Liten, rustika Dice BagHej där!
Om du har någonsin tittat upp hur man gör dicebags på internet, är jag säker på att du, liksom jag, har bara hittat instruktioner om att göra jättestor enorma påsar att hålla flera miljarder tärningarna och med 0 klass. Att hitta mig själv fast försöker hitta instruktioner om att göra en liten, 1-set-anläggning dice väska (med > 9000 klass), beslöt jag att göra en.

Att införa den lilla, rustika Dice väska, för att hålla alla tärningarna måste du någonsin (i ett spel av D & D, dvs 1 set). Inte vara fördelade på antalet steg i detta instructable - jag har gått igenom nästan varje detalj så att du kunde förmodligen hoppa över några av stegen om du gjorde projektet med sunt förnuft.

Detta är ett ganska enkelt projekt, dess mitt andra någonsin sy projekt, så jag hoppas du kan följa med.

Utan vidare, gå Låt oss!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Legenden om Zelda Triforce Chainmaille Dice Bag

Just sak för din rupier eller din tärningarna!I detta Instructable du kommer att lära dig hur man gör en chainmaille dice väska med en Triforce på båda sidor av den. Påsen du ser är den färdiga artikeln och kan lätt hålla fem standarduppsättningar av...

Carnivorous Dice Bag

Flöde 2d 6 dagligen. Kommer att bita. Behöver måttlig motion och har en bra petting. Verkar vara allergisk mot d4 (får matsmältningsbesvär), även om jag inte har märkt en dålig reaktion när mata honom runda sorten.Denna söta lilla killen gjordes med...

"Maria hade en liten lamm" Tote Bag

I min klass på Ungdom och teknik i biblioteken utformade vi projekt med hjälp av LilyPad Arduino. Jag valde att göra en Tygkasse med ett lamm som lyser upp och sjunger "Maria hade en liten lamm." Jag hade aldrig kodat eller sytt innan, så jag tr...

D & D Dice Bag

min man och jag har nyligen börjat spela fängelsehålor och drakar med en grupp vänner. Vi har haft kul på våra fantasy fylld äventyr. Min man frågade mig om jag kunde göra någon sorts Gympapåse för sin tärning. Jag gick in i min egen dungeon av hantv...

Stickade d20 Dice Bag

när etymike postat hans RPG dice bricka, insåg jag att jag aldrig hade postat en instructable om vad skulle vara mitt geekiest projekt, stickade d20 dice påsen.För några år sedan jag tröttnade på den standard Crown Royal påsen med tärningar bar jag t...

Lätt att göra stora Funky metall Dice (d6)

det var en mörk och stormig natt och makt var ute. Inte för att vara detered på våra ansträngningar på kul, hunkered vi alla ner för en spännande omgång nybyggare med levande ljus. Mäktiga var skrik av ångest när vi insåg att de fruktade dice gremlin...

Kort hur det har gjort Video på smide en rustik Utility kniv...

Hi! Detta är en kort video som visar de steg som krävs för att skapa en liten rustik Utility kniv. I alla tog det ca 90 minuter för att smida kniven. Jag visar inte värme behandla processen som det är över 5 timmar på att titta på 2 cykler i ugnen. I...

Hemmagjord liten påse / Dice väska

nyligen började jag spela Dungeons & Dragons och beslutade jag behöver en väska för min tärningarna. Detta är en väldigt enkel design som är superenkel att göra.Verktyg & material som behövs:SaxSharpieGemPinsNål & trådGamla t-shirtRepSteg 1: S...

Liten present Bag

I detta instructable, jag kommer att visa hur man gör en liten presentpåse. Dessa är bra att sätta små gynnar in för födelsedagskalas och bröllop. Du hittar ett stort utbud av unika tyg på SpoonflowerSteg 1: Steg 1: skär tygJag skär dessa två tyg rut...

Liten knatte Camp madrass/carry Bag

Någonsin gå camping med pissa dem, och inte vill att de sover på kalla, hårda marken? Har du en mjuk vadderad bow fallet? Jag har sedan fått den camping hacket för dig!Steg 1: Mjuk båge fallDetta är vad det ser ut med en båge inuti.Steg 2: Insidanmed...

Mage dice tower: laserskuret och 3D tryckta

Vi spelar en massa brädspel runt mitt hus, och om du har barn, då vet du hur det är att hämtar tärningar från golvet varje par varv. Så några månader tillbaka, min flickvän och jag började undersöka dice torn för att hålla tärningarna från att flyga...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

BIG BAG från gamla tröjor

inte du älskar tovade väskor? Vill du inte en utan tid åtagande stickning något enormt så du kan krympa ner det? Här är ditt svar-Steg 1: leveranser Behöver du två tröjor – en i färgen som du väljer för sidorna av påsen (tröja A), den andra tröjan fä...

Vackra billig rustika soffbord

Hej Karl beslutsfattare och DIYers,Detta är en enkel men vacker projekt som kan lägga en hel del karaktär och charm till ett vardagsrum. Denna rustik stil är mycket populära nu och lyckligtvis, om du är en nybörjare som mig, det är inte mycket svårt...

Binära Counter/Dice

Hej världenDetta är en död enkel counter och dice, som visar siffror (0-15) i binär.Jag använder den med Munchkin brädspel, det påminner mig min nivå.Först och främst hårdvara tha behöver du:1 x AVR mikrokontroller med minst 6 I/O stift (jag använde...

BILLIGA 'N lätt STASH BAG

om du letar efter en supersnabb, super enkelt sätt att gömma en regnig dag fond, dokument eller något annat (Tänk vikt pappersvaror) då detta bara kan fungera för dig.Med några enkla material och verktyg du förmodligen har i ditt hus just nu, kan du...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...