillar Crane spel maskin i synnerhet.En dag... Jag fick en del av Crane spel leksak i en skräp butik, det var bara kasta bort som osålda sopor.Och det var i början av att göra kran spelet sjä...

Epoxi kylskåpsmagneter

jag använda epoxy för en massa olika saker. Jag har fixat vår uppfällbara papperskorgen kan liksom våra skidsteer med den. När jag har extra epoxi efter ett projekt jag gör en kvadrat eller sfär eller oavsett form ur den. Nu gör jag dessa former till...

Kids Ice båt gjord av is! Eco-Friendly & gratis! Roliga barn leksak!

Idag min helt underbart sex år gamla son kom till mig och sa att han var uttråkad och ville gå tillbaka till skolan. (Det är juluppehållet för nästan en vecka!) Detta både chockade mig och gjorde mig lite ledsen. Jag måste ha fått njuta sig företaget...

Kid's Toolbox: bra för toting leksaker och verktyg

Varje junior snickare behöver en robust verktygslåda för hans eller hennes "arbeta saker." Detta lätt att montera toolbox-projektet är perfekt för toting leksaker och favorit verktyg.Vad du behöver för detta projekt:Verktyg & utrustningGerin...

Kids' leksak xylofon

min fru och jag väntar, så jag gör några leksaker. Visst, du kan köpa bra leksaker enkelt och billigt, men hemmagjord sådana, särskilt trä dem, har mycket trevligare känsla och mer menande. Och förutom de är bara kul att göra.Vi köpte en cheapo trä x...

Gör gummiband drivs koks cap leksak Kids projektet

Med hjälp av kapsyler kan du göra en två wheeler leksakKrav:två kapsylergummibandgipspappertand picsliten trådSteg 1: Att göra hål på kapsyler Med hjälp av hammare och spik göra hål på två kapsyler på centerSteg 2: Papper del ta papper och med hjälp...

DIY Cunstruction Crane leksak

Detta är ett litet projekt som kom att tänka efter att göra vissa mobiler för vissa väns barn. De små pojkarna växer upp och det var mycket meningsfullt att skapa något mer komplex och njutbar. Jag skulle också vilja göra något för mina egna barn i f...

Hur man virka en leksak Ralph (spy Kids)

näve virka en oval form bollenSteg 1: Benen Göra 6 kedjor med en boll i slutetSteg 2: Huvud och hals Ta ett grönt garn och ad hals 2 del och göra ett huvud av silver eller grå tyg och lägga till gröna ögon och några vingar (valfritt)...

KidWash 2: PVC Sprinkler vatten leksak

kul leksak med mister jets hjälper barnen slå värmen.Detta projekt har en stor skuld i den ursprungliga KidWash instructable av diskontinuitet. När jag såg det visste jag genast det skulle på listan "måste bygga" för sommaren. En bra kombination...

Göra din OP-1 till en leksak

OP-1 är en kraftfull synth och sampler. Det är också små och så välbyggd att barnen kan säkert spela med det, mosa knapparna och ha skitkul. En favorit spel bland OP-1 föräldrar är att prova barn sjunger, skär provet i bitar, pitch shift det hela nyc...

SquawkBox - en algoritmisk beat box med en leksak diktafon

detta instructable handlar om att göra en beatbox - men en som gör saker lite annorlunda. Det handlar också om återanvända befintliga leksak teknik för att göra det hända. För att utveckla en kontrollerbar ljud-motorn, väljer jag att "krets böj"...

Kid-storlek byggsats från PVC-rör

göra en kid-sized byggsats från PVC-rör och rördelar! Behöver du (vuxen) är styckat i röret och sedan slår över till barnen. (Yngre barn kommer att behöva lite hjälp.) Barnen kommer att kunna bygga ramen för lekstugor, tunnlar etc. Kasta en plåt elle...

Måla om ett barn leksak

Det finns en hel del barn leksaker som outlast deras ägarens intresse. Några kommer att föras vidare från unge till kid och fortfarande vara redo för mer. Det enda problemet är att deras utseende kan blekna och bli mindre tilltalande. Med en färsk fä...

Skate Park för din leksak skateboard

göra din egen leksak skateboardpark med kvartalet och halfpipe och massor av ställen att slipa.Du behöverEn god stark kartong bricka, normalt används för frukt eller veg. vår kom från ett stort snabbköp.Skrota lådor och kort.Två lika stora rutor är a...

Låga $ offroad/last cykel trailer konvertering från kid trailer

med lite ansträngning kan du göra en tålig och relativt lätt last Cykelkärra, från en befintlig kid vagn, som kasseras eftersom tyget är vittrat eller förstörs. Detta är lätt att hitta i skrotningsanläggningarna, genom 2: a hand-affärer, loppisar och...

BBC Micro: bit kontrollerad Crane

I detta steg för steg guide tar vi dig igenom skräddarsy en leksak kran så att det kan kontrolleras med BBC micro: lite, med Kitronik Motor förare ombord för BBC micro: bit och den BBC micro: lite inbyggd accelerometer upptäcka tilt och vända motione...

BBC micro: bit kontrollerade Crane

I detta steg för steg guide tar vi dig igenom skräddarsy en leksak kran så att det kan kontrolleras med BBC micro: lite, med Kitronik Motor förare ombord för BBC micro: bit och den BBC micro: lite inbyggd accelerometer upptäcka tilt och vända motione...

3D popkonst leksaker styrelse - (';'

Det är lätt, återvunnet, rolig och ser cool.Jag hade en hel del leksaker kipped hemma. Coca-cola styrelser jag hittade i skräp på gatan.Bilder, jag har en samling av vykort och affischer av berömda konstnärer somMonet, Velasquez, Klimt osv...Vissa le...