Knex mag matad granatkastare



Hej alla! Jag verkligen inte bidra till den ' ibles gemenskapen, så jag tänkte jag skulle göra min första bössa. Så presentera jag dig knex mag matad, bult åtgärd granatkastare. Lager och delar av handtaget är från Dr Richtofen.
Proffsen
-5 runda gravitation matad magazine
-bra utbud beroende på gummiband. Jag fick upp till 60 fot.
-snabb rof för granatkastare
-Bullet faktiskt exploderar vid landning, vilket gör det en faktisk granat
Nackdelar
-lager del är bräcklig
-inte bästa utlösaren

Så ska jag se instruktioner för detta? Lämna gärna kommentarer nedan. Tack

Relaterade Ämnen

Knex 9-LRMS prototyp (9 lager flyttbara Mag matad Shotgun)

Hej kompisar och iblers = D jag presentera en 9 lager mag matad som har en re... OH just läst statistik lol.Fördelar:KraftfullBra sträcker sig 20-30 ftFlyttbara MagSkjuter 3 projektilar på en gångSer bra utMycket hög ROFMag fed-Nackdelar:Kort variera...

Knex Mag Release Mechanism (build)

Detta visar dig hur man bygger Knex Mag Release mekanism. När sätta mag i mekanismen, kontrollera att du har delen av den gröna kontakten som sticker ut ansikte spaken. Här kan se lite annorlunda än den ursprungliga, som är eftersom jag här är V2 av...

Knex mag release mekanism (V1)

Detta är min knex mag release mekanism som har en låsning funktion för att se till att mag inte faller när skakas. Detta kan ändras för att fungera med skytte knex kanoner.EDIT: byggande kan hittas här...

* NEW * AUTO lastare KNEX MAG

detta är min helt nya och ursprungliga knex mag. Jag gjorde det eftersom det tar evigheter att ladda en pistol även är mag är flyttbara. Utan denna nya tidning skulle du fortfarande behöva sätta den ammo pusher i och sortera ut det elastiska bandet,...

Dubbel Barreled Mag matad Knex pistol.

Hej alla detta är min nya bössa njuta.proffsendubbla pipamag matassmidig fatnya fat designnackdelarchunkyibland fastnar30 fot utbud...

Knex China Lake granatkastare postat

Hej och Välkommen till min bokförda Kina lake replika!KrediterShadowninja31---> jag använde hans internalsKnexguy---> hans lagerLåt oss gå vidare till för- och nackdelar.Proffsen- (! IMO!) Ser bra ut.-Arbetar pumpen (men har ingen funktion.)-Extra d...

Knex Mag koncept

Steg 1: SidovySteg 2: OvanifrånSteg 3: FramifrånSteg 4:Hej! Detta är min första instructable. Detta mag kan användas för en lång rad sniper eller en shot pistol. Det tar blå stavar. Jag kommer snart att komma ut med en pistol som använder detta mag o...

Knex Mag Fed hagelgevär 2

bränder 3 grå anslutningar i taget från 3 tidningar.Använder inga trasiga delar.VIDEO1-3: MFS24: Knexfreek's MFS5-7: min ursprungliga ritningar.Steg 1: hantera 1: bygga tre av dessa.2: bygga detta.3: samla dessa.4: bifoga som visas.Steg 2: Shell 1: b...

Knex Mag Fed hagelgevär egentligen upp av Oblivitus

Detta är min första INSTRUCTABLE så vara trevligt!Denna pistol är en trippel mag utfodras hagelgevär pistol. Det bränder sina rundor samtidigt i Blaster av tre. Oblivitus kom upp med idén till denna pistol. :Fördelar:Tidningen matas bränder 3 i taget...

Knex Mag-Fed Shotgun

en del effektiva k'nex shotgun med en avtagbar grå-connector mag. Det använder ett nytt system för mag. De sista 4 bilderna är v2 med en dålig varbygeln och en förkortad mag.Fördelar:HagelgevärFlyttbara magSanna triggerNackdelar:Använder tejpAnvänder...

Nytt Knex Mag koncept

Hej stötarna,Det har varit ett bra tag! Jag var bara skruva runt och försökte komma på något nytt. Detta är vad jag fick, det är en toppmatad mag som skjuter vad är i huvudsak musköt bollar (svart caps fäst med en grön stav). Jag gjorde detta ca 6 må...

KIC Entry: Jollex - Mag matad slangbella pistol

så detta är min post för KIC, hade lite hjälp från Dunkis, mestadels bara råd. Hur som helst är det en pistol med en slangbella och båge men det är också magfed. Båge och sånt inte är helt fyllt ut orsaken jag hade inte mycket tid men ja, här är det....

Favorit knex vapen 2009

Hej, jag är Mr Muggle och jag skulle vilja göra ett urval av favorit knex Kanonerna på 2009Jag har gjort ett urval redan av kanoner som nådde över 4 *. Jag vet inte om jag lagt dem alla så berätta för mig om jag glömde en. jag skulle vilja be er att...

KNEX M110 dess postat

detta är min m110 sniper gevär!DESS POSTAT DESS BOKFÖRDA DESS POSTAT DESS BOKFÖRDA DESS POSTAT DESS BOKFÖRDA DESS POSTAT DESS BOKFÖRDA DESS POSTAT DESS BOKFÖRDAJag gillar det eftersom detser ut som en m110bra att användabra mag är så cool och mycket...

K'nex semi-auto bälte-Fed gevär

(Läs allt)Tja, efter två veckor av hårt arbete och misslyckanden... är här min semi-auto K'nex pistol. Detta system av semi-auto har aldrig tidigare använts, eftersom de flesta semi-Autos på denna webbplats är hammare åtgärder. Denna version av semi-...

K'nex tidskrift/serie innehavaren

detta är en knex mag innehavaren ja jag har club penguinoch mitt namn är Nomnom12Njut!Steg 1: delar du behöver3 grå kontakter2 röda kontakterna2 gröna anslutningsdon2 vita anslutningar2 orange anslutningar2 gula spön1 röd stav1 blå rodSteg 2: botten...

Birgitta (Sharir1701 är fantastiskt Bullpup gevär)

YAY!!! Detta är min tionde ' kompatibel!REDIGERA: YAY!!! den fantastiska nya tidskriften är ute. denna nya tidning har en inre mag pusher, att helt eliminera ack så irriterande lång stav stack ut botten (yttre mag pusher). också, till skillnad från d...

Den grundläggande skott vapen (BSW) + Mods

först av allt vill jag tacka TheDunkis för denna idé.I grund och botten här pistolen använder en slagstiftet som är som en laddning handtag och band är fäst på framsidan. Detta innebär mer realism. Den gula kontakten på framsidan av PIN-koden innebär...

K-1: Fullt/Semi Auto K'nex konceptet pistol

under de närmaste månaderna kommer jag att presentera en serie nya och oanvända begrepp i hopp om att gemenskapen kanske kan se något som de kan använda i dessa vapen, även om det bara vara hammaren jag använde i denna pistol. Det finns hundratals av...