Mini plasma riflefin lätt knex pistol stark!!!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Plasma Rifle (not from Halo)

Hey guys, här är min Plasma rifle. Det är inte från Halo och om du säger det är jag kommer att får Master Chief dinså ja. det skott, också. lastningen fungerar på en enda skott grund, som visas i en av bilderna ingår.Det är upp för samarbete.fördelar...

Hur man bygger en enkel Plasma Rifle aka elektrotermiska gevär

i detta Instructable visar vi dig hur man bygger en enkel elektrotermiska gevär som kan skjuta bbs använder plasma brast en kapacitiv ansvarsfrihet. Denna design är enkelt skalbar. Om du använder en högre spänning eller större kapacitet strömförsörjn...

Knex RBG: Halo Plasma Rifle

en knex gummiband pistol som ser ut och bränder som Halo plasma gevär.Plasma PistolFördelar:-Automatisk och halvautomatisk-Ser och bränder som halo plasma rifle-Rymmer upp till 20 gummiband utan distanser och nästan ingen gräns med dem.Nackdelar:-Tri...

RBG: Halo plasma rifle

en knex RBG som ser ut och skjuter som en Halo Plasma gevär.Efter två månader av testning, byggnad och ändra, gjort jag äntligen en halv- och helautomatiska gummiband pistol. Inga instructuable ännu, men här är ett bildspel. Den använder samma bränni...

Halo plasma rifle

detta är min första instructible, det är en skum modell av en halo plasma gevär. Den är tillverkad av en speciell skumisolering som du kan köpa på någon järnaffär. Det skars med en "stanley" kniv med blad som paus-off. Det tog mig ungefär två da...

Några av mina plasma högtalare

Plasma högtalare med en flyback transformator. Den använder ett SG3525 chip byta två MOSFET i en halv-bridge mode.Kan du göra en med en enkel 555 timer krets här...

K'nex Plasma Rifle

en knex version av en plasma gevär från Halo.Steg 1: bitarLista av lappar:StavarGrön - 22Vit - 10Blå - 12Gul - 13Röd - 13Grå/svart - 12KontaktdonGray - 8Ljusgrå - 38Orange - 14Röd - 4Grön - 8Gul - 38Vita snöflingor - 4Mörkblå - 16AndraTan klipp - 1Sv...

Msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)

hiDetta är min första knex pistol som jag kommer att lägga upp så fort jag har förstört det och bygga upp den igen så jag kan göra bilder på hur man gör det.Det är en mini prickskyttegevär att användas på platser var utrymmet är begränsat och pricksk...

Mini Sniper Rifle

jag blev inspirerad att bygga detta från flera instructables på att bygga denna typ av "plinking guns" jag stjäla namnet för denna särskilda dock, det är min och jag ska namnge henne vad jag vill. Earschplittzenloudenboomer mer som earringinglou...

M.K.R, (mini kinetic rifle)

Hey part människor! Detta är ett vapen som bygger på den välkända (och fruktade) Kinetic gevär. Detta är en bit ekonomi version av pistolen, slangbella drivs, ratchet trigger, etc. Antagligen tar jag här pistolen isär idag, så om du vill ha den instr...

Mini plasma cutter

enkelt skära genom folie. Bara med hjälp av saker kan du hitta i ditt hemSteg 1: Få 4 nio volt batterierSteg 2: Anslut batterierna så härSteg 3: Hämta aluminiumfolie Normalt återfinns i din genomsnittliga kökSteg 4: Vik kanterna ner till göra en stå...

Hur man konstruerar automatgevär slitna Plasma

Hej, dess mig gång - så här är det en halv-kompatibel på hur till göra min plasma rifle.Här är en snabb vid jag satte ihop också!För det första alla ni ivriga 'im kommer för att slita dig till bitar och ignorera den vara fin politik ' commentersDetta...

Automatgevär slitna Plasma

detta är ett projekt jag har jobbat på ett tag, ive alltid velat ha en cool sci-fi pistol, så jag har beslutat att göra en! Den viktigaste biten är tillverkad av en gammal tonerkassetten från arbete, min kollega drog det ur den digitala pressen och s...

Fantastiska plasma globe tricks som du inte visste innan!

Om detta instructable, jag kommer att visa dig vad sak kan reagera på plasma globe.Jag hittar bara titta och röra en plasma globe ganska tråkigt, jag ville göra något roligare med plasma globe.Några gånger senare, jag såg en kort video på You Tube om...

Plasma boll Wizards personal

inte har du alltid önskat att du hade en wizard's personal att förånga... öh, imponera på dina vänner med?Jag vet att jag gjorde, så jag slutligen tröttnade på som vill väl och bara upp och gjorde en. Tyvärr, jag tog inte bilder på stegen, så vissa s...

Dutchj's Assault Rifle

detta är min Assault rifle. Den byggdes med främst bekvämlighet i åtanke, är tillförlitlig och ens ser inte illa. Detta är specifikationerna.Typ: Assault RifleAmmo typ: Blå RodUtbud: berorBränning intervall: 1 andra eller mindreMag kapacitet: 15Mag R...

Knex RBG: Plasma pistol

A Knex repeater RBG, som liknar Halo Plasma Pistol.Plasma RifleFördelar:-Halvautomatisk-Bekväma-Ser och bränder som Halo Plasma Pistol-Liten och lätt. Gömma den i en urholkad lärobok :DNackdelar:-Inte riktigt semi-auto eftersom det kan ibland brand e...

XKR Knex Assault Rifle - stort mod av Jager's

detta är min Assault rifle. Det är en mycket omfattande mod av Jager's assault rifle - allt jag höll var sitt mycket smart trigger system och formen fat. Den har ett bättre sätt att släppa ammunition i, och jag tror jag har gjort hela pistolen något...

Min version av sr-v1 knex riflr

detta är min NK MINI SNIPER RIFLEJag ger kredit till killerks eftersom han gjorde ett awsome trigger system så jag använde det och jag ger totala kredit till honomfördelar:dosent ta till många bitar för att görasköt om 65feet med en bra gummibandbest...