Militära Challenge mynt ShowcaseDetta stycke gjordes att Visa karriären av en soldat i South Dakota Army National Guard med sin samling av challenge mynt. Jag använde en hemgjord CNC-maskin och Mach3 programvara att mala ut hålen för mynt. Jag använde även en Epilog laser och CorelDraw6, på min skola, till etch bilderna på akryl, jag älskar hur roligt du kan ha med lasrar:) Detta är en mycket stolt och ädel tradition i militären. Dessa mynt ges till soldaterna för exemplarisk service och arbete. Min plan är att göra dessa för veteraner i mitt samhälle på materialkostnaden. Det bästa är att båda sidor av myntet kan ses. Jag hoppas du gillar vad jag har kommit med :) Dessa projekt är så mycket kul!

Material:

1/4" ek faner (12" X 24")

3/8" akryl (24"X 24") (detta var en skrot, behöver inte vara så här tjock)

Trä bets (jag använde Jacobean)

Lysdioder (jag använde Patriot RGB LED tejp)

Utrustning:

Hemgjord CNC (router skulle nog fungera)

Epilog Laser

Router

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hjorthorn handtag för murslev

Som arkeolog använder jag en murslev mycket. Ett par år tillbaka, gjorde min pappa mig en egen murslev med ett stag horn handtag. Jag älskar absolut det murslev och i år sedan, jag har gjort några andra. Jag får en massa komplimanger på dessa och fol...

Marinblå pensionering Shadow Box och bröstet

Detta projekt var inspirerad av Tommy McDonald.http://www.tommymac.us/Blog/Blanket-Chest/Steg 1: Design Jag har en vän som pension från flottan efter 25 års tjänst som en Gunner's Mate högsta Sergeant. Han ville göra en shadow box och en kista att hå...

Hur du paketet dogtags med dammsugas bildade ABS plast == gjorde det på TechShop ==

Ever rensa ut ett rum i ditt hus bara för att finna en liten token som är kopplad till en större, mer betydande minne? Tja har jag! Dessa troféer från en sports league eller ett challenge mynt från en gemenskap som du en gång tillhörde är bara två ex...

Cylinder Adapter för roterande gravör

Jag har arbetat med en Epilog laser gravör under de senaste par åren på arbete och har nyligen köpt en manuell roterande gravör för hemmabruk. Lika kraftfull och mångsidig epilogen är, det kan inte gravera i metallföremål gillar challenge mynt.När ja...

Militärtjänsten Showcase

När jag såg denna tävlingen min första tanke var att om jag vann laserenheten jag kunde bygga en mycket unik gåva/veteran display som har jag velat bygga en stund. Dess består av Etsat glas eller akryl med trä övre och nedre och lampor med lysdioder....

Gammal dörr/kaffe bord/familj militära Shadowbox

att hitta nya användningsområden för gamla saker! Min man ringde från soptippen en dag och sa att det var tre dörrar kastas bort, och frågade om jag ville ha dem. Ja Ja! (Han faktiskt lämnat soptippen väger mer än han gick vid vägning. En mans skräp....

Hur man skär mynt för att göra smycken

har du någonsin undrat över detta cool vackra mönster på mynt som staten quarters och världen mynt och sa hej jag tror detta kan vara en stor Nyckelknippa eller ett hänge??Om du gjorde här är hur man gör det, om du inte så här är tanken och även hur...

Festfalia, A Ford Festiva Flip Top Hyper Miler husbil

Jag har velat göra en bil in i en husbil i flera år och till slut hittade jag den perfekta bilen för den, den ödmjuka Ford Festiva. Varför välja en sådan liten bil? Jag tror att begränsningar föder kreativitet och jag ville hög MPGs. Detta är inte me...

Blommande citron ingefära Cupcakes med mynta

Standard gul kaka (min favorit, jag är lite av en purist!) cupcakes görs exceptionella med citron ingefära mjukost glasyr och smarriga små ljus som smakar mint blommor. Jag är inte världens bästa cupcake dekoratör på långa vägar, så jag bestämde mig...

Anderna berg mynta barer

Hej Hungrig Internet kännare, om du läser detta Instructable på jakt efter en lätt att göra, välsmakande och älskad av alla mellanmål då har du kommit till rätt ställe! Anderna berg mynta barer är lätta att göra, och är populära genom alla åldrar! De...

En militär Drill ansiktsbehandling rörelse

Militär drill är känd som en av de bästa formerna av ingjuta disciplin, ledarskap, kamratskap och mycket mer. Det är definitivt inte för alla. Det kräver en att komma till en plats i deras sinne av öppenhet att lära, greediness att växa, friheten att...

50 cent mynt batteri

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett batteri som kan göras med vanliga föremål hittades i ditt hus. Detta är ett mycket användbart verktyg och kan användas i vardagen för jobb så enkelt som att tända lysdioder att ladda din Ip...

Batteri av mynt och folie

fick slut på batteri? Nu kan du göra din egen batteri med några av de objekt som du hittar ligga runt ditt hus!Steg 1: Material som behövs: Du kan också använda en Voltmeter för att kontrollera om det redan har gett din önskan spänning.Steg 2: Klipp...

Curie-motor med ett mynt

Hur göra en Curie motor med ett nickel mynt, en magnet och en källa till värme. Det fungerar eftersom när en del av myntet upphettas över Curie temperaturen (eller Curie punkt) förlorar dess ferromagnetiska egenskaper så att magneten tilldrar en sval...

Nybörjarguide till samla mynt

har du någonsin vill samla mynt, men visste inte var du ska börja? Tja, kommer att detta Instructable lära dig grunderna i mynt insamling från gradering, till hur du ska hantera mynt.Steg 1: Öka din kunskap Det första misstaget som alla nybörjare gör...

Beräkna din Miles Per Dollar

Miles Per Gallon. Gamla hederliga.Möt MPD, eller Miles Per Dollar. MPD är mer användbar än MPG för ett par anledningar:1) det ger en realistisk känsla av vad du spenderar.2) det gör det lättare att jämföra kostnaden för fordon som använder olika ener...

Utskrivbara mynt omslag

skriva ut egna mynt omslag och spara en resa till butiken om du bara behöver några.Saker som behövs:Utskrifter från den bifogade PDF eller Powerpoint-filsaxsjälvhäftande tejpSkriva ut diagrambladet eller diagrambladen du behöver och skär varje omslag...

DIY Block & mynt för Super Mario Costume

Hej alla!Här är en sista-minuten DIY Halloween kostym tillbehör för den som planerar att klä upp som en Super Mario Bros eller annat Nintendo tecken. Med dessa instruktioner kan du göra en billig mynt blocket och mynt som kan hängas ovanför ditt huvu...

Dolda fack i ett mynt (med saker du redan har!)

En av de klassiska Spionverktyg är ihåliga mynt där vår hjälte (eller nemesis!) döljer vissa mikrofilm, micro SD-kort eller ett hemligt meddelande. I verkliga livet användes detta också av Sovjet, när de upptäcktes eftersom de var av misstag tillbrin...