Leopardmönster på läder.Jag får en massa människor ber om ovanliga läder mönster. Detta var en av dem så jag tänkte jag skulle ladda upp en snabb tutorial på hur jag skapade det så andra kan använda idéer för att skapa egna mönster.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder fodral för Leatherman Wave® och ficklampa med gratis mönster

Detta Instructable visar dig hur man gör en läder pouch för ett Leatherman Wave® mångsidigt verktyg med en ficklampa hållare, ur ett enda stycke av läder. Jag tycker att både verktygen är avgörande om jag är på jobbet, i min butik eller i piney skoge...

Bleach Spritz kläder

förnya min alltför kort kärleksaffär med blekning mina egna mönster till kläderSteg 1: Vad det är Detta är ett riktigt enkelt sätt att sätta text eller andra mönster på en T-Shirt. Det tar ca 1 minut, när du har allt material. I grund och botten jag...

Hur man gör en Fallout 4 kostym - läder kuter in (utan axeln väktare)

Jag gör detta Instructable att Tandy läder konkurrera, rösta om du gillar den.Detta kommer att bli en retrospektiv Instructable på det läder som jag gjort för en vän till cosplay på PAX AUS för upp kommande spelet; Fallout 4, den bälte som redan gjor...

DIY läder bläckfisk pirat öga lapp Mask

är det en vecka tills Halloween och min son hade fortfarande inte plockat sin kostym.Jag var tvungen att vrida sin arrrrrrrrrrm men jag fick honom att vara en pirat. Min son är ganska karaktär så inte bara några gamla öga lapp skulle göra.Så octopus...

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

Glasögon läderfodral med fjäder

Enkla men mycket trevlig glasögon fall eller en hållare för din pennor eller borstar eller ens stämpling verktyg!Fjädern är inte svårt att tälja och läder är svårt nog för fjäder att pågå så länge ärendet själv gör.Här är liten och gjorda för små gla...

Fancy läder (fjäder) örhängen

Handgjorda läder örhängen är söta och fina. Du kan göra örhängen i olika färg läder skrot med olika mönster. Jag älskar fjäder örhängen så jag gjorde ett par läder fjäder örhänge och några enkla fina örhängen. För att göra dessa vackra örhängen, komm...

Läder draken Mask del I - Design och skärning

Hej! I detta Instructable vill jag visa dig stegen för att skapa en hybrid läder/worbla mask. Jag kommer att särskilt visar en stiliserad drake, men de grundläggande stegen kommer att hålla sant för någon design du väljer att göra. Innan jag går in s...

Anpassade läder korsett

Efter scowering på internet för att få hjälp att göra en monterat läder korsett och komma med zilch, jag var tvungen att gå på lt med bara min egen kreativitet och envishet.Jag lärde mig mycket på vägen och jag kommer att dela vad jag lärt mig med er...

Läder sidoskydd för solglasögon

Ett par decennier sedan jag red en motorcykel som min primära transport. I julklapp ett år fick min syster mig ett par Bausch och Lombe solglasögon liknar RayBans visas i bilden. Jag älskade dessa solglasögon och Red hela sydöstra USA bär dem. Efters...

Slipsar av läder

Handgjorda, personlig slipsar är ett bra tillbehör och en fantastisk gåva. Traditionella tyg band är lite komplicerat att göra, men denna DIY läder version är lätt, anpassningsbara och kräver ingen sömnad! Jag gjorde dessa två band i ca 6 timmar, och...

Läder kinesiska Checker Board

Detta Instructables visar dig hur du gör din egen, unika läder kinesiska Checker Board!Jag lärt mig konsten att läder tooling från min morfar: en mästare som gjorde sadlar, väskor, hölster... han var en äkta cowboy. Jag ge honom beröm för min kärlek...

Läder och El Wire Sci-Fi huvudbonad

När jag började göra denna huvudbonad sa en massa människor det påminde dem om HR Giger. Nu, jag har alltid varit ganska rädd för utlänningar, jag gillar inte skräckfilmer, och jag anser Alien med stort A vara den mest skrämmande varelse någonsin tro...

Läder Clockwork korsett

ett tag tillbaka, jag gjorde en instructable för en utrustas läder patch, lämplig som en insats för en läder korsett.Tja, jag slutligen slutade den korsetten, och tänkte att jag skulle dela foton!Jag började med ett tunt korsett mönster gjorde jag et...

Hur till lapp dina kläder

göra din kläder funkier och mer funktionell med denna enkla metod för att göra och sy ner snabbt stryka på lappar.Jag brukar ha mina kläder tills de börjar att falla sönder, och när jag har fått en tröja eller ett par byxor som är bruten i och perfek...

Gör ett mönster och sy en huva väst

detta instructable visar dig hur man gör ett mönster från din favorit bit av kläder, och sedan göra en utan att du behöver rippa alla sömmar.Detta projekt kan enkelt genomföras på en dag om du är väl förtrogen med din symaskin. Om du är ny till sömna...

Spaulder-stil nitade läder pansar halsband

Jag hade några tjocka svart läder och ville göra något av det, men jag var inte säker på vad att göra, så tänkte jag på pansar och när jag tittade mer in i det, beslöt jag att göra denna coola halsband sak.För att göra detta, behöver du:Läder (min va...

Läder armband med sten Cabochon

Detta är ett projekt som är roliga och ser bra ut.Steg 1: Komma med en design runt stenen du köpt eller gjort.Steg 2: Skriv ut ett par kopior av ritningen.Mönstret kommer att vara kraftigare om tryckt på tjockt papper i stället för papper.Steg 3: Någ...

Göra en läder lampskärm

Jag har experimenterat mycket med skulptera läder och jag ville prova att använda denna teknik för att göra en läder lampskärm. Blötläggning veg garvat (oavslutade) läder i vatten förvandlas det till ett nästan lera-liknande ämne som lätt kan vara sk...