Laser skär låda med fanér ändlösa Knut inlagahär är en låda med en inläggning görs helt på en laserskärare. Den programvara som används var öppen källkod Inkscape, med en plugin för att generera flikar rutan.

Rutan sig gjordes från 1/4 valnöt plywood inlägget var pappersklädd lönn fanér.

Ändlösa knuten är en traditionell design som används över flera kulturer.

Jag gjorde det en Techshop: http://www.techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY trä solglasögon med faner

I mitt tidigare inlägg förklara jag hur jag gjorde ett par glasögon med CNC.Denna gång ska jag visa dig hur du kan nå dem utan någon speciell utrustning, men endast med verktyg varje dag.Här är vad du behöver:Ark av fanérPVA lim för träSticksågManuel...

Wood Laptop Stand för skrivbordet med Fans och sånt

Tanken är att använda en kommersiell laptop stand med fans, för att bygga (lätt-sätt) en exklusiv stå för särskilda behov, som placerar med rätta främre datorn.Steg 1: Behöver vi... Stativ med Fan(s)Wood blad (12 x 32 tum) (30 x 80 cm)MåttbandSnickar...

Extremt enkel laser larm circuit - en handledning med hjälp av endast fyra komponenter!

Hej alla!Edit: Vi har nu en laser tripwire kickstarter kampanj! Kolla här:Laser Tripwire Kickstarter kampanj!Tidigare, har jag gjort flera laser- och ljussensor tutorials som var op-amp (operationsförstärkare) baserade. Jag har alltid varit förtjust...

Laser-assisted takedown blåspistol med bipod

Hej alla,I detta instructable, vi kommer att göra en blåspistol med alla tillbehör som jag kunde tänka på. Denna blåspistol är stabil, korrekt och mobil så jag anser mina mål nås. Detta är min senaste veckan slut projekt och jag hoppas du tycker om a...

Laser skär akryl Rose med Etsat Base

Hej alla, jag gjorde en akryl rosa display stycke för en nära anhörig. Jag hade turen att ha tillgång till en Epilog laserskärare på gång. Om jag skulle vinna en Epilog Zing 16 Laser, skulle jag starta ett litet företag att göra skulpturer, smycken o...

Laser skär låda med "inlay" mönster.

Jag älskar att göra lådor med laserskärare. Laserskärare gör skära box delar enkel och exakt. Genom att minska en rad flikar och platser längs kanten, passar bitarna ihop så bra du inte behöver nästan lim för att hålla dem samman.Också, genom att utn...

Laser skär gear clock - med ChronoDot!

i sommar, min hackerspace LVL1 (i Louisville, Ky) fick en awesome laser cutter http://fslaser.com/40w-deluxe-hobby-laser-engraver-and-cutter. LVL1 är en awesome av kreativa folk som gillar att bygga saker. Du kan alltid kolla in vad vi håller på med...

Laser skär inhägnad med levande gångjärn locket

detta instructable visar hur jag gjorde en laserskurna låda med en böjd lock att hysa en trådlös sensor nod. Jag gjorde det på Techshop SF. Noden mäter temperaturen och förmedlar sina mätningar till en central logger så att jag kan rita grafer från d...

Glödande laser skär hänge med magnetiska batterihållaren

Efter att ha provat ut olika mönster under de senaste månaderna (kolla in min andra Instructables), kom jag äntligen fram med denna. Inspirerad av instructable ledde örhänget, slutade jag upp med hjälp av magneter att hålla ett mynt-cellsbatteri och...

Arbetar med en Laser på tyg

Eftersom en laser kan arbeta med en mycket liten andel av makt, kan du skapa några häftiga effekter på inte bara läder, men tyger av alla slag. Att få en grundläggande förståelse av tekniker för detta har du anpassa kläder och skapa unika bitar på no...

Burl faner end tabell med CNC router och vakuum påse system

här är en slut bord byggt från butik klass 3/4 tum plywood. Alla ytor är täckta med fanér. Jag använde en kombination av eucalyptus burl och primavera solid fanér för detta projekt.Projektet var ett prov på min vakuumpump och uppsamlingssystem att ja...

Woodblock utskrift med laser cutter

om, som jag, du tror traditionella grafik är awesome men har inte den manuell skicklighet att mejsla ut fina kanaler i trä, en laser gravör ger en praktiskt genväg. Här är processen.Steg 1: Skapa din fil. Till att börja med, du vill ha en fil som är...

Med Zen Toolworks CNC med Laser gravör

Detta Instructable från Zen Toolworks kommer att omfatta hur du använder din Zen Toolworks CNC-maskin med en laser gravör kit från Jtech Photonics.Utrustning som behövs:Zen Toolworks CNC-maskin. Våra kompletta satser finns på vår hemsidaJtech fotonik...

Med en Jigg för en Laser för att justera graverade objekt

i en tidigare instructable--jag visade hur man gör Laser graverad Trader Joes maränger jag var ett offer för min egen framgång!Min systerdotter ville ha fler av dem och jag var fast vilket gör dem en i taget.Detta var en stor smärta i baken. Jag vill...

Laser resa tråd säkerhetssystem med kombinationslås och episka Siren!

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Min laser resa-wire säkerhetssystemet använder en programmerbar kombinationslås som agerar för att beväpna och avväpna systemet, samt för mikroprocessorn ange om någon har gått in i en felaktig kod (manipuler...

Moire LASER effekt med en handgjord laser

här nedan är en fångst av denna effekt, ibland effekten dart på väggen 90degrees från skärmen. Det är mycket imponerande!. Det har inte och kan inte komma tillbaka på mig från medan du tittar på, det är säkert att göra detta även om jag skulle rekomm...

Laser skär spöklika lykta med Emblaser

Detta är något jag ursprungligen utformades som en Halloween dekoration att hänga på min veranda när trick och behandlare kommer runt. Det tog en liten bit av försök och misstag att få designen att titta hur jag ville, men jag är ganska nöjd med slut...

DIY-Laser skär klockan

Vi behövde en klocka för MakerSpace, så naturligtvis gjorde vi en!Steg 1: Verktyg & material som behövsMaterial:1/4" bambu Plywood (du kan använda någon plywood, MDF, OSB, akryl, etc)Mini quartz klocka rörelse 1/4" axel (axel storlek ska mat...

CO2 Laser vatten Chiller

CO2 Laser vatten ChillerCO2 Laser rör kyls genom att köra eller pumpa vatten genom röret. Det är nödvändigt att förlänga livslängden på röret som annars skulle överhettas och snabbt förlorar makt och så småningom misslyckas att fungera. Dyra vatten k...