Konvertera Nintendo Joystick till USB-nav

jag hittade gamla nintendo joystick på mitt garage och jag väljer att konvertera till USB-hubb.

Se till att du prenumerera på min YOUTUBE-kanal för mer awesome videor från macobt projekt!

Prenumerera på min youtube-kanal:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobt

Min blogg:http://macoprojects.blogspot.com

Facebook:https://www.facebook.com/pages/Maco-projects/460101797400258

Relaterade Ämnen

Ultimata klassiska spelkonsol Joystick till USB-Adapter

Denna artikel beskriver hur du använder en Arduino Leonardo eller Arduino Micro göra upp till tre klassiska konsolen joysticks (e.g. Atari 2600, ColecoVision och möjligen andra) tillgänglig till en modern dator (e.g. Fönstren PC, Mac eller Linux). De...

Förvandla en gammal NES controller till en allt-i-ett USB-nav, minneskort och bärbara emulering station

det finns flera instruktioner guider för att förvandla gamla NES styrenheter till USB-nav eller blixt minne nyckel, och även några för att göra en plug-and-play emulator gadget. Som sådan, påstår jag inte originalitet för någon av komponenterna i det...

Konvertera en batteridriven LED lampa till USB-ström.

Hälsningar,Mitt skrivbord på jobbet har en kaninbur på den med en motsatt fönster, och efter en telefon system förändring vi förlorade bakgrundsbelyst LCD-paneler på våra telefoner. Eftersom min telefon är placerad under min kaninbur och jag brydde m...

Konvertera en PAPR Respirator till USB Power

Det finns många aktiviteter där en bör bära en respirator men en inte eftersom de är obekväma, varm och gör dina skyddsglasögon dimma upp.En Powered luft-rening Respirator (PAPR) kombinerar förseglade ansiktsskydd med en batteridriven fläkt som drive...

Fedtro Vacuum Tube testare till USB-konvertering

Tja, jag i princip tog testare och bort batteriet distanserna ut som var föråldratPå grund av batteriet som var något mindre av en 5: e av den. Sedan tog jag en gammal telefon usb och usb adapter laddare och klippt mikro-USB-anslutningen ut utsätta i...

Hur konvertera en fläkt till USB

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan konvertera en gammal fläkt för en pc till USB-ström.Steg 1: Material som behövs För detta projekt behöver du:En pc-fläktsaxen USB-kabel (ingen spelar roll vad slutet av kabeln är så länge som ena än...

RC sändare till USB-spelkontroll med Arduino

Varför ska jag göra detta?När det gäller att flyga RC flygplan med hjälp av en simulator kan vara ett bra sätt att finslipa dina färdigheter under lågsäsongen eller ens förbereda för din första flygning. Den stora nackdelen att med hjälp av simulator...

Hur du ansluter din Nintendo Wii till internet.

Ansluta ett Nintendo Wii till Internet med en trådlös anslutning:Slå på din Nintendo Wii. Gå sedan till inställningsmenyn.Nästa välja vänsterpilen för att bläddra över till fler alternativ. Välj sedan "Internet" i listan och "Anslutningsins...

PC ratt med pedaler. Aktivera Joystick till PC Gaming rullar

Spela spel är roligt, arkad, äventyr, rpg, racing och många fler. Spela racingspel är roligare än något spel. Men, spelar spel med tangentbord, mus och joystick är Super tråkig. :(För att lösa detta problem, jag gör PC gaming ratt med pedaler. :)PC r...

Kör mini PCI-e 3G-kort med USB - mini PCI-e till USB - enklaste sättet

här jag kommer att dela min experiment (kväll) för att konvertera MINI PCIe-kort för att kunna köra med USB-portSÅ LÅT OSS BÖRJAVad du behöver:Mini-PCI-e-kort - (alternativet GMT380 med GPS-funktion) är jag inte prova en annan typ / varumärke kort än...

"Monster" USB-nav

Jag tänkte bara på detta medan readind en annan instructable av svampen amungus om hur man gör ett USB-nav Monster. <-(link to it)Medan jag läste det, lät det som en bra idé på gång att sätta min 4-portars USB-hubb till ett monster kan, och klä upp,...

Klassiska joysticken till USB adapter

Om du växte upp i tidiga 1980-talet och var in i TV-spel, hade du förmodligen en Atari 2600, ColecoVision eller liknande spel konsolen. Styrenheter eller joysticks för de olika systemen hade en distinkt känsla som är annorlunda än dagens spelkonsoler...

Konvertera en mountainbike till en enda hastighet cykel.

jag har nyligen fått min cykel tas isär och resprayed.Jag försöker att lära sig mer om cykel mekaniker som jag sätta ihop det, med hjälp av min cykel mekaniker beau.Jag fick aldrig med redskap på cykeln innan respray, så jag har beslutat att vända cy...

Hur man bygger en krets som omvandlar växelström från en cykel dynamo till USB-standard

vad: jag kommer att visa dig hur man bygger en krets som omvandlar växelström från en cykel dynamo till USB-standarden för charing USB-enheter.Vad kommer inte att omfattas: Fästa och använder en cykel dynamo, detaljerad fina detaljer i lödning, infor...

VGA till USB-ström!

Ok, så efter några år och vissa data återvinning, fann jag den ursprungliga artikeln, bara inte alla bilder.Njut av återanvänt.Detta INSTRUCTABLE kom till på grund av den nya flugan för NETBOOKS.Dessa små bärbara datorer har bara 3 eller mindre USB-p...

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hembakade

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hemlagadMaterial:LED lampa 7 x 3 Watt LED super ljus med power supply 220 v AC-25 v DCTa bort strömförsörjningen (AC adapter)Konvertera LED serien till parallell kretsar och ta bort...

Konvertera en frysbox till kegerator eller fermenteren för $20

så finns det ett par andra instructables redan om att konvertera en frysbox till en kegerator (aka keezer), men de flesta av dem använder dyra PnP Temperaturregulatorer. Om du är villig att få händerna lite smutsig, billiga styrenheter att hardwire i...

Konvertera End tabell till kaninbur

Disclaimer: detta projekt kräver byggare att få grundläggande handverktyget och kraften verktyg färdigheter. Författaren till denna instrucatable ansvarar inte för eventuella injuriy till viewer eller skador på deras projekt.Min fru vill köpa en kani...

Lägga till en Joystick till Raspberry Pi

Joysticks är riktigt roliga att använda. De är också mycket mer intuitivt än andra inmatningsenheter. Lägga till en joystick till din Raspberry Pi öppnar många nya dörrar. Du kan nu använda Raspberry Pi och joystick styr en robot, en kamera, spela sp...