Aluminium kan Granny Square Tote BagDetta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.

Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gillar särskilt att arbeta med aluminium kan hantverk. Nyligen återupptäckte jag min kärlek att virka. Så, jag bestämde mig att blanda två hantverk och göra en virkad granny square Tygkasse av återvunnet aluminium burkar.

Nästan allt material jag använt för att göra denna väska var återvunnet eller hittade i mitt hem. Till exempel kom bambu för handtagen från vår bakgård bambu växter. Burkar jag tog ur papperskorgen. Pärlorna kom från en sparsamhet butik. Nagellack var en avgjutning av från min dotter.

Det enda som jag faktiskt köpte ny för detta projekt var garnet.

Det var mitt första försök på tote bag så här, så jag gjorde några misstag på vägen. Sammantaget njöt jag hela projektet och känner sig stolt varje gång jag tittar på påsen.

Inte bara är detta projekt en stolthet men den färdiga väskan är mycket trevligt att alla sinnen. Påsen erbjuder en mängd olika touch förnimmelser--det är cool, smart metall, slät trä, knölig pärlor och mjukt garn. Väskan är både diskett och hård på samma gång. Färgerna är livliga och målad metall logotyper burkar hålla ögat och sinnet sysselsatt. Och för örat, tote ger den underligt tillfredsställande spraka av metall samt clack av trä handtag. Ljudet av handtagen påminner om retrostil plånböcker från 60-talet.

Denna väska gör också en stor gåva. Det kan anpassas för varje person genom att välja deras konserverade favoritdrink för rutorna. (Du kan även be giftee att spara sina tomma burkar för dig så slipper du snoka i återvinning bin.)

Och slutligen, när samla material för tote, det kan vara kul scouting runt huset letar efter saker att återvinna och lägga i väskan, såsom pärlor, överblivna bollar av garn eller torkade markörer för handtagen (dra ut insidor, tvätta och du har en fin lite färgade röret). Eller du kunde använda grenar eller dymlingar istället för bambu för handtagen.

Som för metalldelar, vänds arken och de icke-målade i burkar om du vill använda en mer modern, industriella utseende. Och naturligtvis, dessa rena lakan av metall kan vara präglade (här är en bra användning för de manuella diecut/prägling maskinerna) eller stansade teckningsstil eller spray målade någon färg du gillar.

Anpassningen av denna väska är endast begränsad av din fantasi

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pilen Granny Square

detta är först i vad jag hoppas att vara många granny square stil mönster. Jag älskar att göra farmor torg eftersom du kan använda vad du har på hand. Med projekt som dessa är det mer om mönstret än de material du använder så oroa dig inte om din dat...

Flygplan från en Aluminium kan (och det flyger också)

detta flygplan kan definitivt bli bättre genom att mäta före styckning. Jag gjorde inte detta och det slutade titta lite ojämn. Detta flygplan att flyga, men endast om du gör det från en ALUMINIUM kan. Mest konserverad energidrycker använda alla-Alum...

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Granny Square hampa glasunderlägg

med sommaren närmar sig snabbt jag överväger något jag kunde göra att ta in de varmt, kvavt dagarna. Min familj kockar mycket (vi älskar vår grill och pool tid) så jag immanently gick till en idé för något att använda i denna egenskap. Vad sägs om li...

Kvinnor att hjälpa kvinnor Tote Bag

Jag designade denna tote i stöd till våra lokala våld skydd, Kvinnor att hjälpa kvinnor. Ganska ofta när ett offer för våld flyr hennes missbrukaren, lämnar hon bokstavligen med ingenting utan sina barn och kläder på ryggen. Vi har börjat att donera...

"Essentials" lista Tote bag

objekt som kommer att behövas för detta projektTom duk Tote BagPre klippa ut bokstäver (helst plast så de inte tänja på grund av fukt) dessa finns i avsnittet klippbok i din lokala hantverk butikInkodye av LumiVattenTom sprayflaskaglasruta (kan tas f...

