Mango Key Lime PiInspirationen till denna paj, över den vanliga pajen jag ursprungligen planerade att göra, kom från en NPR pjäs på pajer för Pi-dagen som jag lyssnade på igår.

Ärligt talat, Mango Key Lime pie lät så mycket mer fantastiskt än vanligt ol ' pajen med hallonsås som jag var tvungen att göra det. Min paj har flera förändringar från NPR recept som är delvis för att underlätta och eftersom ägg i key lime pie verkar delvis konstigt för mig. Kanske någon gång jag ska försöka en sida-vid-sida jämförelse bara för att se om det finns någon verklig skillnad, men jag misstänker att om det finns, är det minimal.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bitter Key Lime Wheel Cookies

när min svärmor skickade mig en låda med färska plockade ekologiskt viktiga limefrukterna från hennes träd i AZ jag visste exakt vad de ska göra med dem!Om du är en te dricker eller en bitter te älskare (som jag) ska du definitivt prova dessa cookies...

Äkta Key Lime Pie

Pajen är en underbar och uppfriskande behandling – och det är särskilt roligt vid varmare väder.Många moderna key lime paj är gjorda med graham skorpa, flaska limejuice och grön mat färg. Läcker och attraktiv eftersom de kan vara, jag ville göra en r...

Choklad doppade Key Lime Pie skivor

jag hade först en choklad doppade key lime när jag var på kryssning på min smekmånad och vi stannade i Key West. Min fru och jag älskade de hur det smakade, så jag kommer dela idén med alla andra också i hopp om att du kommer att gilla det till.Steg...

Key Lime Pie Mocktail / jordgubbar key lime mocktail

som en infödd Floridian som bor i Nevada, har jag svårt att hitta viktiga limefrukterna mitt i vintern. Det nästa bästa är Kellie och Joes berömda key limejuice. Prova att använda riktig nyckel limefrukterna om du bor i en plats som stöder citrus!Här...

Lätt Key Lime Pie (med ingefära Snap Crust)

varje år firar jag våren genom att göra en Key lime pie. Men i år limefrukterna i butiken var deprimerande och jag var tvungen att tillgripa flaska limejuice. Det kändes som en stor uppoffring i smaken, så jag beslöt att lägga min tonvikt på skorpan,...

Key Lime Pie

här lär du dig att göra riktiga pajen. Pajen är gul, inte grön. Om du beställer den på en restaurang och det är grönt, är det en bluff. Eller, det är verkligen mögliga. Key lime är en liten, gulaktig lime hemma i Florida.Lyckligtvis, pajen är verklig...

Key Lime & franska vanilj Cheesecake Cupcakes

jag har haft detta tanken ett tag nu att göra några viktiga lime muffins men visste inte vad att toppa dem med, men då min fru gav mig idén att toppa dem med vispad grädde och några ögonblick pudding mix stelna det upp, och jag kom med Key Lime & fra...

Key Lime Cupcakes

Steg 1: Ingredienser och verktyg 1) 3 ägg 2) 1 dl vatten 3) 1/3 kopp olja 4) 2 cupcake bakning blad 5) mixer 6) bakning koppar 7) strössel 8) key lime isbildning 9) key lime kaka mix 10) spatel 11) skål 12) mätning cup 13) 2 skedar 14) ugn 15) spatel...

Key Lime överraskning

Key Lime cupcakes - Graham kracker skorpa, sockerkaka fylld med key lime curd, vanilj buttercream på toppenSkapa skorpa av graham kracker smulor, socker och smält smör. Tryck i botten av fodrad cupcake pan och baka tills de är gyllene, ca 5 minuter....

Key lime fylld cupcake!

Detta är en ovanlig twist på en klassisk pajen . Cupcakes ser awesome, och smaka ännu bättre!Min man är ett stort fan av pajen, och jag älskar att baka, mestadels muffins. Så, jag trodde att jag behövde blanda hans favorit dessert, med min favorit ti...

Key Lime smörade gröna bönor

Kanske du bara gjorde några mäktiga kött Muffins och nu behöver en sida att gå med dem eller du letar bara efter en snabb och enkel sida som tar 10-15 minuter att skapa. Antingen så har du kommit till rätt ställe.Steg 1: Ingredienser och verktygHär ä...

Kokos Key Lime Pie

Detta recept är att göra den klassiska krämiga och syrlig lime pie med en mjuk rostad kokos skorpa. Det är söta, läckra, rika och glutenfri på samma gång. Det är en perfekt baka-ahead recept, som paj smak bäst på den andra och tredje dagen. Du kan an...

Helt rå avokado Key Lime Pie

Key Lime Pie är en av våra favorit desserter så beslutade vi att ta ett hugg på gör det av helt råa ingredienser. De flesta människor vet inte att genom att arbeta med råa nötter, datum, en kokosnöt, avokado, lime och vissa andra ingredienser du kan...

Key Lime Pi Tart

frågan om vilka slags paj jag gillar, jag svara med ett citat från min farfar. "Jag gillar bara två sorters paj, varm paj och kall paj." Sannare ord har aldrig blitt talat.Pajen blev dock direkt min favorit paj på en resa Florida Keys under mina...

Key Lime Pie Tart

My fiance and I made a Key Lime Pie tart the other day for a family function, i took some pictures of the process and here we are. Alla de verktyg som används finns i bilderna.När det gäller viktiga limefrukterna är de mindre än vanliga limefrukter o...

Mini Key Lime paj

Denna vecka gjorde jag Mini Key Lime paj. Läckra och enkla att göra! Njut!Följ Colins tid att baka på:Twitter: http://www.twitter.com/colinshowFacebook: http://www.facebook.com/colinstimetobakeInstagram: http://www.instagram.com/colinstarfishVinstock...

Nwazet Key Lime Pi tråd Scorpion bunt monteringsanvisningar

Detta är en snabb guide på hur man monterar den scorpion bunten för användning med Raspberry Pi."Vi har precis släppt vår 'Key Lime Pi' breakout styrelse som lägger åtta 10-bitars analoga ingångar, konverterar Pi: s seriella gränssnitt till en standa...

Key Lime Pi/e

Detta är en läcker, syrlig paj att jag gillade verkligen att göra! Du kan använda 4-5 vanliga limefrukter men jag använde nyckel limefrukter (ca 22). Först, du gör en graham kracker skorpa, då viktiga kalk fylla, och slutligen toppa det med några söt...

Key Lime Pie på en pinne

Key lime pie är läcker, det är faktiskt min favorit typ av paj. Det finns ett litet problem med pajen, emellertid. Det är inte särskilt praktiskt att äta på flykt. Lyckligtvis, smart försäljare vid Minnesota State Fair har utarbetat en lösning på pro...