LEGO himmel pirat jolle.Här är min himmel pirat jolle med lös försäljning. Detta tog ca en timme att komma med och gjorda av en blandad kompott av delar som vi köpte från en välgörenhet butik för vår dotter.

Lego City båten och några bitar av en Lego polis helikopter jag inte kunde berätta vad andra Lego kit resten av delarna kom från.

Relaterade Ämnen

LEGO Foxy pirat

Cool, är inte det?Steg 1: Det är en blandning av Lego kan du få i Bionicles och regelbundna Legos. Och jag vet att det inte är en exakt kopia av Foxy pirat, men det är nästan det. Lämna gärna en kommentar om det....

Pirate Fort, fartyg och öde ön

kom jag ihåg när jag var liten och LEGO hade pirate set som var så cool! Jag har inte sett en pirat som i lång tid och min lilla pojke verkligen älskar pirater, så vi gjorde våra egna pirat saker.Steg 1: fartyg Huvuddäck gungor öppna till briggen och...

LEGO mangla

detta är den leksak versionen av LEGO Foxy pirat. (Jag vet att det inte är så bra, men bär med mig.)Steg 1: Kroppen. jag började med en enkel LEGO kroppsdel, och lagt till "sladdar" till kroppen.Steg 2: Head(s) Sedan jag la en silver chef för an...

Steampunk Halloween Costumes

Jag var pank i år och cyklade genom min gamla dräkter och tog några bilder medan de var han rutan. Min partner och jag gick ut i år i våra dräkter som vi gjort under sommaren. Lyckligtvis är de varmt nog för snö. Jag tog några bilder av jetpacks och...

Fånga essensen av en Lego Pirate Island

det finns många saker om en pirat ö som gör det en pirat ö. Detta kan omfatta 1. Tjock vegetation 2. skeppsvrak 3. Kranier och skelett 4. Treasure.Steg 1: Tjock Vegetation Vad vore en ö utan dess tjocka vegetationen? Gå grönt kommer att lägga till fä...

Pirat LEGO Man kostym

Awesome pirat LEGO Man kostym! Barn och vuxna älskade det!!...

LEGO Man kostym!

Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre mån...

Lego Octopus LED Light

I detta Instructable lär vi dig att ta en ordinarie Lego bläckfisk och göra det häftigt med glödande LED lampor. Detta är ett relativt lätt projekt men några verktyg är inblandade. Vi kommer att vara lödning och med hjälp av en Dremel att bortse från...

¡Disfraz de hombre LEGO!

Jugar con LEGOs es un pasatiempo para muchos y mig decidí en hacer mi propia disfraz de tamaño real de este mini hombre utseende. Cuando se mig ocurrió esta idé, decidí hacer dos, uno para mí y otro para un amigo, así que empecé en trabajar con tres...

Utbytbara Lego halsband

så jag var perusing genom lego instructables på denna här fina webbplats, och jag märkte några som hänför sig till skapandet av lego halsband. Jag tyckte detta en lysande idé men efter ytterligare undersökning, jag märkte att de inblandade borrning g...

LEGO skrivbord bokhylla

Mitt skrivbord är oftast rörigt som de flesta skrivbord är, böcker, bärbara datorer och alla möjliga små saker börjar hopa sig och allt blir en enda röra, speciellt när du behöver allt som är på botten av högen.Jag har inte utrymme för en bokhylla nä...

Stor Collaborative Lego visar

I detta Instructable skall jag gå igenom stegen i att skapastor collaborative Lego visar. Varför collaborative visar? Väl de flesta enkla har inte tillräckligt Lego att göra jätte visar. Dessutom är det extra kul att se vad andra människor kommer med...

LEGO Star Wars Animation II

detta är den andra Lego animation jag har gjort, och är en uppföljare, och andra av förhoppningsvis en trilogi som jag kan fylla i de närmaste veckorna. Denna animation används en stor del av funktioner som används i den första animation, som kan nås...

Pirate Ship smycken stå

någon gång förra året när jag började min trä butik, en av mina vänner beställt en skräddarsydda och unika smycken fält att hålla hennes smycken i, speciellt något som såg ut som ett piratskepp, så jag byggde detta! Ringar och armband kan gå på Maste...

Ghost pirat

detta är det slutliga resultatet av min ritning. Det skapade jag allt på min Android tablet med Sketchbook PRO och Wacom Bamboo stylus.Jag gjorde också en bild på min tablet med färdiga ritning i sketchbook och bild av mitt sparade arbete eftersom ja...

Hur man gör: Lego nyckelring + mer

Hej alla,Jag har varit upptagen de senaste två dagar med min lego projekt, mitt mål var att göra gamla lego repurposed och används i det dagliga livet och att bli slitna och:) Detta är en instructable på processen att göra din egen lego nyckel-kedjan...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

LEGO piedestal klockan

enkelt litet projekt, hade en rese väckarklocka som sitter på min arbetsbänk och ständigt skulle flytta sådan för bästa visning.Tanken slog mig att sätta klockan på ett slags skivspelare och min någonsin-handy låda med Legos förutsatt lösningen.Åtta...