Min nya hemsida som ska ersätta alla mina andra rollspel metoder!

Detta är bara en video som visar dig min nya hemsida (2010-12-25)

En dag senare denna video gjordes, och nu är det 2010-12-26 :D

Detta är adressen, glöm inte att håll CTRL-knappen och håll det tryck på knappen D, spara min sida som ett bokmärke, för IE-användare bara klicka på den gula stjärnan att lägga till favoriter, så att du slipper se denna video beskrivning om och om igen att kopiera och klistra in adressen.

http://d-20info2-bin6681229695-6.webs.com/

Relaterade Ämnen

Ersätta alla batteriluckan

Någonsin släppa TV remote och bryta batteriluckan? Var inte orolig. Det är lätt att göra en ersättare. Allt du behöver är några sax, papper, och en bit plast. Jag använde sidan av en tvål behållare.Min fix behövde jag en batteriluckan för min gamla C...

Ersätta alla min infraröda fjärrkontroller med balken 6 och en android-telefon.

Min fortsatta enhet att ena alla mina fjärrkontroll behov i en enhet har leda mig till vissa maskin- och programvara för att aktivera min android telefon som en sann Universal Remote.Min djupaste tack till Ron Bessems av promixis för hans hjälp på at...

Misslyckade försök, eller: hur man inte ska ersätta din cookpot handtag med Sugru

först av allt, detta är mitt första projekt med Sugru. Jag ville göra något med denna fantastiska saker för ungefär ett halvår, men jag bara inte kunde förmå mig att beställa några. Två av de främsta orsakerna var att det är ganska dyrt och att det h...

Awesome flytta redskap kontrolleras av Awesome knappar (som ska fortsättas)

fysiska / elektronisk speldesign för UCLA Design Media Arts bedrev akter. Detta instructable är ofullständig. Projektet pågår fortfarande.Steg 1: Skär spår mount Skär två bitar av trä (0.5 "x 1,5" x 1 ") som monteringsyta för redskap spåren...

Ersätta en bil Convertible Top

en av de saker vi älskar mest om att leva i San Diego är det tempererat klimat, som kräver en cabriolet. Awesomeness cruising runt med toppen nedåt är ovärderliga, och vi plockade upp en hel del på en ' 98 Cabrio.Som de flesta begagnade bilar, det ha...

Hur man ersätta hjulen på din stål låda vagn / kärra

min fru köpte denna vagn från en online vender för $90. På vår första utflykt med det föll ett av hjulen bara. Till min förvåning fann jag att även om utsidan av Hjullager hade metall sköldar för att skydda dem från smuts och skräp, det fanns ingen s...

Ersätta en Freehub kropp på en cykel bakhjul.

jag lär mig mer om cykel underhåll genom att öva på min egen cykel.Igår kväll min cykel bröt, jag trampa, men cykeln var inte rör sig!Vi insåg snart att ratchet mekanismen i bakhjulet bröts.So...Tid att lära sig hur man byter en freehub kropp!Du behö...

Hur till göra natriumnitrat, A kaliumnitrat ersätta

hur man gör natriumnitrat, som kan ersätta kaliumnitrat för de flesta ändamål.Obs: natriumnitrat är något hygroskopiskt. Saker du gör från det som pyrotekniska kompositioner bör användas snart efter att och inte lagras för utsträckt perioder.Varning:...

Ersätta valve cover packningen på min Honda civic 1999 D15B motor.

Min honda civic motor i år har varit gråt olja. Det är en otäck syn men vanligt i många fordon. Jag beslutade att ersätta valve cover packningen för att stoppa denna olja sot.Steg 1: Ta bort bultarna. Spark lug ledningar, stöd parentes för ledningar...

Ersätta motorn monteras på min Honda civic 1999.

Den civic har dess ursprungliga fästen sedan 1999. Jag tror att det är hög tid för färska ersättare!Alla de nya fästen jag köpte av Amazon.com och de alla verkar vara bra kvalitet.Steg 1: Ta bort fästen enligt honda anvisningar. Den civic jag äger ha...

Ersätta AC tomgångsskivan på min Honda Civic 1999

Första har Servostyrning pump bälte som ska tas bort. Sten vakten måste också komma ner (lyfter vänstra hjulet är nödvändigt).Steg 1: Lossa gamla tomgångsskivan. Centrum muttern är 14mm och måste tas bort med sin bricka. Åtstramande bulten (10mm) mås...

Ersätta accu av alla mobila enheter med

Detta Instructable beskriver det billiga och dåliga letar sättet att ersätta accu av mobila enheter.I flesta fall är accu död långt efter garantin är borta. Så låta någon annan reparera den för du är för dyrt. Det bästa alternativet är att byta ut de...

Min lata sätt ersätta en knapp

detta är min egen lat sätt att ersätta en knapp som har fallit bort med en mer intressant. Njut av videor.Video en (Klicka) på YouTubeVideo två (Klicka) på YouTubeTack, och posta förslag, förbättringar, och eller andra idéer.Manny V....

Ersätta NiCd flygplan batterier med nya torrbatterier!

När de 15-åriga NiCd batterierna i din personliga G.A. flygplan börjar dö och inte laddas korrekt här är en awesome hacka som kan göra din plan vev på är det helt nya igen!Steg 1: Vad du börjar med: En hel massa 1.2 ish volt NiCd celler i serie skapa...

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...

Ersätta en Toshiba Satellite laptop tangentbord

inte länge sedan min gamla men fortfarande mycket användbar Toshiba Satellite (A65) hade en udda fördelning. Någon av tangenterna SKIFT kortsluts i "down" position. Så fungerade det som om SKIFT-tangenten trycktes alltid. Det menade jag inte kun...

Ersätta en mekanisk bränsleinsprutningssystem 1981 VW kanin diesel - Bosch VE

detta dyk rätt i ersätta en mekanisk bränsleinsprutningssystem på en 1981 VW diesel kanin med en 1.6L motorn. Bosch VE pump.Innehåller:Installation av pump, spridare och bränsleledningar.Ange tidpunkten.Ska du fortfarande använda en servicemanual, hä...

Ersätta touchscreen på en Garmin Oregon för $20

över tiden min Garmin Oregon pekskärm lyckades få några skråmor och repor, som jag oftast ignoreras. Sedan jag tappade enheten och sätta en ganska stor skrapa i pekskärmen.Nyligen upptäckte jag att denna skärm kan köpas för $20 och ersatte hemma i ca...

Trädgård blower vac väska ersättning

Jag använder bara min trädgård blower vac i höst. Hösten är USA och Kanada. Så jag fick min Blower Vac ut och började löv vrida alla grannarna faller som blåser på min plats till härlig fin kompost för min trädgård och halvvägs genom katastrof strejk...