Lacy blomma Granny Square-Gratis Virka mönster

Detta gratis virka mönster lär dig att virka denna Lacy blomma Granny Square. Gör en stor virkade lacy afghan för hösten.TUTORIALS:HögerhäntaVänsterhäntSteg 1: Hur man hittar mönster och andra projektDu kan hitta mönstret med bra bilder här http://ww...

Hur man skapar en flerfärgad Granny Square filt

är du trött på dina ögon börjar blöda när du läser beskrivningar av mönster som du inte förstår? Skulle du mycket hellre ha något enkelt som lätt kan komma ihåg och gjort? Vill du folk tittar på dig som om du har gjort den största skapelsen genom tid...

Utbytbara Granny Square armband

Jag hade lust att virka något litet och tänkte några mini granny rutor skulle göra ett coolt armband. Innan jag visste det, hade jag gjort några av dessa, så jag utarbetat ett enkelt fästelement som skulle tillåta mig att byta ut dem med lätthet.Steg...

Hur man virka en Granny Square

Det finns flera bra Instructables med virka mönster som visar hur du använder farmor rutor för att göra afghaner, hattar, halsdukar, väskor etc. Men såg jag inte en på hur man gör en granny square. Jag hoppas detta Instructable passar räkningen. Det...

Granny Square varelse

Jag ville se om jag kunde göra en amigurumi/uppstoppade djur typ sak med bara farmor rutor. Detta är resultatet.Steg 1: Vad du behöver2 mycket små farmor rutor1 liten granny square2 medelstora farmor rutor1 stor granny square1 extra stor granny squar...

Virka Granny Square Tutorials

Detta är en spellista så kan du klicka i det vänstra hörnet av videon för att se andra virka Granny Square tutorials. Tack för att titta på!Virka olika av farmor torg och mycket mer med min virkning tutorials! Virkad blomma farmor. Virka tutorials. V...

Håna granny square

eftersom Lion Brand garn har alltid unika produkter och projekt, jag skulle vilja dela med er alla min håna granny square vinnande idé. Jag virkade en 9 kronblad garn blomma då står inför utmaningen att försöka göra det mellersta delen av en traditio...

Granny Square Hat

För att göra en Granny Square är hat egentligen ganska enkel. Du börjar genom att välja din krok. Jag använde en H krok men du kan använda vilken du vill. Du börjar genom kedjning 10. Sedan använda en slip stitch i första kedjan för att göra kedjan t...

Lätt virkade miniatyr Granny Square Babyfilt

jag är medlem i en välgörenhetsorganisation som kallas Trådar av kärlek. Trådar av kärlek är en sömnad ministeriet tillgodose behoven hos små prematura barn och nyfödda som kämpar för att överleva eller som dör på grund av dödföddhet, missfall eller...

Fjärde nybörjare virka projekt: Granny Square

Alright, så du har äntligen bemästrat enkel- och dubbelrum virka och du kan öka/minska, nu är det dags för torget att titta lite finare och mer invecklad. Som ni kan se, här har hål, men fortfarande många använder. Jag har faktiskt gjort en väska av...

Easy-Peasy reversibel Tote Bag

jag gillar att göra mina egna kassar eftersom färgen, design och specifikt storlek är helt upp till mig.Jag skapade min egen design i Adobe Illustrator och skickade bort till Spoonflower.com ha tyget tryckt för mig. Himlen är gränsen om du designar d...

"Maria hade en liten lamm" Tote Bag

I min klass på Ungdom och teknik i biblioteken utformade vi projekt med hjälp av LilyPad Arduino. Jag valde att göra en Tygkasse med ett lamm som lyser upp och sjunger "Maria hade en liten lamm." Jag hade aldrig kodat eller sytt innan, så jag tr...

Vikt Sensing Tote Bag

Detta instructable är för en vikt sensing väska. Det hjälper människor som bär en hel del i sina väskor och förbättrar på skalor genom konstant omgivande feedback och en automatisk varning varning för övervikt.Hur det fungerarDet fungerar med hjälp a...