Mini men mäktiga KNEX pistolVänligen inte bash här pistolen för att vara enkla och små, som var mitt mål är att bygga en fungerande pistol i så få bitar som möjligt. Jag designade också pistolen av mig själv utan att använda någon annans instructable, om det verkar mycket lik en annan idé det är bara en tillfällighet. Jag är inte sorten person som vill ta åt sig äran för andras arbete. Tack.

Här har jag min Knex pistol som jag producerade med 13 delar inklusive en utlösare. Det kräver också 2 gummiband och vissa maskeringstejp rekommenderas.

Med en tjock + starka band att det skjuta vita stavar en mycket imponerande sträcka för sin storlek.

Bitar behövs:
3 x 5 sätt gul kontakt
2 x 1 grå sätt kontakten
3 x 2 sätt orange kontakt

3 x blå rod
2 x vit stav
1 x grön stav

Se Steg
Relaterade Ämnen

MINI men MÄKTIGA papper kedjan Man!

Detta Instructable visar dig hur man gör en riktigt liten papper kedjan man, men naturligtvis kan du alltid göra större.SMÅ MEN MÄKTIGA!Steg 1: Du behöver: Papper, sax och en pennaSteg 2: Steg 1 Klipp en remsa av papper, använda en linjal om du behöv...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

Minsta Knex pistol i världen

Foto 1 är gun, Foto 2 jämfört med Nerf Mega Dart Elite, bild 3 jämfört med Knex Atlas 45.Steg 1: omDetta är ett opraktiskt men fungerande micro Knex pistol. Den använder micro Knex (mindre än normala Knex). Det faktiskt skjuter 15 fot och det finns i...

Flonines mini knex pistol

Flonines Mini knex pistol - bästa hem videor är härDet är faktiskt Knex pistol byggare mini knex vapnet.Men jag tyckte det var riktigt coolt så jag gjorde en video.(knex pistol byggmästare, alla c redit går till dig och du bara)Vänligen Betygsätt och...

Min första Knex pistol

Hi everbody, detta är min första knex pistol inlägg och det är en mod av den bullriga bilar här pistolen använder blå stavar som ammunition.fördelar:-hålla en massa ammo-variera 15-25 fot beroende på band-inte alltför tung-brukar aldrig syltnackdelar...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Min Knex Pistol

min Knex PistolSteg 1: fat This has quite a few stepsSteg 2: synen Jag kan C U!Steg 3: hantera Steg 4: Sanna Trigger Steg 5: Fireing stift Steg 6: gummiband (efterbehandling Toutches!)...

Min nya knex pistol

ok detta är min nya knex pistol dess min första bössa så snälla ge kommentar om vad jag gjorde fel eller gjorde bra.känner mig gratis till mod det och Visa bilder då snälla.q. Vad betyder det skjuta och hur långt?a. det skjuter 2 vita stavar som 15 f...

Min Knex Pistol med Sear-system utlösa

här är min knex pistol. Jag gjorde det efter att bli uttråkad med att se samma gamla killerk ripoffs om och om igen. Det är enda skott med en sear-system utlösare. Om du använder rätt band, kan du få det att gå ca 30ft.Detta är min första Instructabl...

Enkla men kraftfulla knex pistol

detta är en enkel och lätt knex pistol att göra. Även om det inte är exakt det som mycket kraftfullSteg 1: steg 1 jag tror u kan göra det genom att titta på bilden av det...

En unik Knex Pistol!

Detta är min knex pistol, dess nya ingenting egentligen men den använder en ny 2 piece sant utlösare!...

AP-320 knex pistol

detta är min första guide där ill Visa u hot att bygga AP-320 knex baserade pistolen bilder kan vara en bit blurey men du kan fortfarande räkna ut vad pices du behöver1.) sido2.) framifrån3.) andra sidan Visa focousin på avtryckaren4.) andra sidan wi...

KPA-3 High Power Knex pistol

KPA-3, eller K'nex projektil Accelerator 3 (Hey, jag var tvungen att ge det ett coolt namn, rätt?) är min senaste k'nex pistol, och min första post på denna webbplats. Till skillnad från namnet antyder, detta inte är min 3: e k'nex pistol (jag har gj...

Sanna Trigger sköt en kraftfull Knex Pistol!

Äkta Trigger en sköt nybörjare Knex pistol. Detta är min första pistol och instructable så snälla inga hårda kommentarer.Steg 1: hantera Detta är verkligen lätt allt du behöver göra är att ta några gröna connecters och 2 gula barer och sedan... göra...

Helautomatisk knex pistol (uppdaterad)

först ut: vill inte bygga denna pistol, ITS A prototyp!Denna pistol är baserade bort av bakenbitz idé och jag förbättrat den och ändrade det runt. Dess helt automatiskt. Det fungerar genom att veva. Jag gjorde denna pistol skjuten airsoft bbs men det...

KNEX Pistol V.1.0 straffet

Hej alla. Jag har gjort en svag tunn pistol. Det skjuter bara omkring 20 fot men förhoppningsvis genom att stärka den ursprungliga designen och lägga till fler gummiband, skulle jag kunna göra det skjuta ytterligare och mer exakt. Detta är min andra...

Extrema Builders 12 skott knex pistol

Hej alla detta är min nya knex pistol. Det ser inte så mycket men jag har arbetat på denna pistol för ca 4 månader nu finslipa det och arbeta ut buggar. Det är en stor kraftig kanon med god effekt ca 50 fot. den använder samma järnväg design som The...

Syn bra för användning på din bb pistol eller en Knex pistol

en mycket bra syn. Du kanske vill använda den här på din BB pistol eller en knex pistol. Det använder grundläggande material bara och tar lite mer än 5 minuter att göra. Om du gör detta noggrant kommer att supa korrekt och ser väldigt cool.Steg 1: Va...